• Home

Winstrol Effect Resultaat En Bijwerking. Deze Ervaringen Moet Je Weten Voor Het Kopen Van Een Kuur

Wat is winstrol?
Winstrol is één van de meest populaire anabole steroïde in cutkuren. Het zorgt voornamelijk voor een toename in kracht zonder vochtretentie. Winstrol wordt ook wel stanozolol of stromba genoemd.

Kenmerken winstrol
Winstrol is verkrijgbaar in tabletten of als injecteerbare oplossing in olie. Winstrol blijft ongeveer 8 uur werkzaam in je lichaam. Het heeft weinig bijwerkingen. Andere kenmerken:

 • waterretentie komt zelden voor;
 • aromatiseert niet;
 • geen DHT-conversie (winstrol is een afgeleide vorm van DHT);
 • lage onderdrukking van de natuurlijke hormoonproductie.
winstrol kopen online

Inhoudstafel

Hoe werkt winstrol?

In beide vormen van winstrol (tabletten en injecties) zitten dezelfde stoffen. Alleen is bij de tabletvorm winstrol gemodificeerd om afbraak in de lever tegen te gaan. Dit maakt het tevens ook levertoxisch. Om je lever te besparen kun je beter injecteren.

Winstrol zorgt vooral voor een toename in spierkracht, niet in spiermassa. Omdat winstrol niet aromatiseert is de kans op waterretentie erg klein. Om die reden wordt winstrol vaak gebruikt in cutkuren. Meestal wordt winstrol dan op het einde toegevoegd aan de cutkuur zodat de kracht kan herstellen en de spieren een drogere look kan geven. Winstrol stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes wat het uithoudingsvermogen vergroot. Om die reden is het middel ook interessant voor duursporters. Daarnaast kan de orale vorm van winstrol mogelijk testosteron vrijmaken die normaal gesproken vastzit aan SHBG (geslachtshormoon bindend globuline).

Als laatste kan winstrol progestagenen bijwerkingen van bijvoorbeeld nandolone verminderen doordat het de progestagenenreceptoren blokkeert. Deze bijwerkingen zijn: verlaagd libido en lusteloosheid.

Dosering winstrol
Tabletten: 30 tot 70 milligram per dag. Neem de tabletten niet langer dan 8 weken omdat het beschadigend is voor je lever. De meest gebruikelijke dosering is 50 milligram per dag.
Injecties: 50 milligram per dag. Houdt er dus rekening mee dat je winstrol dagelijks moet injecteren.

Kuren met winstrol
Winstrol is erg geschikt om te gebruiken tijdens een cutkuur. Een goede cutkuur is een stack van winstrol met anavar. Je kunt winstrol ook toevoegen aan een kuur met testosteron en boldenone. Voeg winstrol dan toe in de laatste 6 weken van deze kuur.

Winsol 90 capsules
Winsol 90 capsules
 • Veilig en Legaal alternatief voor Winstrol
 • Behoud spiermassa
 • Harde gedefinieerde spieren
 • Verbeterde vasculariteit
 • Maximale kracht, snelheid & behendigheid

 

 

Winstrol geschikt voor vrouwen?

Er zijn gemengde berichten over of winstrol geschikt is voor vrouwen. Tegenstanders beweren dat winstrol vermannelijking van het lichaam veroorzaakt. Voorstanders zeggen dat een kuur met 10 milligram winstrol per dag in combinatie met primobolan en HGH een prima kuur is voor een flinke toename van spiermassa.

Bijwerkingen winstrol in het kort
De bijwerkingen van winstrol zijn laag. Toch kunnen er de gebruikelijke bijwerkingen optreden die vaak voorkomen tijdens het gebruik van anabolen.

 • vergroting van de prostaat;
 • acne en een vettere huid;
 • afname van het goede cholesterol;
 • verlies van hoofdhaar;
 • toename van lichaamshaar;
 • mogelijk vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen).

Winstrol is een zeer populaire en bekende anabole steroïden op aarde. Winstrol, ontwikkeld laat in de jaren 50 door Winthrop Laboratories, is een anabole steroïde die in de loop van de jaren veel media-aandacht heeft gekregen. Sterker nog, mensen die nooit anabole steroïden hebben gebruikt, als ze een steroïde kunnen noemen, hebben ze het meestal over Winstrol of Stanozolol.

De naam Winstrol is eigenlijk de meest voorkomende merknaam van het Stanozolol-hormoon. Dit is een anabole steroïde die wereldwijd aandacht heeft gekregen vanwege de vele atletische schandalen die door de jaren heen plaats hebben gevonden. Wanneer atleten werden betrapt op het gebruik van anabole steroïden, stond Winstrol heel vaak voorop in het schandaal. In feite worden de belangrijkste steroïdenschandalen met atleten in de geschiedenis met Winstrol geassocieerd.

De Canadese sprinter Ben Johnson werd in 1988 positief getest voor deze steroïde nadat hij goud had gewonnen tijdens de Olympische Zomerspelen van dat jaar. Johnson had niet alleen zijn concurrenten verslaan, hij versloeg ook met relatief gemak de bij het publiek zeer geliefde Carl Lewis.

Dit heeft ertoe geleid dat Stanozolol heel lang talloze nieuwskoppen heeft gehaald en, nog belangrijker, de oorlog van de Amerikaanse regering heeft ingeluid tegen steroïden. Het Johnson-scenario is niet het grootste steroïdenschandaal geweest op gebied van atletiek. Dat behoort tot de decennialange Oost-Duitse dopingmachine, maar het Johnson-schandaal heeft echter de grootste impact gehad.

Veel mensen wijzen erop dat, toen Ben Johnson de Amerikaanse golden boy versloeg, dit de laatste druppel was die het Amerikaanse congres nodig had om anabolische steroïden te classificeren als klasse III stoffen en zodanig te worden gereguleerd.

Winstrol is een en van zeer bekende anabole steroïde en is erg populair in de wereld van steroïden gebruikers. Het is in veel opzichten een vrij milde anabole steroïde die veilig door zowel mannen als vrouwen kan worden gebruikt. Even belangrijk is dat het zeer effectief is gebleken om prestaties te verbeteren.

Winstrol is ook zeer geliefd onder competitieve bodybuilders en bij fysieke atleten tijdens de cutting (vetpercentage verminderen) periode of in de voorbereidingsfase van wedstrijden. Winstrol kan kracht en uithoudingsvermogen bevorderen zonder ongewenste weefsel te bouwen en dit maakt het een topsteroïde bij uitstek voor veel sporters.

Winstrol is, naast het verbeteren van prestaties, ook zeer geslaagd in de moderne geneeskunde. Het wordt met succes gebruikt om verlies van magere spierweefsel te bestrijden en voor het behoud van de botmassa in gevallen van osteoporose.

Winstrol stanozolol wordt ook gebruikt om de consequenties te bestrijden van langdurige blootstelling aan behandeling met corticosteroïden, wordt gegeven aan slachtoffers van brandwonden en wordt zelfs gebruikt om te helpen bij de genezing van ernstige botbreuken.

De steroïde heeft ook kleine successen geboekt bij de behandeling van obesitas daar waar hormonale hulp nodig was en ook in de behandeling van vertraagde groei bij kinderen.

Na al die jaren, is Winstrol voorhanden gebleven voor de behandeling van deze aandoeningen en heeft ook veel succes gehad bij het behandelen van angio-oedeem en van een aantal specifieke vormen van borstkanker. Deze steroïde heeft de goedkeuring van de FDA altijd behouden en is, in tegenstelling tot veel anabole steroïden, goedgekeurd voor talloze therapeutische behandelingsplannen.

 

Winobolic Stanozolon

Winstrol, functies en kenmerken

Stanozolol is een anabool androgeen steroïde die afgeleid is van dihydrotestosteron (DHT) of, meer specifiek, een structureel veranderde vorm. Stanozolol is het DHT-hormoon met twee structurele wijzigingen die voor de Winstrol-verbinding zorgen. De eerste wijziging is de introductie van een aangehechte pyrazool groep aan de A-ring van het hormoon dat de 3-ketogroep vervangt. Deze wijziging classificeert Stanozolol officieel als een heterocyclische steroïde.

Het hormoon draagt ook een toegevoegde methylgroep die het zal beschermen na toediening. Deze wijziging vindt plaats op de 17e koolstofpositie waardoor Stanozolol officieel de kwalificatie krijgt van C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) anabole steroïde.

Vanwege de combinatie van structurele veranderingen, vermindert de androgeniciteit van het hormoon aanzienlijk, terwijl de anabole kracht enorm wordt verhoogd. Officieel draagt Winstrol een anabole waardering van 320 en een androgene score van 20. Wat nog belangrijker is, is het feit dat deze waarderingen zich perfect vertalen in de praktische effecten en ons een anabole steroïde geven die zeer doeltreffend is.

Winstrol heeft veel positieve eigenschappen van steroïden. Een daarvan is het vermogen om de SHBG (Sex-Hormone-Binding-Globulin – sexhormoon-bindende globulin) aanzienlijk te verlagen. Dit maakt het mogelijk dat meerdere van de gebruikte steroïden in een ongebonden toestand kunnen rusten en zorgt ook voor een toename van het vrije testosteron. Hoewel veel anabole steroïden de SHBG verlagen, lijkt Winstrol een sterkere affiniteit te hebben dan de meeste andere steroïden. Studies hebben aangetoond dat, bij het gebruik van Winstrol, de SHBG in slechts enkele dagen en zelfs bij relatief lage dosringen met bijna 50 procent afneemt.

Naast de vermindering van SHBG, een belangrijk kenmerk van Winstrol, zal deze steroïde ook de eiwitsynthese verbeteren en de stikstofretentie in spieren aanzienlijk verhogen. Winstrol zal het ook redelijk goed doen bij het verhogen van het aantal rode bloedcellen en het remmen van glucocorticoïde hormonen, maar niet zoveel als veel andere steroïden.

Op veel manieren hebben we een mild maar gelijkmatig bezit van enkele basale steroïde kenmerken in combinatie met de dramatische SHBG-reductie die ons een unieke, beheersbare verbinding geeft. Dit is echt een van de gemakkelijkste anabole steroïden om te begrijpen.

Als we naar de directe functies en eigenschappen van Winstrol kijken, dan is er nog een kwestie die we moeten bespreken. Het Stanozolol-hormoon is zowel een injecteerbare als een orale anabole steroïde. Beide vormen bestaan uit hetzelfde identieke Stanozolol-hormoon. 1 mg van één vorm is hetzelfde als 1 mg van de andere vorm.

Sommige studies hebben gesuggereerd dat oraal Winstrol SHBG iets meer kan verminderen dan zijn injecteerbare tegenhanger, terwijl anderen hebben gezegd dat injecteerbare vormen iets krachtiger kunnen zijn. Over het algemeen lijken de verschillen nogal onbelangrijk, ongeacht de richting die ze uitgaan. In de werkelijkheid zou de gebruiker dezelfde identieke voordelen moeten behalen met beide vormen.

Een andere belangrijke opmerking over de Winstrol-vormen, vaak verkeerd begrepen, is de C17-aa-aard. Zowel orale als injecteerbare Stanozolol zijn C17-aa-anabole steroïden. De meeste orale steroïden zijn C17-aa en, terwijl orale steroïden zelden injecteerbaar zijn, is Stanozolol een van de uitzonderingen. De injecteerbare vorm is ook bekend onder de naam Winstrol Depot.

Winstrol depot

Effecten van Winstrol

Winstrol wordt gebruikt om afbraak van weefsel af te wenden, maar is niet wat we een bulk steroïde zouden noemen. Buiten het hoogseizoen, zal je deze steroïde zelden in een stack (stapel) vinden om weefsel op te bouwen. Vanwege zijn sterke SHBG-reductie kan het echter worden gebruikt in een poging om de activiteit van andere steroïden te versterken, maar dit wordt over het algemeen niet aanbevolen.

Wanneer we grondig kijken naar de bijwerkingen van Winstrol, zullen we merken dat het erg hepatotoxisch is en kan dus beter worden gebruikt wanneer deze steroïde het meest waardevol is. Voor de mannelijke atleet is dit niet tijdens een bulking fase (spiermassa opbouwperiode).

Als het gaat om bulking buiten het hoogseizoen, moeten we zeker een uitzondering maken voor wat betreft het gebruik door vrouwen. Vrouwen zijn veel gevoeliger voor de steroïde en plannen voor kort intensief gebruik kunnen voor hen, in deze fase, zeer nuttig zijn. Maar nogmaals, er zijn mogelijk betere opties.

De beste effecten van Winstrol zijn ongetwijfeld op het gebied van prestatieverbetering van atletische aard. We hebben het over functionele wedstrijdsporters, geen bodybuilders of fysieke atleten. Deze steroïde heeft het vermogen om de kracht enorm te vergroten en dit kan zich vertalen in zowel kracht als snelheid.

Verder zal dit worden bereikt zonder dat veel extra gewicht bijkomt, iets dat, afhankelijk van de sport, sommige gebruikers kan hinderen en ook ongewenste aandacht van nieuwsgierige ogen kan veroorzaken. Er zijn mensen die hebben gezegd dat Winstrol niet goed is voor wedstrijdsporters, met name voor atleten die explosieve sporten uitoefenen.

De reden zou een mogelijke verzwakking van de pezen zijn, maar dit is min of meer anekdotische hysterie uit de bulletinboards die deze bewering ondersteunt. Eigenlijk, hebben een aantal studies aangetoond dat Winstrol een positief effect kan hebben op de versterking van pezen en we weten ook al dat het goed is voor de botten. Het zou anders niet worden gebruikt om osteoporose te behandelen.

Sommigen klagen over pijn in de gewrichten bij het gebruik van Winstrol. Als een steroïde niet aromatiseert, zal er geen waterretentie zijn en het "droog gevoel" is mogelijk niet wat velen denken dat het is. De meesten die Winstrol gebruikers, zijn fysieke atleten of gymnastiekratten tijdens een cutting fase. Ze zullen het ook meestal pas laat in het dieet toevoegen, wanneer ze al magerder zijn. Meestal, erg mager worden, bodybuilding mager, maakt de gewrichten een beetje ongemakkelijk. Dit ongemak kan is mogelijk of je Winstrol gebruikt of niet.

Weet, voor wat betreft pro-atleten die bijna alle mogelijke steroïden tot hun beschikking hebben, dat als Winstrol niet effectief zou zijn in competitieve sporten, veel atleten er geen primaire en favoriete keuze van zouden hebben gemaakt. In feite is de combinatie van Winstrol met lage doses nandrolon een veel voorkomende stack onder tal van atleten en deze stack zal elk mogelijk ongemak voor de gewrichten grotendeels elimineren.

Buiten de atletiek, worden de effecten van Winstrol voor gymnastiekratten en bodybuilders het beste weergegeven als je al enigszins mager bent. De steroïde zal helpen bij het produceren van een drogere, hardere look, maar alleen als je vanzelf relatief mager bent. Het zal ook helpen bij het behoud van magere weefsels, maar niet in de zeer sterke mate die vaak nodig is in een dergelijke fase. Het wordt doorgaans aanbevolen Winstrol alleen in deze hoedanigheid te gebruiken als secundaire steroïde, niet als basissteroïde.

Zowel mannen als vrouwen kunnen enorm profiteren van Winstrol tijdens de cutting fase. Hoewel Winstrol niet de beste conservator is van vetweefsel, melden veel mensen dat ze, als Winstrol in het spel zit, meer van hun kracht behouden, iets dat vaak verloren gaat wanneer ze op dieet zijn. Vasculariteit (prominente en vaak uitgestrekte, oppervlakkige aders) zou ook meer uitgesproken worden en in het algemeen zou de gebruiker van een algehele verbetering in definitie moeten genieten.

Bijwerkingen van Winstrol

Nare bijwerkingen

Er kunnen ongetwijfeld bijwerkingen ontstaan bij het gebruik van Winstrol, maar ze zijn eerder een mogelijkheid dan een zekerheid. De bijwerkingen van Winstrol zijn goed controleerbaar, maar met enige inspanning voor de gebruiker. Er is ook altijd het probleem van de individuele reactie omdat iedereen verschillend reageert in verschillende situaties. Dit geldt niet alleen voor de verschillende anabole steroïden, maar ook voor andere stoffen die we in ons lichaam stoppen.

De meeste mensen kunnen aspirine innemen, maar sommigen kunnen vreselijke bijwerkingen ervaren als ze maar zo’n pil aanraken. De meesten van ons kunnen zuivelproducten goed verdragen, maar er zijn anderen die erg ziek worden als ze zelfs naar een glas melk kijken. De individuele reactie is hierin nogal bepalend. Met dat in gedachten en om je te helpen de mogelijke bijwerkingen van Winstrol te begrijpen, hebben we ze opgedeeld in afzonderlijke categorieën, samen met alle aspecten die het weten waard zijn.

Androgeen

Androgene bijwerkingen van Winstrol zijn mogelijk, maar deze steroïde produceert niet veel androgene activiteit. Acne en versneld haarverlies kunnen zich voordoen bij mensen met aanleg voor mannelijke kaalheid. Ze zijn mogelijk, maar sterk verbonden met genetische predisposities. Als je niet vatbaar bent voor mannelijke kaalheid, verliest je geen haar. Acne is vergelijkbaar, omdat degenen die genetisch gevoelig zijn voor acne de eerste zullen zijn die een probleem hebben. Je huid altijd schoon en droog houden kan veel bescherming bieden.

Om androgene bijwerkingen van anabole steroïden te bestrijden, wenden veel gebruikers zich tot 5-alpha-reductase remmers zoals Finasteride. Dit werkt echter niet met alle steroïden en helemaal niet met Winstrol. Dergelijke remmers werken door remming van de reductie van testosteron tot DHT. Deze reductie optreedt omdat het testosteronhormoon wordt gemetaboliseerd door het 5-alpha-reductase-enzym. Het 5-alpha-reductase-enzym metaboliseert het Stanozolol-hormoon niet omdat deze al DHT is.

De androgene bijwerkingen van Winstrol kunnen ook virilisatie bij vrouwen omvatten. Virilisatieverschijnselen inhouden de groei van lichaamshaar, een verdieping van de stembanden en de vergroting van de clitoris. Veel vrouwen kunnen het Stanozolol-hormoon aanvullen zonder dat dergelijke effecten optreden, maar ze zullen de dosering nogal laag moeten houden. Door de dosering laag te houden, zullen veel vrouwen, vanwege de lage androgeniciteit van het hormoon, virilisatie kunnen vermijden.

Het probleem van de individuele respons komt echter altijd om de hoek kijken. Als, om welke reden dan ook, de virilisatiesymptomen beginnen zich te vertonen, zullen ze ook snel vervagen indien het gebruik meteen bij het begin wordt gestaakt. Als de symptomen worden genegeerd en het gebruik doorgaat, is het heel goed mogelijk dat de symptomen onomkeerbaar worden.

Oestrogeen

Winstrol is niet oestrogeen. Deze anabole steroïde aromatiseert niet, waardoor oestrogene bijwerkingen bij Winstrol onmogelijk zijn. Deze steroïde kan ook geen gynaecomastie of overmatig vasthouden van water veroorzaken. Waterretentie is normaal gesproken de primaire oorzaak van hoge bloeddruk die aan steroïden is gerelateerd. Hoge bloeddruk blijft mogelijk, maar de kansen zijn sterk in je voordeel als je gezonde keuzes maakt in je levensstijl. Er wordt natuurlijk veronderstelt dat er geen onderliggende problemen bestaan.

Cardiovasculair

Van alle potentiële bijwerkingen van Winstrol, zijn bijwerkingen die de cardiovasculaire spanning omringen, met name cholesterol, de grootste kanshebbers. We weten dat het Stanozolol-hormoon het HDL-cholesterol (goede cholesterol) verlaagt en LDL-cholesterol (slechte cholesterol) verhoogt.

Het is alom bekend dat alle orale C17-aa anabole steroïden een sterk, negatief effect hebben op het cholesterolbeheer en oraal Winstrol is niet anders. Ook de injecteerbare Winstrol Depot kan hetzelfde effect hebben als een C17-aa anabole steroïde. Ongeacht de vorm van Winstrol die je kiest, zal de kwestie van cholesterol een punt van zorg blijven.

Hoewel Winstrol erg agressief kan zijn voor cholesterol, is het mogelijk om dit aan te vullen zonder noemenswaardige inspanning. Dit zal je wel enige moeite kosten. Als je reeds aan een hoog cholesterolgehalte lijdt, moet je deze steroïde niet aanraken. Ben je gezond genoeg om het te gebruiken, dan moet je toch je cholesterol goed in de gaten houden.

Om gezonde niveaus te bevorderen, wordt ook een dieet aanbevolen die rijk is aan omega-vetzuren. Het advies is om dagelijks aan te vullen met visoliën supplementen en verzadigde vetten en eenvoudige suikers te beperken. Je kan ook een cholesterol antioxidant formule overwegen en zorgen dat je altijd voldoende cardiovasculaire training doet.

Hepatotoxisch

Winstrol is, net als alle C17-aa-anabole steroïden, hepatotoxisch. De stress die een C17-aa-steroïde aan de lever kan veroorzaken, varieert echter sterk, afhankelijk van de betreffende C17-a-steroïden. Winstrol is per milligram veel hepatotoxischer dan Anavar (Oxandrolone), maar het lijkt minder hepatotoxisch te zijn dan steroïden zoals Dianabol (Methandrostenolone).

Bij gebruik van dit steroïde zullen de waarden van leverenzymen stijgen. Lage doseringen lijken niet veel stress te veroorzaken, maar houd er rekening mee dat naarmate de dosis stijgt er meer spanning ontstaat. Het is ook belangrijk om te onthouden dat verhoogde enzymniveaus niet gelijk een schade aangeven, maar eerder een stresssituatie. Maar er kan wel schade optreden en er zijn gepaste actie en passende maatregelen nodig om deze schade te voorkomen. Als je lever niet gezond is, moet je deze steroïde absoluut niet gebruiken.

Ben je gezond genoeg om het te gebruiken, beperk wel het totale gebruik tot 6 à 8 weken en gebruik geen andere C17-aa-steroïde gedurende ten minste 6 à 8 weken nadat je bent gestopt met Winstrol. Een nog langere kloof tussen gebruiksperiodes zou zelfs beter zijn. Tijdens gebruik is het ook belangrijk dat je alle overtollige alcoholconsumptie vermijdt.

Overmatige consumptie alleen is al erg belastend voor de lever en in combinatie met een C17-aa-steroïde verhoogt het alleen de stress. Helemaal geen alcohol wordt door velen als de beste oplossing gezien, omdat alcohol een van de middelen is die prestaties in negatieve zin behoorlijk kunnen beïnvloeden. Behalve alcohol, wordt het zoveel mogelijk geadviseerd om alle vrij verkrijgbare medicijnen te vermijden. Veel vrij verkrijgbare medicijnen zijn erg belastend voor de lever.

De hepatotoxiciteit van sommige is zelfs hoger dan die van veel anabole steroïden. Het gebruik van vrij verkrijgbare medicijnen moet worden beperkt tot het absoluut noodzakelijk. Tijdens het gebruik van Winstrol of een andere C17-aa-steroïde wordt ook een aanvulling met een leverontgifting supplement aanbevolen. Als je deze regels volgt en er is geen onderliggend probleem, zullen de enzymwaarden, kort nadat het gebruik is beëindigd, weer stijgen en terugkeren naar normaal en er zal geen schade worden veroorzaakt.

Een laatste opmerking over hepatotoxiciteit. Weet dat zowel oraal als injecteerbaar Winstrol hepatotoxisch zijn. Als je alle leverstress wilt voorkomen, moet je alle C17-aa-steroïden vermijden, ongeacht of ze oraal of injecteerbaar zijn.

Testosteron

Winstrol onderdrukt behoorlijk de natuurlijke productie van testosteron. De onderdrukking is niet totaal, maar het zal de gebruiker in een laag testosteron staat brengen als er geen exogeen testosteron wordt toegepast. Alle mannen die het Stanozolol-hormoon aanvullen, kunnen gemakkelijk een lage testosteronaandoening vermijden als ze tegelijk aanvullen met een of andere vorm van exogeen testosteron. Vrouwen hebben geen exogene testosterontherapie nodig.

Zodra aan het gebruik van steroïden een einde komt, zal de natuurlijke productie van testosteron vanzelf opnieuw beginnen. Het duurt echter geruime tijd voordat je niveaus weer normaal zijn. Om deze reden worden de meeste mannen aangemoedigd om een PCT (Post Cycle Therapy - post cyclus therapie) te implementeren na het gebruik van anabole steroïden. Een PCT-plan stimuleert de natuurlijke productie en zorgt ervoor dat je niveaus sneller stijgen dan anders. Het zal je niveaus niet vanzelf weer normaal maken, er is geen PCT-plan op aarde dat dit kan doen. Het zorgt echter voor dat je voldoende testosteron hebt voor de juiste lichamelijke functies terwijl je niveaus op natuurlijke wijze blijven stijgen.

Een belangrijke opmerking over natuurlijk testosteronherstel. Een natuurlijk herstel veronderstelt dat er geen eerdere toestand van laag testosteron bestond. Het veronderstelt ook dat de Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) niet ernstig beschadigd is als gevolg van een onjuiste gebruik van supplementen.

Toediening van Winstrol

In een therapeutische opzet, zitten standaard mannelijke orale Winstrol-doses rond de 2 mg bereik, ongeveer 3 keer per dag. Vrouwen krijgen normaliter 4 mg per dag of twee doses van 2 mg en als virilisatie symptomen niet optreden, wordt de dosering vaak verhoogd tot 6 mg per dag. Injecteerbaar Winstrol wordt gewoonlijk toegediend in een dosis van 50 mg elke 2-3 weken aan zowel mannelijke als vrouwelijke patiënten.

In prestatie cirkels vallen standaard mannelijke Winstrol-doseringen normaal gesproken binnen het bereik van 25 à 50 mg. 25 mg per dag van orale Winstrol of 50 mg injecteerbare Winstrol om de andere dag is heel gewoon. Dergelijke doses zijn voldoende om solide resultaten te produceren bij elke man en moeten zeer beheersbaar zijn in termen van bijwerkingen.

Voor degenen die meer bodybuilding-minded zijn, is 50 mg per dag van beide vormen heel gebruikelijk, hoewel sommige een dosering nemen die soms zo hoog is als 100 mg per dag. Buiten de bodybuilding-kringen worden deze high-end doseringen normaal gesproken niet aanbevolen, het is echt niet nodig. Toch kan, in bijzondere gevallen, een 7-10-daagse run met een hoge dosis, in aanloop naar de wedstrijd, een aantal mooie afwerkingen opleveren. Vanwege de hepatotoxische aard en mogelijke cholesterolproblemen mogen hoge doses echter niet langer dan 7 à 10 dagen aanhouden.

Voor vrouwelijke atleten is de orale Winstrol normaal gesproken de beste keuze, omdat ze lage doses zullen gebruiken. Standaard zijn 5 mg per dag een dosering die alle vrouwen kunnen hebben, hoewel sommige ook 10 mg per dag kunnen verdragen. Maar probeer niet 10 mg per dag te gebruiken, tenzij je eerder 5 mg in een andere cyclus hebt gebruikt.

Zelfs dan zullen de meesten vinden dat 5 mg per dag voldoende is. Bij het gebruik van injecteerbare Winstrol zijn 20 mg om de 4 dagen voldoende, maar orale vormen zijn echt de beste keuze omdat ze beter controleerbaar zijn. Wat het totale gebruik betreft, dat moet binnen het bereik van 4 à 6 weken vallen.

Winsol 90 capsules

Veilig en Legaal alternatief voor Winstrol

Click Here to Leave a Comment Below 26 comments