• Home

Wat is Trenbolone – Hoe werkt het en waar kan ik het kopen?

Wat is trenbolone?
Trenbolone is één van de meest krachtigste anabole steroïde die momenteel verkrijgbaar is. Het zorgt voor explosieve opbouw van spiermassa en voor een snellere vetverbranding. Wat trenbolone zo uniek maakt is dat het bijna geen oestrogene bijwerkingen heeft zoals gynaecomastie en waterretentie. Dat maakt trenbolone uiterst geschikt voor cutkuren.

Kenmerken trenbolone
Trenbolone heeft verschillende soorten. De werkbare periode verschilt per soort en varieert tussen de 2 tot 14 dagen. In tegenstelling tot veel andere spieropbouwende anabolen, heeft trenbolone weinig negatieve oestrogene bijwerkingen.

 • geen waterretentie;
 • aromatiseert niet;
 • geen DHT-conversie;
 • onderdrukt wel de natuurlijke productie van hormonen.

Inhoudstafel

Hoe werkt trenbolone?

Trenbolone is qua werking vergelijkbaar met testosteron. Het zorgt voor dezelfde explosieve spieropbouw. Het bijzondere van trenbolone is dat het niet aromatiseert en geen oestrogene bijwerkingen heeft zoals gynaecomastie. Naast de effectieve opbouw van spiermassa zorgt trenbolone ook voor een hogere vetverbranding.

Trenbolone veroorzaakt een grote gevoeligheid van de spieren voor het extreem anabole IFG-1 in het bloed te verhogen. Daarnaast vergroot trenbolone de stikstofretentie in spieren. Hierdoor zijn er meer eiwitten beschikbaar die herstel en groei van de spieren bevorderen.

Meer spierkracht en vetverbranding
Naast meer spiermassa geeft trenbolone ook meer spierkracht en zorgt het voor vetverlies. Trenbolone is 5 keer meer androgeen dan testosteron. Daardoor bindt trenbolone zich sterker aan de androgeenreceptor waardoor deze meer geactiveerd wordt. De receptor zorgt vervolgens voor meer spierkracht en sneller vetverlies. Door deze werking is het slim om trenbolone te combineren met testosteron of dianabol omdat deze anabolen trenbolone versterken. Testosteron en dianabol zorgen namelijk voor en groei van de androgeenreceptoren in de spieren. Hierdoor kan trenbolone de receptoren nog meer activeren voor een groter effect.

Hogere Feed efficiency
Er zijn aanwijzingen dat trenbolone de ‘feed efficiency’ en de opname van mineralen verhoogt bij dieren en waarschijnlijk ook bij mensen. Feed efficiency staat voor FCE (Feed Conversion Efficiency). Hoe hoger de FCE hoe minder voeding er nodig is om gewichtstoename te bevorderen. In de bodybuilding wereld betekent dit: tijdens een bulk wordt door een hoge FCE de ingenomen voeding efficiënter gebruikt zodat er meer spiermassa wordt opgebouwd.

Er zijn aanwijzingen dat een verhoogde FCE ook bevorderend is voor het behoud van spieren tijdens een cut. Trenbolone heeft sowieso de eigenschap om hormonen te blokkeren die spierafbraak veroorzaken.

Trenorol 90 capsules
Trenorol 90 capsules
 • Veilig en Legaal alternatief voor Trenbolone
 • Mega spiermassa
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Geweldige fysieke conditionering
 • Verbeterde vasculariteit

Doseringen van trenbolone

Trenbolone is verkrijgbaar in een injecteerbare oplossing in olie. Er zijn meerdere soorten trenbolone. Trenbolone enanthate is de langwerkende soort. Trenbolone acetate de kortwerkende soort.

Hier tussenin zit Parabolan. Onderstaand de aanbevolen doseringen:

 • Trenbolone acetate: 40 tot 75 milligram per dag. Deze stof blijft 2 dagen werkzaam.
 • Parabolan: 40 tot 75 milligram per dag. Deze stof blijft 5 dagen werkzaam.
 • Trenbolone enanthate: 300 tot 600 milligram per dag. Deze stof blijft 8 tot 14 dagen werkzaam.
Trenbolon Acetate 10ml

Werken met trenbolone:
Trenbolone kan zowel in een bulk- als cut gebruikt worden.

Bulkcyclus
Meestal wordt bij een bulkeen combinatie gemaakt van de langwerkende trenbolone enanthate met testosteron en dianabol. Testosteron en dianabol versterken de werking van trenbolone. In deze combinatie is 400 milligram trenbolone per week goed voor effectief resultaat. Houdt er rekening mee dat je in deze stack last kunt krijgen van waterretentie. Stack trenbolone liever niet met deca.

Cutten
Voor cutkuren wordt de korwerkende trenbolone acetate gebruikt in combinatie met primobolan of winstrol. Een andere populaire stack voor cutkuren is trenbolone acetate met testosteron propionate en masteron propionate. Deze stacks zijn effectief voor cutkuren omdat de anabolen die je toevoegt geen aromatiserende werking hebben.

De dosering van trenbolone acetate in cutkuren is 75 milligram per dag.Doe altijd een nakuur met novaldex of clomid. Het is ook verstandig om tijdens de cyclus HCG in te nemen. Een nakuur is belangrijk omdat trenbolone de natuurlijke productie van hormonen onderdrukt. Door een nakuur zorgt je ervoor dat deze weer op gang komt.

Voor beginners
Gebruik je voor de eerste keer trenbolone, start dan eerst met een cyclus die bestaat uit de kortwerkende variant trenbolone acetate. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te ontdekken hoeveel last je hebt van eventuele bijwerkingen. Treden deze bijwerkingen op, dan kun je direct stoppen en zijn ze na 3 dagen verdwenen.

Is je eerste cyclus met trenbolone acetate goed bevallen, dan kun je langzaam overstappen naar de langwerkende varianten zoals trenbolone enanthate of parabolan (middel lange werking).

Neven effecten van Trenbolone samengevat

Trenbolone is niet voor iedereen geschikt. Trenbolone heeft namelijk een aantal bijzondere bijwerkingen.

- slapeloosheid;
- overmatig (nachtelijk) zweten;
- verhoogde hartslag;
- onrustig gevoel;
- angstaanvallen;
- tijdelijk lager libido (bij hoge dosering);
- tijdelijke erectiestoornissen (bij hoge dosering).

Je kunt erectiestoornissen of een verlaagd libido vermijden door testosteron toe te voegen in je trenbolone cyclus. De overige bijwerkingen kunnen voorkomen worden door de dosis trenbolone te verlagen. Een andere oplossing is om te starten met een cyclus met trenbolone acetate. Dit is de kortwerkende variant. Zo kun je direct stoppen met de cyclus als je last krijgt van bijwerkingen. Meestal zijn de bijwerkingen dan na 3 dagen verdwenen.

Naast de bijzondere bijwerkingen zijn er nog een aantal bijwerkingen die redelijk normaal zijn als je anabolen gebruikt. Toch zullen deze bijwerkingen met trenbolone niet of in veel mindere mate optreden omdat het middel niet aromatiseert. Meestal treden de bijwerkingen alleen op bij mensen die er sowieso al gevoelig voor zijn.

- acne;
- verlies van hoofdhaar;
- hoge bloeddruk;

In uiterste gevallen kun je last krijgen van gynaecomastie. Dit kun je voorkomen door arimidex of letrozole in te nemen.

 

DAT WAS DE SAMENVATTING. Wil jij alles over Trenbolon te weten te komen? START READING!

Trenbolon Enanthate is een buitengewoon krachtige anabole steroïde en is vrijwel uitwisselbaar met Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Alle Trenbolone-verbindingen dragen hetzelfde, identieke Trenbolone-hormoon. Het enige verschil in de verbindingen is de verbonden ester, die helpt om de vrijmakende activiteit van het hormoon te beheersen. Er zal niet veel verschil zijn in Trenbolon Enanthate en Parabolan in dit opzicht.

Het Trenbolone-hormoon wordt gewoonlijk geclassificeerd als een anabole steroïde voor dierenartsen. Trenbolone-acetaat, hoewel de meest populaire Tren-verbinding bij topsporters ook essentieel is voor de veemarkt. Trenbolon Enanthate valt echter niet in deze categorie, niet technisch. Trenbolon Enanthate is strikt een anabole steroïde op de zwarte markt.

De substantie verscheen voor het eerst in 2004 onder het Britse Dragon-label Trenabol. Dit maakt Trenbolone Enanthate de jongste van de drie gemeenschappelijke Tren-formulieren en de enige die nooit is gebruikt in wat we als legitieme medicijnen zouden beschouwen. Trenbolone-acetaat werd eigenlijk bestudeerd in een therapeutisch vermogen van de mens, maar rustte grotendeels op de achtergrond van de dierenarts. Dan hebben we Parabolan, het enige hormoon voor trenbolon dat ooit in de menselijke klasse of farmacie is gemaakt en het heeft enorm veel succes gehad tot het werd stopgezet in 1997.

Wat kan worden gezegd van alle Trenbolon-vormen kan worden gezegd van Trenbolon Enanthate op een functionele basis. De eigenschappen van het Tren-hormoon zijn hetzelfde met alle Tren-verbindingen. In tegenstelling tot de Acetate-versie zou het individu echter in staat moeten zijn om de Enanthate-versie veel minder vaak te injecteren, maar nog steeds volgens een schema dat vergelijkbaar is met Parabolan.

Helaas zal de enige Trenbolone Enanthate die je ooit zult vinden ook alleen op de zwarte markt te vinden zijn door middel van ondergrondse lablabels. Sommige van de grotere leveranciers dragen het, de meeste hebben allemaal de Acetate-versie, maar Enanthate-gebaseerde Tren kan soms te vinden zijn.

Trenbolon entanthate functies & eigenschappen:

Trenbolon entanthate is een 19-nortestosteron (19-nor) anabole androgene steroïde. Het 19-nor-label verwijst naar een structurele verandering van het testosteronhormoon doordat het een koolstofatoom mist op de 19e positie.

Dit is dezelfde classificatie als het populaire Nandrolone-hormoon dat de populaire anabole steroïde Deca Durabolin vormt. In feite is trenbolon gewoon een gemodificeerde vorm van nandrolon, dat zelf eenvoudigweg een structureel veranderde vorm van testosteron is.

Wanneer we verschillende steroïden afbreken, zijn het zeer kleine veranderingen die ons enorme verschillen geven, maar de relaties in een totale betekenis zijn vaak veel nauwer verwant dan we misschien zouden beseffen.

Wat betreft het Trenbolone-hormoon, het is het Nandrolon-hormoon met een toegevoegde dubbele binding op koolstofatomen 9 en 11. Deze structurele verandering vertraagt het metabolisme, verhoogt de bindingsaffiniteit voor de androgeenreceptor sterk en remt het van aromatisatie. Hoewel dit echt een kleine wijziging is, creëert het echt een ander hormoon en een dat veel krachtiger is dan Nandrolon.

Trenbolon Enanthate, zoals alle Tren draagt en anabole rating van 500 en een androgene beoordeling van 500. Wat nog belangrijker is, de vertaalactiviteit komt perfect overeen met de structurele beoordelingen, wat betekent dat sterke en uitgesproken anabole en androgene effecten worden weergegeven.

Naast de structurele aard van Trenbolone, draagt Trenbolone Enanthate de Enanthate ester. De ester heeft geen invloed op het trenbolon-hormoon. Deze versie zal min of meer krachtige Tren-verbinding creëren of een van de eigenschappen van het hormoon veranderen.

Het zal echter de vrijgavetijd van het hormoon na de injectie beïnvloeden, wat veel langzamer zal zijn dan de Acetate-versie. Het heeft een langere halfwaardetijd, vergelijkbaar met testosteron enanthate. De toegevoegde Enanthate-ester zal ook de geconcentreerde potentie van de verbindingen beïnvloeden.

Op een milligram voor milligrambasis is de trenbolonacetaat sterker dan Trenbolone Enanthate doordat de Enanthate-ester meer massa inneemt in de verbinding. Met de acetaatversie is de acetaatester klein en neemt daarom minder massa op in de totale verbinding. De totale dosering kan echter met beide vormen worden aangepast, waardoor je dezelfde hoeveelheid actieve trenbolon met elke gewenste vorm kunt ontvangen. In de volgende tabel worden de potentie en milligram voor milligramverschillen weergegeven:

VormDoseringActieve Trenbolone
Trenbolone-acetaat100 mg87mg per 100mg
Trenbolon enantaat100 mg72mg per 100mg
Parabolan76.5mg *50mg per 76.5mg

Parabolan wordt altijd in 76,5 mg / ml-vorm gevonden, terwijl de acetaatversie normaal wordt gevonden bij 50-100 mg / ml en de Enanthate-versie 100-200 mg / ml.

Trenbolon Enanthate heeft verschillende primaire anabole steroïde eigenschappen bij zich waardoor het een van de meest veelzijdige en krachtige anabole steroïden aller tijden is. Veel van de eigenschappen lijken erg op veel andere anabole steroïden. Het Trenbolone-hormoon draagt ze echter eenvoudigweg met een snelheid die ver boven en boven de meeste anderen ligt.

Wanneer we deze krachtsnelheid naast zijn gebrek aan aromatase-activiteit plaatsen, die we zullen bespreken in de bijwerkingensectie,  maakt dit het een nog waardevoller hormoon. Al met al heeft Trenbolone Enanthate zeven primaire functionele eigenschappen die het vermelden waard zijn en grotendeels de werkingswijze van het hormoon bepalen. De eigenschappen omvatten het volgende:

Verbeterde proteïne synthese

Eiwit is de primaire bouwsteen van spieren. Het is niet de enige belangrijke factor, maar het is primair. Eiwitsynthese verwijst naar de snelheid waarmee cellen eiwitten bouwen en naarmate de synthese wordt verhoogd, is er meer beschikbaar voor werk en productie. Dit verhoogt de anabole atmosfeer van het lichaam en verbetert ook de algehele snelheid van herstel aanzienlijk, wat essentieel is voor de totale vooruitgang.

Dit is niet alleen belangrijk tijdens perioden van groei, maar ook essentieel voor perioden van gewichtsverlies in conserveringscapaciteit. We zullen alle primaire functionele eigenschappen van Trenbolone Enanthate vinden die net zo belangrijk en waardevol zijn in de bulk en cut kuur.

Verbeterde stikstofretentie

Alle spierweefsel bestaat voor ongeveer 16% uit stikstof. Naarmate de stikstofniveaus dalen, kan dit leiden tot een katabolische (spierafbraak) toestand. Hoe meer stikstof we vasthouden, hoe anabolischer we blijven. Nogmaals, de anabole atmosfeer is verbeterd, het herstel is verbeterd en de vooruitgang is genoten.

Verhoogde rode bloedcellen

Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof naar en door het bloed. Naarmate het aantal rode bloedcellen toeneemt, verhoogt dit de bloedoxygenatie. Met grotere bloedoxygenatie verbetert dit het spieruithoudingsvermogen aanzienlijk. Het zal ook een efficiënter spierherstel bevorderen en zelfs een rol spelen in een direct conditionerend gevoel van visuele aard.

Remming van glucocorticoïden

Glucocorticoïde hormonen zijn essentieel voor onze gezondheid, maar alleen in minimale niveaus. Dit zijn spierverslappende en vetbevorderende hormonen en hoewel belangrijk voor ons immuunsysteem kan het het lichaam schade toebrengen als het in overvloed wordt aangetroffen. Harde training, en zelfs meer wanneer gekoppeld aan hard diëten kan een aanzienlijk toename in hoeveelheid veroorzaken, waarvan cortisol primair en de meest bekende. Trenbolon Enanthate zorgt ervoor dat de niveaus tot een minimum worden beperkt, waardoor de krachtige anabole atmosfeer wordt behouden.

Sterk bindende affiniteit met de androgeenreceptor

De meeste anabole androgene steroïden zullen een sterker en krachtiger metabolisme bevorderen. Steroïden die stevig aan de androgeenreceptor binden, zijn echter in verband gebracht met de bevordering van directe lipolyse (vetverlies). Trenbolon Enanthate kan u daadwerkelijk helpen direct lichaamsvet te verbranden. Zoals we later zullen zien, is dit eigenlijk heel voordelig tijdens de groeiperiodes , evenals de cut periode.

Verhoogde IGF-1-output

Insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) is een krachtig eiwithormoon van de peptideklasse dat voornamelijk wordt geproduceerd door de lever. Het hormoon speelt een integrale rol bij het menselijke groeihormoon (HGH) in regulerende zin en is buitengewoon anabool. Het is ook essentieel voor herstel en het vermogen van ons lichaam om te verjongen. Zo belangrijk, IGF-1 beïnvloedt eigenlijk bijna elke cel in het menselijk lichaam van spierweefsel, ligamenten en pezen, kraakbeen, botten, het centrale zenuwstelsel en beïnvloedt zelfs onze longen in zekere mate.

Haal meer uit je voeding

Gezond eten en trainen

De bovengenoemde zes functionele eigenschappen van Trenbolone Enanthate zijn genoeg om dit een zeer krachtige en nuttige anabole steroïde te maken. Het vermogen om de voederefficiëntie te verhogen of te verbeteren, vaak aangeduid als nutriëntenefficiëntie, maakt echter het Trenbolone-hormoon tot de grootste anabole steroïde aller tijden.

Door te eten tijdens een Trenbolone Enanthate kuur wordt elke voedingsstof die we consumeren waardevoller. We kunnen nu elke laatste gram vet, eiwitten en koolhydraten die we consumeren beter benutten. Zonder een hormoon zoals Tren kan het lichaam slechts tot op zekere hoogte elke voedingsstof gebruiken.

Dit zal variëren afhankelijk van het precieze voedsel in kwestie, maar elke voedingsstof zal nooit volledig worden benut. Met Tren wordt het gebruik verbeterd, wordt dezelfde totale calorie-inname waardevoller en wordt er meer vooruitgang geboekt. Dit is precies de reden waarom Trenbolone wordt gegeven aan vee voor de slacht. In dit geval is het trenbolonacetaat en eigenlijk in de vorm van subcutane implantaatpellets, Finaplix genoemd.

Effecten van Trenbolon Enanthate:

Van het kijken naar de functionele eigenschappen van Trenbolone Enanthate, het is niet zo moeilijk om te zien hoe waardevol dit hormoon kan zijn. Verder moet je al een goed idee hebben van de effecten die kunnen worden genoten. We willen echter de effecten van Trenbolone Enanthate op een meer realistische manier bekijken.

We willen in het bijzonder uitleggen wat u kunt verwachten als gevolg van een aanvulling. We kunnen niet elk laatste effect in de hoogst mogelijke mate lokaliseren. Dit zal variëren van mens tot mens en kan afhankelijk zijn van een groot aantal factoren, maar het volgende geeft je een heel goed beeld van wat je kunt verwachten.

Het Trenbolone-hormoon staat erom bekend de grootste anabole steroïde te zijn voor cut doeleinden en dat is een moeilijk punt om tegen te argumenteren. Verbindingen zoals Trenbolone Enanthate zijn echter ook enorm gunstig tijdens periodes van groei.

Deze anabole steroïde heeft het vermogen om echte weefselgroei te bevorderen met een snelheid ver boven en voorbij de meeste anabole steroïden. Wat nog belangrijker is, het zal dit op een schonere manier doen dan de meeste steroïden.

Veel steroïden geassocieerd met off-season ballaststoffen bevorderen vaak grote hoeveelheden waterretentie, maar dit is onmogelijk met Tren. Elk gewicht dat wordt verkregen door het gebruik van dit hormoon zal pure spiermassa zijn. Even belangrijk is dat het individu tijdens zijn off-season-fase minder lichaamsvet krijgt door de geweldige metabole verbetering en vetverbranding van de steroïde.

Bij het overwegen van het gebruik van Trenbolone Enanthate, is er iets dat we moeten onthouden. Gebruik zal het individu helpen zijn lichaamsvet te beheersen, maar dit betekent niet dat lichaamsvet onmogelijk te verkrijgen is. Je moet je calorie niveau hoger houden dan wat je lichaam noodzakelijkerwijs nodig heeft om echt te groeien.

Gelukkig, met Tren, zult je elke calorie beter benutten en zullen de metabole factoren ook bescherming tegen vetvergroting bieden. Er zal echter nog steeds een afkappunt zijn. Het gebruik van Tren is geen excuus om te eten alsof er geen einde inzicht is. Je kunt nog steeds veel lichaamsvet krijgen als je geen zelfcontrole uitoefent.

Dan hebben we de cutfase en kunnen we met vertrouwen zeggen dat er geen anabole steroïde op aarde meer waard is voor deze fase dan trenbolon. Trenbolon enanthate, zoals duidelijk moet zijn, zal je helpen vet te verbranden met een krachtiger en veel efficiënter gemiddelde. Dat alleen al is een voordeel, maar het is verre van het primaire.

Er is geen anabole steroïde die massa zoals Tren behoudt en dat is een van de twee belangrijkste doelen tijdens een dieet. Om lichaamsvet te verliezen, moeten we meer calorieën verbranden dan we consumeren. Dit kan ons weefsel in gevaar brengen en het lichaam zal zich ermee voeden om aan zijn energiebehoeften te voldoen.

Het zal het vaak voeden voor lichaamsvet als onderdeel van zijn overlevingsinstinct, vooral als ons lichaamsvetniveau laag wordt. Als we afvallen, maar ook spierweefsel verliezen, is dit niet succesvol. Het doel is om lichaamsvet te verliezen terwijl we zoveel mogelijk spierweefsel behouden. Trenbolon Enanthate biedt deze bescherming en zorgt ervoor dat we alleen lichaamsvet verbranden en niet ons hard verdiende spierweefsel.

Het hormoon zal ook sterke conditioneringseffecten bevorderen. Hardheid, verhoogde vasculariteit en algehele grotere definitie zijn allemaal gebruikelijk bij Tren. In feite kun je elke twee steroïden op aarde nemen en combineren en niet de conditionerende effecten ontvangen die worden geleverd met de kracht van Trenbolone.

Iedereen die supplementen met Trenbolone Enanthate aanbrengt, zal merken dat het uithoudingsvermogen van de spieren aanzienlijk is verbeterd. Zowel tijdens het bulken en cutten zal dit gebeuren, evenals een dramatische verbetering in herstel. Dit alles leidt tot meer vooruitgang en een efficiënter lichaam in een fysiek functionerend vermogen.

Sommigen hebben echter problemen gemeld met een verminderd cardiovasculair uithoudingsvermogen bij het gebruik van Tren, en dit zal sommige atleten ervan weerhouden om het te gebruiken. Het is echter op geen enkele manier een gegarandeerd effect. Velen zullen het hormoon kunnen gebruiken zonder enig negatief effect op het cardiovasculaire uithoudingsvermogen. Het lijkt zeer individueel gebaseerd te zijn.

Iedereen die Trenbolone Enanthate gebruikt, moet ook merken dat hun kracht enorm toeneemt. Zelfs bij het behoud moet de sterkte van de calorieën aanzienlijk zijn. Tijdens een calorietekort, vooral wanneer het individu erg mager wordt, zou een toename in kracht niet te verwachten zijn. Het gebruik van Tren moet er echter voor zorgen dat u veel meer kracht behoudt dan u anders zou doen.

 

Bijwerkingen van Trenbolon

In het kort

 • testosteronproductie onderdrukkend
 • androgene werking
 • cardiovasculaire bijwerkingen
 • oestrogeen
 • levertoxiciteit
 • Persoon afhankelijke bijweringen

Trenbolon is niet bepaald wat we het meest bijwerkings vriendelijke steroïde kunnen noemen. Er zijn veel mogelijke bijwerkingen van Trenbolon Enanthate gebruik. De bijwerkingen van Trenbolon Enanthate met één uitzondering zijn niet gegarandeerd. Veel van de mogelijke bijwerkingen lijken erg op veel andere anabole steroïden en de meeste zouden moeten merken dat ze zeer gemakkelijk te controleren zijn.

Er zijn echter bepaalde neveneffecten van Trenbolon Enanthate die ervoor zorgen dat velen dit hormoon niet kunnen gebruiken. Er zullen mensen zijn die het Trenbolone-hormoon misschien niet meer kunnen gebruiken dankzij deze neven effecten.

De meerderheid van de mannen zou het hormoon echter nog goed moeten verdragen ondanks een sterker aantal dat het niet kan gebruiken in vergelijking met de meeste steroïden. Om u te helpen de mogelijke bijwerkingen van Trenbolon Enanthate te begrijpen, hebben we ze in hun afzonderlijke categorieën opgesplitst, samen met alle informatie die u nodig heeft.

Testosteron

Alle anabole steroïden zullen de natuurlijke testosteronproductie onderdrukken; de mate van onderdrukking varieert echter sterk van de ene steroïde tot de andere. In het geval van Trenbolone Enanthate zal de suppressie dramatisch zijn en niet worden beïnvloed door de genetica. Vanwege de krachtige mate van onderdrukking worden alle mannen die met trenbolon worden aangevuld sterk aangemoedigd om exogeen testosteron in hun plan op te nemen. Degenen die geen exogene testosteron bevatten, zullen in een lage testosteronstaat vallen.

Laag testosteron wordt geleverd met tal van mogelijke symptomen. Seksueel gerelateerde symptomen komen het meest voor, zoals erectiestoornissen en onderdrukt libido, maar ze zijn verre van de enigen.

Het is mogelijk om te lijden aan een laag testosteron zonder seksueel gerelateerde symptomen en terwijl de symptomen niet direct levensbedreigend zijn, is de aandoening buitengewoon ongezond. De vorm van testosteron die u kiest, is niet consequent. Het enige dat telt, is dat je je lichaam voorziet van dit essentiële hormoon.

Zodra het gebruik van alle anabole steroïden ten einde loopt, begint de natuurlijke productie van testosteron weer vanzelf. U bevindt zich echter al een tijdje op een laag testosteronniveau. Dit kan beginnen met het produceren van lage testosteronsymptomen, waaronder een verlies van spiermassa en spierkracht. Het is heel gemakkelijk dat cortisol in deze fase dominant wordt. Om deze reden worden de meeste mannen aangemoedigd om een Post Cycle Therapy (PCT) -plan te implementeren als ze voor enige tijd off-cycle gaan.

Een PCT-plan stimuleert de natuurlijke productie van testosteron en verkort de totale hersteltijd aanzienlijk. Er is echter geen PCT-plan op aarde dat u vanzelf weer normaal maakt, maar dit zal nog steeds enige tijd duren. Een dergelijk plan zal er echter voor zorgen dat u genoeg testosteron hebt voor een juiste lichamelijke functie, terwijl uw niveaus natuurlijk blijven stijgen.

Belangrijke opmerkingen over natuurlijk testosteronherstel; een natuurlijk herstel gaat er van uit dat er voor gebruik geen laag testosteron gehalte was. Het gaat er ook van uit dat er geen algemene schade is aangericht de hypothalamus-hypofyse-zaadbalk-as (HPTA) door eerder misbruik van anabole steroïden.

Androgene

Trenbolon Enanthate is zeer androgeen, wat kan leiden tot acné, versneld haarverlies bij mensen met aanleg voor mannelijke kaalheid en lichaamshaargroei. De androgene bijwerkingen van trenbolon zijn echter sterk afhankelijk van genetische predisposities. Als je niet vatbaar bent voor mannelijke kaalheid, zal het verliezen van haar onmogelijk zijn. Als u normaal niet gevoelig bent voor acne, is de kans op een gerelateerd probleem tijdens het gebruik onwaarschijnlijk.

Degenen die gevoelig zijn voor de androgene bijwerkingen van Trenbolon Enanthate zullen vaak proberen om ze te bestrijden met een 5-alpha-reductaseremmer. Dit komt heel vaak voor en is ook een verspilling van tijd. Zulke remmers, Finasteride wordt primair, worden vaak gebruikt om de androgeniciteit van een steroïde die wordt veroorzaakt door een vermindering van testosteron tot dihydrotestosteron (DHT) te verminderen.

Dit wordt allemaal veroorzaakt door het hormoon dat wordt gemetaboliseerd door het 5-alpha-reductase-enzym, maar Trenbolon wordt niet door dit enzym gemetaboliseerd. Als gevolg hiervan zal het gebruik van een gerelateerde remmer weinig tot geen effect hebben op de androgeniciteit van het hormoon.

Cardiovasculaire bijwerkingen

menselijk hart

De mogelijke cardiovasculaire bijwerkingen van trenbolon enanthaat zijn verreweg het meest zorgwekkend. In het huidige moment van gebruik zijn velen vaak veel meer bezig met gynaecomastie, maar dit is slechts een visueel probleem. Cardiovasculaire problemen kunnen uw gezondheid direct en negatief beïnvloeden.

Het primaire aandachtsgebied omringt cholesterol. Tren kan verhoogde LDL-cholesterol (slechte cholesterol) niveaus en onderdrukken / verlagen HDL-cholesterol (goede cholesterol) niveaus. Deze cholesterol-stam moet niet zo sterk zijn als veel orale steroïden, maar potentieel ernstiger dan de meeste injecteerbare steroïden.

Om uw cholesterol onder controle te houden, is een gezonde levensstijl essentieel. Een gezonde levensstijl moet een cholesterolvriendelijk dieet bevatten met een laag gehalte aan verzadigde vetten en eenvoudige suikers en rijk aan omega-vetzuren.

Dagelijks wordt geadviseerd om dagelijks grote hoeveelheden visolie te nemen. Het individu moet er ook voor zorgen dat hij op regelmatige basis veel cardiovasculaire activiteiten uitvoert. Geloof niet het idee dat cardio schadelijk is voor uw winsten . Je hoeft tijdens de kuur geen cardio-programma's voor wedstrijdstijlen uit te voeren, maar een aanbevolen hoeveelheid voor uw gezondheid wordt aanbevolen.

Dit zal u echter echt helpen met groei. Het zorgt ervoor dat je metabolisme nog sterker wordt, minimaliseert de vetverbranding buiten het seizoen en leidt tot een betere lichaamsbouw. Als u al een hoog cholesterolgehalte heeft of een gezond cholesterolniveau niet kunt handhaven voor het gebruik, moet u deze anabole steroïde niet gebruiken.

Trenbolon Enanthate kan ook een negatieve invloed hebben op de bloeddruk. De kansen zijn in het voordeel van de meeste mannen, vooral omdat waterretentie, een primaire promotor van hoge bloeddruk onmogelijk is met deze steroïde. Een hoge bloeddruk is echter mogelijk en je moet het in de gaten houden. De meeste gezonde volwassen mannen zullen in orde zijn als ze een gezonde levensstijl hebben.

Oestrogeen

Trenbolon Enanthate is niet oestrogeen omdat het niet aromatiseert. Er is geen oestrogeenconversie van testosteron met dit hormoon waardoor waterretentie door gebruik onmogelijk wordt. Het hormoon heeft echter een sterke progestageenkarakter, wat gynaecomastie een probleem kan maken, vooral bij gevoelige personen.

In combinatie met het gebruik van een aromatiserende steroïde lijkt dit het risico te vergroten. Progesteron heeft het vermogen om het oestrogene mechanisme in het borstweefsel te stimuleren, wat op zijn beurt gynaecomastie kan bevorderen. Om dit probleem te bestrijden, zullen sommige mannen een anti-oestrogeen nodig hebben.

Als het gaat om door Tren geproduceerde gynaecomastie, is er een heersende mythe geweest die al jaren over het web wordt verteld. De mythe stelt eenvoudig dat het de mogelijke prolactine-opbouw veroorzaakt door trenbolon is die tot gynaecomastie leidt, maar dit is eenvoudigweg niet waar. William Llewellyn heeft grotendeels deze mythe verdreven, die de intrinsieke relatie aantoont tussen oestrogeen- en progesterononevenwichtigheden en hun effecten op het borstweefsel. In zijn Anabolics-serie zul je ontdekken dat hij dit probleem toelicht.

levertoxiciteit

Trenbolon Enanthate is niet wat we van oudsher beschouwen als een hepatotoxische anabole steroïde. Er lijkt echter een niveau van toxiciteit te zijn geassocieerd met extreem hoge doses, maar dergelijke doses zijn extreem hoog en veel verder dan wat zelfs de meeste hardcore bodybuilders zouden proberen. De gemiddelde gebruiker van Trenbolone mag geen leverstress of schade waarnemen.

Individuele reacties

verschillende werkingen

 

Er zijn vier mogelijke bijwerkingen van Trenbolon Enanthate die voor 100% gebaseerd zijn op de individuele reactie en het onderwerp van talrijke mythes rond het hormoon. De effecten zijn zo'n onderwerp van discussie geworden op veel sites dat sommigen geloven dat als je ze niet ervaart je Tren niet goed is.

Niet alleen is dit belachelijk, maar het is een borderline gekke manier van denken. Succesvol gebruik van anabole steroïden verwijst niet alleen naar de vooruitgang die is geboekt, maar ook naar vooruitgang zonder bijwerkingen of zorgwekkende punten. Het zijn echter de respons-afhankelijke bijwerkingen van Trenbolon Enanthate die ervoor zorgen dat sommige mannen dit hormoon niet kunnen gebruiken.

In sommige gevallen kan het verlagen van de dosis het probleem verhelpen, maar veel mensen die lijden, zullen merken dat dergelijke effecten zelfs bij lage doses optreden. De reactie-effecten omvatten angst, slapeloosheid, nachtelijk zweten en een snelle hartslag. Ze kunnen ook zo sterk zijn dat ze ondraaglijk worden.

Als een lage dosis Tren dergelijke effecten bij u teweegbrengt, is het hormoon waarschijnlijk niks voor jou. Als dergelijke effecten optreden, is de beste manier om te stoppen met het gebruik en later opnieuw te proberen met een lagere dosis. Als er nog steeds problemen optreden, is dit hormoon op geen enkele manier voor jouw geschikt. Dat lijkt misschien oneerlijk, maar dat is het leven. Iedereen heeft verschillende reacties op verschillende hormonen, medicijnen en zelfs voedingsmiddelen.

Vanwege de mogelijke bijwerkingen van Trenbolone, wordt Trenbolon Enanthate niet aanbevolen voor gebruikers die voor het eerst gebruiken. Je eerste hormoonstart moet altijd Trenbolone Acetate zijn, wat de meeste de voorkeur geeft.

Als u echter de eerste keer de Enanthate-versie kiest, problemen tegenkomt en niet meer gebruikt, moet u nog steeds drie weken of langer wachten voordat de effecten verdwijnen. Als u de Acetate-versie kiest en problemen tegenkomt, kunt u het gebruik stopzetten en ziet u ze over een paar dagen vervagen.

Gebruik van Trenbolon

Trenbolon Enanthate wordt normaal gesproken het beste ingenomen in twee gelijke doses per week voor een enkele totale wekelijkse dosering. Gebruikelijke doses Trenbolon Enanthate zullen dalen in het bereik van 200-400 mg per week, wat overeenkomt met twee injecties per week bij 100-200 mg per injectie.

Dit zal opmerkelijke resultaten opleveren bij de meeste mensen. Kan meer worden gebruikt? Absoluut, als u een goede responder bent, kan er meer worden overwogen, maar elke verhoging verhoogt de risico's die aan het gebruik zijn verbonden.

Trenbolone Acetate

Doses die in de buurt komen of zelfs 800 mg per week licht overtreffen, zijn niet ongebruikelijk, vooral in bodybuilding-kringen en de voordelen kunnen onwerkelijk zijn, maar houd rekening met de negatieve effecten en houd altijd uw gezondheid in de gaten.

Wat betreft stacking, Trenbolone Enanthate stackt goed met alle anabole steroïden. Het is niet alleen veelzijdig in de basis van perioden van gebruik, maar echt alle aspecten van het gebruik van anabole steroïden. In de cyclus zullen velen een stack Tren en testosteron vinden die zeer gunstig zijn voor de mogelijke toevoeging van Anadrol of D-bol.

Velen kunnen het gebruik van Nandrolon ook in een overlappend plan met hun tren als zeer nuttig ervaren, maar een dergelijk gebruik wordt normaal alleen geadviseerd voor geavanceerde lange termijn cycli. Tijdens de cutfase kunnen Tren en testosteron weer voordelen hebben. Tijdens deze periode van gebruik zijn de doseringen van testosteron vaak lager, maar niet altijd. Het draait echt om het totale plan en dieet. Andere verwelkomende toevoegingen kunnen Masteron, Winstrol, Anavar en Primobolan Depot zijn.

Trenorol 90 capsules

Veilig en Legaal alternatief voor Trenbolone

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments