• Home

Achtergrond en werking synthetische hormonen

Anabolen steroïden zijn middelen die sportprestaties verbeteren. Ze worden vooral door (amateur) sporters gebruikt om meer spiermassa en spierkracht op te bouwen. Steeds meer sporters gebruiken ze vanwege de effectieve werking. Anabolen steroïden worden ook wel anabole androgene steroïden (AAS) genoemd.

Grootste voordelen

1. Extreme toename in spiermassa en spierkracht.
2. Verbeterd immuunsysteem
3. Extra afbraak van vet door verhoogde testosteronspiegel.
4. Hoger libido

Effectieve werking van kustmatige hormonen wetenschappelijk bewezen
Het is wetenschappelijk bewezen dat anabolen de spiermassa vergroten en bijdragen aan een sneller herstel na de training. Daarnaast hebben ze nog de volgende werkingen:

 • snelle toename van spiermassa;
 • directe toename van kracht;
 • positieve beïnvloeding van het immuunsysteem;
 • verhoogde calciumafzetting in de botten;
 • vergroot de aanmaak van rode bloedlichaampjes wat de zuurstofopname in de spieren vergroot;
 • vermindert de afbraak van proteïne;
 • verhoogt de opbouw van proteïne. 
bodybuilder gewicht heffen

Achtergrond

Al sinds de jaren 60 worden deze midellen gebruikt door atleten om hun sportprestaties te verbeteren. Bekende gebruikers zijn Arnold Schwarzenegger, Andre Agassie, Ben Johnson en Lance Armstong. De bekende wielrenner Contador is ook betrapt op het gebruik van clenbuterol.

In de jaren 90 werd het verboden voor topsporters om anabolen te gebruiken. Uiteraard met de reden dat het niet voor eerlijke uitslagen zorgt in wedstrijden. Tegenwoordig wordt de controle op dopinggebruik steeds strenger. Toch zijn deze drugs nog steeds niet weg te denken uit de sportwereld.

Verboden in Nederland?
In principe mag je als amateursporter gewoon pep midellen gebruiken. In Nederland is het namelijk niet verboden om deze drugs te bezitten of te gebruiken zolang het maar voor eigen gebruik is. Ze zijn wel uit de officiële handel genomen. Dit betekent dat regulieren winkels geen mogen verkopen. Je kunt ze wel via het internet aanschaffen. Hierbij is het belangrijk dat je de ze anoniem kunt kopen.

Online bestellen
Bij onze partner is het mogelijk om anoniem je producten te bestellen. Hier kun je veilig betalen met iDeal, Bitcoins of via de postbus. Zij zorgen ervoor dat je producten discreet worden verpakt en verzonden. 

Verschillende Soorten en het aanbod

Mutant Gear heeft al meer dan 40 verschillende producten. Het assortiment bevat alle bekende steroïden zoals testosteron, deca, dianabol, sustanon, trenbolone, turinabol, anavar, winstrol en clenbuterol.

Deze boosters kunnen voor sommige mensen juist een goede keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan primobolan en parabolan. Dit zijn middelen met een iets mildere werking, maar wel erg effectief. Perfect voor mensen die gevoelig zijn voor de bijwerkingen.

Toegang tot alle informatie
Onze site staat vol met informatie over alle anabolen. Deze informatie kun je vinden in het menu aan de onderkant. Elke product bevat:

 1. informatie over de achtergrond van het product;
 2. informatie over de kenmerken;
 3. uitleg over het product;
 4. adviezen betreft de juiste dosering;
 5. adviezen betreft effectieve kuren;
 6. uitgebreide productomschrijving.

Deze informatie is erg behulpzaam voor het samenstellen van je eigen cyclus of het kiezen van het juiste product. Naast productinformatie kun je meer informatie vinden op onze site die relevant zijn als je wilt gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan meer informatie over injecteren.

Als je een cyclus wilt starten is het erg belangrijk dat je het juiste soort kiest. Vooral mensen die willen beginnen met een cyclus doen er verstandig aan om zich te laten informeren. Ook als je nog twijfelt kun je aan je huis arts vragen wat het beste is.

Hormonen hebben verschillende werkingen op het lichaam. Afhankelijk van je doel is het bepalend welke hormonen je in een kuur combineert. Tevens moet je niet vergeten dat ieder lichaam anders is. Sommige verliezen bijvoorbeeld sneller vet dan anderen. In beide gevallen is een andere cyclus nodig. Om je te helpen de juiste cyclus te vinden bieden wij altijd gratis advies. Als je twijfelt tussen bepaalde producten of meer wilt weten over het samenstellen van een cyclus stuur ons dan een e-mail. Wij hebben een team van professionals die je graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kuur. 

Minder last van bijwerkingen

Door je alle mogelijke informatie te bieden streven wij naar veilig gebruik. Ons advies is daarom: pas de juiste dosering toe en overschrijd niet de aanbevolen lengte van een schema. Alleen wanneer je verantwoord gebruikt loop je bijna geen risico. Heb je vragen over bijwerkingen, dan kun je die altijd aan ons stellen.

Veilig gebruik
Anabolenkuurkopen is geen forum waarop iedereen zomaar wat kan plaatsen of adviseren. Onze adviezen komen van ons eigen team van professionals. Zij hebben al jaren ervaring met het gebruik van onze producten. Zo kun je er zeker van zijn dat je de producten veilig kunt gebruiken.

Veilig kopen
Op de sites van onze adverteerders vind je de scherpste prijzen. Je zal niet snel ergens anders dezelfde topkwaliteit en prijzen vinden als op deze websites. Om de service nog meer af te maken bieden zij een snelle levering van de producten zodat je er niet lang op hoeft te wachten. Bestel en betaal je voor 17.00 uur dan heb je de producten de volgende dag in huis. Alle verzendingen worden discreet verpakt.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments