• Home

Androgel Bestellen Doe Je Via Onze Leverancier Die Tevens Een Arts Consult Voor U Aanvraagt

Androgel kopen doe je natuurlijk het liefst in overleg met een arts. Er zijn verschillende situaties waarin testosteron gel ten alle tijden wordt afgerdaden. Over leg daarom met een Arts.

Wij hebben een leverancier geselcteerd waarbij aan de hand van een consult met een gediplomeerd arts wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een behandeling met testo creme.

Zo weet u zeker dat u uw gezondheid niet schaad.


Testim wordt voornamelijk door artsen voorgeschreven aan patiënten met een te laag testosterongehalte. Testim gel pakt de volgende symptomen aan:

 • verlaagd libido
 • erectiestoornissen;
 • vermoeidheid en lusteloosheid;
 • afgenomen spierkracht;
Dr.-Syed-Arfeen testo gel therapie

Wat doet testosterongel?

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon die zorgt voor baardgroei, spiermassa en lagere stem. Daarnaast speelt testosteron een grote rol op seksueel vlak zoals het libido. Een tekort aan testosteron kan voor diverse klachten zorgen bij mannen.

Gebruik testim creme

Testim creme wordt aangebracht op een schone, droge huid op de buik of op de binnenkant van de dijen (de helft van de dosis op elke binnenkant van de dij); het wordt aanbevolen dat beide delen van het lichaam op verschillende dagen worden gebruikt.

Het mag niet op de geslachtsdelen worden toegepast. De gel moet eenmaal per dag op ongeveer hetzelfde tijdstip van de dag worden aangebracht; bij voorkeur in de ochtend.

Als u 's ochtends een bad of een douche neemt, moet de gel worden aangebracht nadat u de huid hebt gewassen en gedroogd, niet voordat u hem hebt gewassen: het wordt aanbevolen dat u het gebied ten minste 6 uur na het wassen van de gel niet wast toegepast, anders wordt de hoeveelheid door het lichaam geabsorbeerd testosteron verminderd.

Voordat u Tostran Gel voor de eerste keer gebruikt, moet de pomp worden gevuld met primer door de zuiger een paar keer in te drukken. Elke gel die wordt afgegeven, moet worden weggegooid. Dit hoeft maar één keer te doen voor elke bus; de bus moet dan rechtop worden gehouden terwijl deze in gebruik is.

Dosering van testim gel

De dosis wordt aanbevolen door de arts, afhankelijk van de respons en uw algemene gezondheid. De hoeveelheid die elke dag wordt gebruikt, is hier van af hankleijk

De vereiste hoeveelheid androgel moet op één vinger worden aangebracht en vervolgens zachtjes worden ingewreven naar de buik of de binnenkant van de bovenbenen, zoals hierboven. De handen moeten dan worden gewassen en het verband kan worden voortgezet nadat de gel op de huid is opgedroogd, wat meestal slechts een paar minuten duurt.

De patiëntenbijsluiter geeft meer informatie over hoe de gel op de huid moet worden aangebracht.

Bijwerkingen

Er zijn een aantal bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van testim gel. Als eerste moet er met klem gewaarschuwd worden voor het feit dat de gel niet geschikt is voor kinderen en vrouwen. Het kan al helemaal gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen. Mannen die het product gebruiken dienen dus altijd goed hun handen te wassen en hun ingesmeerde lichaamsdelen goed te bedekken.
Mannen kunnen mogelijk de volgende bijwerkingen ervaren van testim gel:

 • huidirritatie (op de plekken waar je smeert);
 • acne en/of vettere huid;
 • hoofdpijn.

Heb je erg veel last van bovenstaande bijwerkingen of ervaar je andere klachten, neem dan contact op met je huisarts.

Wanneer moet je testo gel niet gebruiken?

Deze gel kan veel klachten bij je veroorzaken als je last voldoet aan een of meer van onderstaande kenmerken:

 • overgevoeligheid voor testosteron;
 • overgevoeligheid voor de ingrediënten in de gel;
 • lijdt aan prostaatkanker
 • lijdt aan borstkanker;
 • in het verleden prostaat- of borstkanker hebt gehad;

Heb je een vergrote prostaat, een hoge bloeddruk of andere gezondheidsproblemen, overleg dan eerst met je huisarts of het wel verstandig is om de testim gel te gebruiken. Gebruik de gel ook niet als je 18 jaar bent of jonger.

Is androgene creme voor mij geschikt?

Er zijn situaties waarin Tostran Gel met voorzichtigheid moet worden gebruikt of niet wordt aanbevolen, bijvoorbeeld bij vrouwen, mannen jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar, mannen met gediagnosticeerde of vermoedelijke kanker van welke aard dan ook, met name van de borst of prostaatklier, goedaardige prostaathyperplasie ("BPH") of een vergrote prostaatklier, symptomen van lagere urineweginfecties, bloedaandoeningen waaronder erythrocytose, hoge bloeddruk, hartfalen of hartaandoeningen waaronder angina, lever- of nierproblemen, epilepsie, migraine, slaapapneu, en mensen die allergisch zijn voor een van de actieve of inactieve ingrediënten.

De succesvolle behandeling van lage testosteronniveaus kan diabetes type 2 bij sommige mannen verbeteren, dus als u deze aandoening heeft, moet u deze nauwlettend volgen en uw arts of diabetesverpleegkundige inlichten indien aanpassingen aan uw diabetesgeneesmiddelen noodzakelijk zijn.

Vertel de arts als u andere geneesmiddelen gebruikt, hetzij bij uw arts of bij een apotheek. Tostran Gel is mogelijk niet geschikt of moet met voorzichtigheid worden gebruikt als u enkele geneesmiddelen gebruikt, waaronder warfarine en andere anticoagulantia of steroïden.

Het is erg belangrijk om een volledig beeld te geven van uw algemene gezondheid tijdens het consult om te zorgen dat de arts over alle informatie beschikt die nodig is om de veiligheid en de geschiktheid van de behandeling voor u te beoordelen.

Verkrijgbaar

Wil je het testosteron niveau proberen verhogen dan kun je een arts consult aanvragen. Omdat de gel steeds populairder wordt hebben wij het op onze site vermeld.

De testim testosteron gel wordt direct vanuit de apotheek aan u geleverd. Je hebt dus het originele product. Mogelijke verlichtingen: erectiestoornissen, vermoeidheid, laag libido en verminderde spierkracht.

Dit alles natuurlijk vooraf aan een consulent met een gediplomeerd arts! Recept geleverd via uw eigen huisarts via deze site

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: