• Home

De werking en bijwerkingen van Deca ( Nandrolone Decanoate )

Wat is deca?
Deca is een anabole steroïde en de meest populaire vorm van nandrolone. Het zorgt voor extreme vergroting van je spiermassa wat het middel uitermate effectief maakt tijdens bulkkuren Deca is de langwerkende vorm van nandrolone en wordt ook wel nandrolone decanoate genoemd.

Kenmerken Deca
Deca is verkrijgbaar als oplossing in olie. Je kunt deca dus alleen injecteren. Deca heeft een werking van 14 tot 16 dagen. Durabolin heeft een werking van 2 tot 3 dagen. Overige kenmerken:

 • lage aromatisering, het aromatiseert alleen naar onschuldige varianten van oestrogeen;
 • zorgt voor waterretentie (dit geldt voornamelijk voor de langwerkende versie);
 • converteert naar minder actieve DHT-varianten;
 • langwerkende varianten onderdrukken producten van hormonen extreem;
 • kortwerkende varianten onderdrukken de productie van hormonen in mindere mate.
Gespierde borst en buik

Nandrolone: twee vormen
Er zijn twee vormen van nandrolone:

1. Nandrolone Decanoate (deca): dit is de langwerkende vorm van nandrolone. Dit betekent dat het erg lang in je lichaam actief blijft. Gebruikers van deca houden langer vocht vast dan bij de kortwerkende versie, tevens duurt het bij deca langer voordat de natuurlijke productie van testosteron weer hersteld is.

2. Nandrolone Phenyl Propionate: dit is de korwerkende vorm van nandrolone. Bij deze vorm houdt je minder lang vocht vast en er zijn bewijzen dat je kwalitatief betere spiermassa opbouwt dan bij deca.

Inhoudstafel

Hoe werkt Nandrolone?

Deca is een vorm van nandrolone. Nandrolone vergroot de spiermassa. Dit gebeurt op twee manieren:

1. Vergroting van stikstofretentie in de spiercellen
Door deze vergroting houden spiercellen meer eiwitten vast. Deze eiwitten bevatten allemaal stikstof. Hoe meer stikstof in de spiercellen hoe beter de eiwitsynthese. Eiwitsynthese zorgt op zijn buurt voor een snellere groei van spiermassa.

2. Gedeeltelijke aromatisering naar krachtig oestrogeen
De krachtige oestrogenen veroorzaken een toename van de glycogeenopslag en meer afgifte van groeihormonen. Groeihormonen stimuleren de groei van spieren.

Daarnaast zorgt nandrolone voor een drastische stijging van androgeenreceptoren. Nandrolone aromatiseert bijna niet wat de negatieve oestrogenen bijwerkingen zeer beperkt.

Nandrolone maakt het mogelijk om zwaarder te trainen dan voorheen. Dit komt omdat het middel zorgt voor meer vocht in de gewrichten. Het vocht vormt in dit geval een soort van bescherming.

Het kan voorkomen dat nandrolone zich bindt aan de progesteronreceptoren in het botweefsel. Als dat gebeurt wordt de gynaecomastie verergerd. Dit gebeurt slechts in uitzonderlijke gevallen. Mocht dit bij jou voorkomen dan kun je dit verhelpen door novaldex of clomid in te nemen. Winstrol kan ook helpen omdat deze anabole zich ook bindt aan de progesteronreceptoren waardoor de binding van nandrolone verminderd.

Dosering nandrolone
Een normale dosering van nandrolone (welke vorm dan ook) bevat 200 tot 600 milligram per week. De meest gangbare dosering is 400 milligram per week.


Specifiek voor de verschillende vormen geldt:

Deca: mannen, 200 tot 800 milligram per week. Vrouwen: 50 tot 100 milligram per week.
Nandrolone Phenyl Propionate: mannen, 150 tot 600 milligram per week. Vrouwen: 50 tot 100 milligram per week.

Kies je voor nandrolone phenyl propionate dan is het nodig om elke 4 dagen een nieuwe injectie te zetten. Deca moet elke week geïnjecteerd worden. Voor maximaal resultaat dien je deca minimaal 12 weken in te nemen.

online deca kopen

Nandrolone erg geschikt voor bulkkuren

Nandrolone werkt het beste in een combinatie met testosteron. Maar in principe kun je nandrolone met vrijwel alle beschikbare anabole steroïden stacken. Eén van de meest populaire bulkkuren is een combinatie van deca, testosteron en dianabol. Deze combinatie wordt vaak als kickstart gebruikt om snel spiermassa op te bouwen.

Doe altijd een nakuur met novaldex of clomid gedurende 4 weken als je deca hebt gebruikt. Start hier 2 weken na je laatste injectie mee.
Heb je een kuur gevolgd met deca, testosteron en dianabol gebruik dan tijdens deze kuur al een aromataseremmer zoals proviron. Testosteron en dianabol zorgen namelijk voor een groter aromatiserend effect. Wanneer gynaecomastie optreedt neem dan nog novaldex of clomid extra.

Combineer nooit nandrolone met trenbolone zonder voorzorg maatregelingen. Deze combinatie zorgt namelijk gegarandeerd voor gynaecomastie.

Bijwerkingen deca
Deca heeft de meeste bijwerkingen omdat deze vorm lang in je lichaam actief blijft. Onderstaand de bijwerkingen van deca:

 1. tijdelijk kleinere testikels;
 2. tijdelijke erectiestoornissen;
 3. prostaathypertrofie;
 4. meer acne en vettere huid;
 5. hogere bloeddruk;
 6. afname goede cholesterol;
 7. gynaecomastie;
 8. waterretentie (met name in het gezicht).

Vrouwelijke gebruikers kunnen last krijgen van vermannelijking van het lichaam.

Deca Durabolin is een zeer populaire anabole steroïde bestaande uit het steroïde hormoon Nandrolon en is gehecht aan de grote Decanoate-ester. Het Nandrolon-hormoon verscheen voor het eerst in 1960 en werd in 1962 door Organon onder de handelsnaam Deca Durabolin voor commercieel gebruik ontwikkeld.

Sinds die tijd zijn er talloze Nandrolone Decanoate-versies op de markt verschenen, maar Deca Durabolin blijft de meest erkende. Dit was niet de eerste Nandrolon-verbinding ooit gemaakt, die zou behoren tot Organons Durabolin, specifiek Nandrolone Phenylpropionate. De Phenylpropionate-versie werkt veel sneller met een minder actieve duur en hoewel Phenylpropionate-vormen populair zijn, heeft Deca Durabolin de Nandrolone-markt grotendeels gedomineerd.

Deca Durabolin is een van de meest gebruikte anabole steroïden onder prestatiebevorderende atleten. Het staat erom bekend dat het een enorm voordelige massa steroïde is buiten het seizoen, maar het is ook een favoriet in veel atletische kringen vanwege de therapeutische voordelen.

Vanwege zijn enorme therapeutische voordelen is het Nandrolon-hormoon een van de meest gunstige anabole steroïden in de medische praktijk. Vanwege jaren van anabole steroïde controversie is een dergelijk gebruik echter vrij beperkt in de V.S gedurende vele jaren. Buiten de V.S blijft Deca Durabolin een beetje populairder in therapeutische behandelplannen die in een groot aantal gebieden gebruikt kunnen worden.

Decaduro 90 Capsules
Decaduro 90 Capsules
 • Veilig en legaal alternatief voor Deca Durobolin
 • Vergrote kracht en sterkte
 • Enorme spiergroei
 • Snel herstel
 • Verlicht gewricht- en peespijn

Deca Durabolin Functies en Kenmerken:

Deca Durabolin is officieel geclassificeerd als een 19-nortestosteron (19-nor) anabole androgene steroïde. De 19-nor-classificatie verwijst naar zijn directe structurele aard, het testosteronhormoon zonder een koolstofatoom op de 19e positie. Hoewel dit slechts een kleine verandering is in de structuur van het testosteronhormoon, geeft deze kleine verandering ons een unieke anabole steroïde.

Als een Nandrolon-base is Deca Durabolin verbonden aan de grote Decanoate-ester, die de vrijmakingsactiviteit van het hormoon regelt, waardoor het enorm vertraagt. Hierdoor kan het individu het Nandrolon-hormoon gebruiken zonder dat frequente injecties nodig zijn.

Eenmaal geïnjecteerd, wanneer de Decanoate ester begint los te komen, zal er een scherpe piek in Nandrolon vrij komen in het lichaam gedurende de eerste 24-48 uur. Vanaf dit punt blijft het hormoon ongeveer 2-3 weken in het lichaam vrijkomen.

Deca Durabolin heeft een relatief krachtige anabole werking, iets groter dan testosteron. De totale androgene activiteit is echter veel lager dan die van testosteron, met een androgene score van slechts 37 vergeleken met 100 van testosteron. De verminderde androgene activiteit van Deca Durabolin is te wijten aan het vermogen van het hormoon om te verminderen tot dihydronandrolon (DHN) in plaats van dihydrotestosteron (DHT) .

Dit maakt Deca Durabolin een veel mildere steroïde dan testosteron en een van de meest goed te verdragen anabole steroïden voor gezonde volwassen mannen. Deze aanvaardbare aard wordt ook duidelijk door de lage oestrogene activiteit ervan. Deca Durabolin aromatiseert, maar slechts op ongeveer 20% de snelheid van testosteron. Het heeft echter een sterke progestagenatuur en dit zal de bijwerkingen beïnvloeden zoals we later zullen zien.

Zoals zoveel anabole steroïden, heeft Deca Durabolin het vermogen om de eiwitsynthese te verbeteren, glucocorticoïde hormonen te remmen en verbeterde IGF-1-output te bevorderen. Zoals veel anabole steroïden, heeft Deca Durabolin ook het vermogen om de stikstofretentie in de spieren te verhogen, maar het lijkt een sterker effect te hebben dan veel steroïden in dit opzicht.

In feite hebben studies aangetoond dat zelfs lage doses Nandrolon de stikstofretentie aanzienlijk kunnen verbeteren. Dit is een belangrijke factor, omdat al het spierweefsel voor ongeveer 16% bestaat uit stikstof. Hoewel dat misschien een klein beetje klinkt, des te meer behouden we des te meer anabole we blijven. Als de stikstofniveaus niet worden gehandhaafd, kan dit ertoe leiden dat we een katabole (spierverspillende) staat binnengaan.

Deca Durabolin staat ook bekend om het dragen van twee eigenschappen die buitengewoon belangrijk zijn en deze grotendeels scheiden van veel anabole steroïden. Nogmaals, veel andere steroïden zullen deze eigenschappen dragen, maar Deca Durabolin doet dit naar een hoger niveau.

De kenmerken in kwestie zijn het verhogen van het botmineraalgehalte en het verbeteren van de collageensynthese. Vanwege deze eigenschappen staat Deca Durabolin bekend om het bevorderen van gewrichtpijn, voor veel atleten is dat de enige reden waarom ze het zullen gebruiken.

Vanwege deze eigenschappen, evenals het vermogen om het aantal rode bloedcellen te verhogen, kunnen we beginnen te zien welke soorten therapeutische voordelen deze steroïde kan bevatten.

Deca Durabolin is algemeen bekend als een uitstekende steroïde voor mensen die lijden aan spierafbraak, voor het verbeteren van geriatrische zwakte en vermoeidheid, evenals bloedarmoede. Deca Durabolin is ook gebruikt om bepaalde vormen van borstkanker te behandelen, is levens veranderend voor ernstige slachtoffers van brandwonden en heeft zelfs de mogelijkheid om zweren te behandelen.

Het is ook effectief gebleken voor het behandelen van hypofyse-deficiëntie van de dwerggroei, evenals ontwikkelingsachterstand bij kinderen.

Hoewel Deca Durabolin op al deze gebieden gunstig is gebleken, heeft het er tot geleid dat het in staat is osteoporose te behandelen. Dit is niet verrassend als we het botmineraalgehalte en de synthese van collageensynthese beschouwen.

In de Verenigde Staten wordt de verbinding echter alleen gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan HIV  maar sommige artsen beginnen het potentieel voor therapeutische verjongingsplannen te herkennen.

Ongetwijfeld zou deze steroïde bij een lage dosis een positief antiverouderingsvoordeel kunnen bieden.

Effecten van Deca Durabolin:

Hoewel de therapeutische voordelen van Deca Durabolin eenvoudig te zien zijn door simpelweg de basiskarakteristieken te begrijpen, is er de grootste bezorgheid bij het achter de schermen gebruik.

Deca Durabolin is al lang favoriet bij sporters die prestaties verbeteren, en hoewel het enorm voordelig is, wordt het vaak verkeerd begrepen. Het misverstand is dat dit slechts een spier opbouwende steroïde is, en hoewel dat een fantastisch gebruikspunt is, is het verre van de enige.

Sommige competitieve bodybuilders zullen Deca Durabolin gebruiken tijdens hun cut fase en tijdens zo'n fase is er geen ballastvorming aan de gang. Om de effecten van Deca Durabolin en de verschillende gunstige punten van gebruik te begrijpen, moet u echter een onjuiste manier van denken verwijderen die door veel anabole steroïde gebruikers wordt gebruikt.

decanoate kuurtje

Dit type denken gaat ervan uit dat alle steroïde progressie is gebaseerd op de versterking van spierweefsel; specifiek het bouwen van meer spiermassa. Ongetwijfeld is dit het primaire doel van het gebruik van anabole steroïden, maar het is niet de enige. Met dat in gedachten, laten we eens kijken naar de verschillende positieve effecten van Deca Durabolin.

Als een bulk steroïde, zal Deca Durabolin aanzienlijke voordelen bieden in de vetvrije massa, maar de toename van de spiermassa zal langzaam opgang komen. Dit is een grote ester-gebaseerde steroïde en het zal niet snel werken. Echter, de massa gebouwd met deze steroïde zal vaak een hogere kwaliteit zijn dan vergeleken met veel andere anabole steroïden.

Waterretentie is mogelijk, maar het moet vrij gemakkelijk te regelen zijn. De meesten zouden ook moeten zien dat hun kracht tot op zekere hoogte toeneemt, maar Deca Durabolin is niet wat we noemen een van de sterkere versterkende steroïden. Tijdens deze fase, zal het individu ook genieten van de therapeutische opluchting die deze steroïde biedt, wat meer dan welkom zal zijn als de groeiperiode buiten de kuur normaliter gepaard gaat met de zwaarste perioden van krachttraining.

Deze persoon zou ook in staat moeten zijn om deze nieuwe groei te krijgen met minder accumulatie van lichaamsvet die anders normaal zou voorkomen. Het gebruik van anabole steroïden wordt goed ontvangen voor het verbeteren van de stofwisseling.

Dit is niets unieks voor Deca Durabolin, en hoewel het lichaamsvet niet direct verbrandt, zal het helpen bij het handhaven van een goed niveau. Omdat massale winsten buiten de kuur extra calorieën vergen, is de metabolische verbetering een toegevoegde bonus.

Veel atleten, bal spelers, vechters en elke atleet die baat zou kunnen hebben bij de therapeutische verlichting, vullen vaak aan met Deca Durabolin. Zulke mensen hebben vaak geen zin om nieuwe spiermassa te bouwen, maar het reliëf alleen is van onschatbare waarde.

Verder kan een dergelijk reliëf worden verkregen door een zeer lage dosis. Een iets hogere dosis zal verlichting bieden, het algehele herstel aanzienlijk verbeteren en het uithoudingsvermogen van de spieren verbeteren.

Als het gaat om prestatieverbetering, zullen de meeste atleten merken dat dit steroïde moeilijk te verslaan is. Nog belangrijker is dat de verlichtende effecten van Deca Durabolin niet maskeren of vals zijn; deze anabole steroïde heeft niets gemeen met vrij verkrijgbare pijnstillers of voorgeschreven pijnstillers zoals opiaten. Dergelijke pijnstillers maskeren alleen de pijn, terwijl Deca Durabolin daadwerkelijk het lichaam kan genezen.

Dan blijven we achter met de cutfase en sommige atleten en bodybuilders zullen Deca Durabolin gebruiken tijdens deze fase van het gebruik van steroïden. Dergelijk gebruik zal vergelijkbaar zijn met directe atletische verbetering. Het individu zal aanvullen met een nogal lage dosis voor het verlichten en spieruithoudingsvermogen dat het kan bieden.

Dit kan zeer welkom zijn tijdens harde diëten, omdat een echt hardcore bodybuilding cutdieet brutaal is voor het menselijk lichaam. Als extra bonus zal Deca Durabolin de magere spiermassa van het individu aanzienlijk behouden die anders verloren zou gaan tijdens een noodzakelijk calorisch tekort. Hoewel deze steroïde geen verharding of conditioneringseffecten zoals veel steroïden zal geven, kan het een doel hebben in sommige cut schema's.

nandrolone decanoate

Bijwerkingen van Deca Durabolin

Deca Durabolin is een van de neveneffectvriendelijke anabole steroïden voor mannen en kan nuttig zijn voor vrouwen, maar gewoonlijk alleen in doses van therapeutisch niveau.

De bijwerkingen van Deca Durabolin zijn echter zeker aanwezig, maar zoals we zullen zien, komt dit lang niet altijd aan de orde. Bij verantwoord gebruik zullen de meeste mannen deze steroïde kunnen gebruiken zonder het eerste negatieve effect. Om dit niveau van veilige suppletie te bereiken, is uw eerste stap om de mogelijke bijwerkingen van Deca Durabolin te herkennen, evenals wat u eraan kunt doen. Voor een goed begrip hebben we de bijwerkingen in afzonderlijke categorieën opgesplitst, samen met de gerelateerde informatie die u nodig heeft.

Estrogenic

Het Nandrolon-hormoon is niet erg oestrogeen, maar het heeft een licht aromatiserende aard. Aromatisering verwijst naar het vermogen van testosteron om om te zetten in oestrogeen, een proces dat optreedt als gevolg van de interactie van het hormoon met het aromatase-enzym.

Naarmate de oestrogeenspiegel stijgt, kan dit gynaecomastie, overmatige retentie van water en bevordering van hoge bloeddruk als gevolg van ernstige niveaus van waterretentie bevorderen. Gelukkig is het aromatase-niveau van Deca Durabolin laag, maar er is nog een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, namelijk de progestageen karakteristiek. Nandrolon heeft een sterke affiniteit voor de progesteronreceptor, evenals het vermogen om het oestrogene mechanisme in het borstweefsel aanzienlijk te stimuleren, wat het risico op gynaecomastie verhoogt.

Ter bescherming tegen de mogelijke oestrogene en progesteron-gerelateerde bijwerkingen van Deca Durabolin, wordt vaak een anti-oestrogeen medicatie aanbevolen. Er zijn twee primaire keuzes in anti-oestrogenen, selectieve oestrogeenreceptormodulators (SERM's) zoals Nolvadex (Tamoxifen-citraat) en aromataseremmers (AI's) zoals Arimidex (Anastrozol). AI's zullen veel effectiever zijn, maar SERM's moeten de eerste keuze zijn als ze de klus kunnen klaren.

Velen kiezen ervoor op AI's te vertrouwen vanwege hun enorme anti-oestrogene kracht, maar van AI's is vastgesteld dat ze een negatieve invloed hebben op cholesterol, en een die enorm kan worden geïrriteerd door het gebruik van anabole steroïden. Omgekeerd, terwijl SERM's soms niet genoeg zijn, hebben ze geen nadelig effect op cholesterol. Het is zelfs aangetoond dat SERM's het cholesterolgehalte verbeteren.

Een belangrijke aantekening van interesse over de bijwerkingen van Deca Durabolin als het gaat om gynaecomastie. Het is lang aangenomen en doorgegeven rond talloze steroïde discussies dat de oorzaak van 19-noch geïnduceerde gynaecomastie prolactine is, niet progesteronstimulatie. Dit is zwaar betoogd met betrekking tot de 19-nor Trenbolone, maar ook met Nandrolon. In zijn Anabolics-serie legt William Llewellyn uit hoe de onbalans tussen oestrogeen en progesteron leidt tot gynaecomastie. Als dit niet wordt aangepakt en u alleen een mogelijke prolactine-opbouw tegengaat, biedt je mogelijk niet de bescherming aan je zelf die je nodig bent.

Cardiovasculair

Cardiovasculair systeem

Deca Durabolin kan een negatief effect hebben op cholesterol door de HDL- en LDL-verhoudingen te verdraaien. Dit potentieel negatieve effect zal het meest prominent zijn, omdat het betrekking heeft op de onderdrukking van HDL-cholesterol.

Studies hebben aangetoond dat het Nandrolon-hormoon daadwerkelijk een sterker, negatief effect op HDL-cholesterol zal hebben dan testosteron. De totale cardiovasculaire spanning moet echter veel minder zijn dan de meeste orale steroiden.

Vanwege de mogelijke cholesterolproblemen veroorzaakt door Deca Durabolin, zal het handhaven van een cholesterol-vriendelijke levensstijl tijdens het gebruik uiterst belangrijk zijn.

Dit zou niet alleen een cholesterolvriendelijk dieet moeten omvatten, maar ook een dieet dat rijk is aan omega-vetzuren en dat ervoor zorgt dat je veel cardiovasculaire activiteit in je routine implementeert.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat als u een Aromatase-remmer gebruikt bij het aanvullen met Deca Durabolin, u uw cholesterol nog meer aandacht moet geven. Van alle mogelijke bijwerkingen van Deca Durabolin, is dit degene die u het meest in de gaten wilt houden, en allen worden aangemoedigd om hun cholesterol gedurende de gehele gebruiksduur en na gebruik goed in de gaten te houden.

Testosteron

Deca Durabolin is net als alle andere anabole steroïden onderdrukt voor de productie van natuurlijke testosteron. De mate van onderdrukking varieert van de ene steroïde tot de volgende, maar met Deca Durabolin en alle op Nandrolon gebaseerde verbindingen zal het extreem zijn.

Sommige studies hebben aangetoond dat een enkele 100 mg dosering van de steroïde de totale natuurlijke productie zal onderdrukken. Andere studies, hoewel ze niet in de buurt komen van de snelheid van suppressie, zijn nog steeds meer dan significant en vaak een weergave van ten minste 2 / 3e totale vermindering van serumtestosteronspiegels.

Om deze reden moeten alle mannen die supplementeren met Deca Durabolin exogeen nemen die testosteron bevatten. De vorm van testosteron die u kiest, is niet van belang, het enige dat telt is dat uw lichaam wordt voorzien van het testosteron dat het nodig heeft.

Niet-aanvulling met exogeen testosteron zal resulteren in een lage testosteronconditie. Zo'n conditie kan behoorlijk hinderlijk zijn; het komt met tal van mogelijke symptomen, maar wat nog belangrijker is, het is extreem ongezond.

Zodra het gebruik van Deca Durabolin tot een eind is gekomen en alle exogene steroïde hormonen uw systeem hebben leeggemaakt, zal de natuurlijke testosteronproductie opnieuw beginnen. Het zal niet van de ene dag op de andere plaatsvinden en daarom wordt vaak een plan voor een post-cyclustherapie (PCT) aanbevolen.

Dit versnelt het herstelproces en verbetert de algemene efficiëntie. Nee, in tegenstelling tot de populaire mythe, is er geen PCT-plan dat je natuurlijke testosteronniveaus op zichzelf terugbrengt naar normaal. Het totale herstel duurt enkele maanden. Een plan van PCT zal er echter voor zorgen dat u voldoende testosteron hebt om te kunnen functioneren, terwijl uw niveaus natuurlijk blijven stijgen.

Belangrijke opmerkingen over natuurlijk testosteronterugwinning na Deca Durabolin gebruik: Natuurlijk herstel veronderstelt dat er geen eerdere toestand van laag testosteron bestond. Het gaat er ook van uit dat er geen ernstige schade is aangericht aan de hypothalamus-hypofyse-zaadbalk-as (HPTA) als gevolg van onjuiste praktijken.

Het is ook belangrijk op te merken dat een PCT-plan niet moet beginnen voordat Deca Durabolin gedurende minstens 2-3 weken is gestopt. De meesten zullen het gebruik van Deca Durabolin het best beëindigen voordat de totale conclusie van hun cyclus is voltooid.

Levertoxiciteit

Deca Durabolin is niet gifitg voor de lever en zal geen stress of schade aan het vitale orgaan veroorzaken.

Deca Durabolin online kopen

De mogelijkheid om Deca Durabolin online te kopen is zonder twijfel de gemakkelijkste manier om de steroïde te kopen. Er zijn tal van leveranciers over de hele wereld en de concurrentie is zwaar. Dit houdt de prijs betaalbaar, en het totale aanbod van Nandrolon Decanoate is door het dak.

Helaas, als u in de Europa of de Verenigde Staten woont, is elke vorm van online aankoop van anabole steroïden illegaal. In feite is het een overtreding van de federale wetgeving die is uitgevaardigd onder de Steroid Control Act van 1990 en de Steroid Control Act van 2004.

Degenen die betrapt worden op het overtreden van deze wet zullen merken dat de gevolgen niet alleen intens zijn, maar vergelijkbaar met recreatieve drugsstraffen. Volgens de Amerikaanse wet is een anabole steroïde gebruiker niet beter dan iemand die meth of crack produceert en je zult op die manier worden behandeld. Er zijn veel landen die soortgelijke wetten hebben, maar weinigen zijn zo streng en er zijn er veel die veel milder zijn.

Decaduro 90 Capsules

Hoge spiergroei, verhoogde kracht en uithoudingsvermogen, snel herstel.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments