• Home

Uitleg Anabolen Injecteren, Zo Doe Je Dat: Hoe Vaak? – Schouder of Bil? – Welke Naald? ETC

Hoe kun je het beste injecteren?
Groeihormonen kun je injecteren. Hierbij is het belangrijk dat je de injecties goed plaatst.

Twee manieren van injecteren
Er bestaan twee manieren om een injectie te plaatsen:

 1. Je plaatst een naald in de spier (intramusculaire injectie).
  Deze methode wordt gebruikt bij het injecteren van AAS. Intramusculaire injectie kan op verschillende plekken op het lichaam plaatsvinden. Er zijn tevens ook meerdere methodes om injecties te plaatsen.
 2. Je plaatst een naald onderhuids in je buik (subcutane injectie).

Deze injecties plaats je dus in je buikvet. Dit doe je met een insulinenaald. Je kunt subcutane injecties ook plaatsen in de spier met een insulinenaald. Je kunt het beste voor een subcutane injectie kiezen als je gebruikt maar van:

 • groeihormonen (bijvoorbeeld HGH groeihormonen);
 • Peptide IGF en soortgelijken;
 • nakuur met HCG;
 • Bruining Melanotan II.

Inhoudstafel

Onderstaand zie je een filmpje die je laat zien hoe je een subcutane injectie kunt plaatsen.

Injecteren tips en tricks

Je hebt het miljoenen keren gezien in films en op tv-shows; de "slechterik" die steroïden gebruikt, wordt afgeschilderd als een gedegenereerd laaglevende persoon, en wanneer hij zijn steroïden injecteert, zal hij de naald recht in zijn achterste wang klemmen zonder een zorg in de wereld.

Als je iets weet over anabole steroïden, dan weet je hoe volstrekt belachelijk dit is; natuurlijk, je weet hoe ongelooflijk belachelijk alles wat je ziet op tv of in de film is als het gaat om anabole steroïden. Maar toch, als je nog nooit hebt geïnjecteerd dan heb je natuurlijk geen idee hoe je steroïden moet injecteren.

In feite zou je kunnen denken dat onze idiote vriend hierboven beschreven ten dode is opgeschreven omdat hij een naald zet.

Gelukkig voor jou ben je hier aan het juiste adres, want we leggen je uit hoe je steroïden kunt injecteren en welke stappen je moet nemen.

Voordat we erin duiken, begrijp dit simpele stukje waarheid; dit is een eenvoudig proces, zo simpel dat iedereen van ons het kan, maar als je niet weet hoe je het moet doen zoals met alle dingen die je eerst moet leren.

Nadat u dit hebt gelezen, weet u precies hoe u steroïden moet injecteren en van daaruit kunt u zich bezighouden met belangrijkere zaken.

Hoe je steroïden niet moet injecteren

Ga naar een forum en op een bepaald moment vind je discussies waarin mensen vragen hoe ze steroïden kunnen injecteren op de meest belachelijke manieren die ze zich kunnen voorstellen.

U zult degenen vinden die vragen hoe u steroïden in een ader kunnen injecteren en als u lang genoeg zoekt, kunt u waarschijnlijk discussies vinden waarin mensen vragen hoe ze steroïden in hun scrotum kunnen spuiten.

Laten we duidelijk zijn, heel duidelijk; u injecteert geen anabole steroïden in uw aders. Het is de bedoeling dat anabole androgene steroïden in het spierweefsel worden geïnjecteerd, maar sommige steroïden kunnen ook onderhuids worden geïnjecteerd.

Het voorbereiden op de injectie

Als u wilt weten hoe u steroïden kunt injecteren, is het eerste dat u moet weten hoe u zich moet voorbereiden op de injectie. Je weet dat je het in het spierweefsel moet steken, en we zullen later op de details ingaan, maar er is meer aan de hand.

Er zijn acht specifieke stappen die u moet volgen bij het injecteren van anabole steroïden, en hoewel dat misschien veel lijkt, duurt het hele proces maar een minuut.

Het niet volgen van deze acht opmerkelijk eenvoudige stappen kan resulteren in complicaties zoals infecties of eenvoudigweg zeer ongemakkelijke injecties en een onnodig pijnlijk geïnjecteerd gebied.

 1. Een naald kiezen - Er zijn talloze naaldgroottes verkrijgbaar en u hebt de juiste nodig om de klus te klaren. Er is geen reden om een te massieve naald te kiezen, maar je wilt er niet een die zo klein is dat de bestandheid er nauwelijks doorheen komt.  In de meeste gevallen zal een naald van 23 g-25 g aan uw behoeften voldoen. Wat de naaldlengte betreft, is 2.5 cm voldoende maar 4cm is ook geschikt. Sommigen zullen vinden dat 1.5cm naalden voldoende zijn, maar alleen als ze in een heel laag lichaamsvetgebied injecteren. Ongeacht de naaldmaat die u kiest, zult u altijd en altijd een schone nooit eerder gebruikte naald gebruiken.
 2. Lucht trekken - Voordat u steroïden in de spuit trekt, moet u eerst evenveel lucht in de spuit trekken, net zo veel als de hoeveelheid substantie die u in de spuit trekt. Dit is niet absoluut noodzakelijk, maar het zal stap vier een stuk eenvoudiger maken. Verder zullen de meesten het tekenen van een beetje meer lucht vinden dan nodig om heel voordelig te zijn en de dingen nog gemakkelijker te maken.
 3. Maak de lucht leeg - plaats de naald in de substantie (de steroïden die u gebruikt) en duw alle lucht erin. Hierdoor kunt u de olie gemakkelijker trekken; nogmaals, je hoeft dit niet te doen, maar het heeft geen zin om het over te slaan.
 4. De anabool aantrekken - Trek de plunjer van de spuit gewoon terug totdat de gewenste hoeveelheid is verkregen; de meesten vinden het nutig om iets meer aan te trekken dan nodig (een minuscule hoeveelheid) . Een kanttekening; velen kiezen voor dit doel een "Draw Needle"; dit verwijst naar het gebruik van een grotere naald. In dit geval gebruikt u een naald van 20 g tot 21 g om uw olie in de spuit te trekken, omdat dit veel gemakkelijker en sneller is. Als u deze methode kiest, volgt u stap 2 en 3 met uw treknaald en vervangt u vervolgens de naald door de naald die u in stap 1 hebt gekozen.
 5. Luchtbellen verwijderen - Nu de olie zich in de spuit bevindt, duwt u de zuiger naar voren terwijl u met uw vinger tegen de zijkant van de spuit tikt om alle luchtbellen te verwijderen. Hierdoor zal een beetje olie uit de naald schieten, maar daarom had je wat extra's aangezogen.
 6. Desinfecteren - Bepaal welke spier u gaat injecteren en de specifieke locatie en desinfecteer met alcohol. Alcohol op een katoenen doek werkt prima maar ook alcoholdoekjes zijn perfect voor dit doel.
 7. Dompel de naald en aspiratie  - Steek de naald eenmaal op de gewenste locatie in het gebied dat gedesinfecteerd is maar injecteer nog niet. Zodra de naald stevig op zijn plaats zit, trekt u de spuit terug; dit is wat bekend staat als aspiratie. Als u aspireert, verwijdert u de naald en vult u een nieuwe locatie als er bloed in de spuit komt. Als er bloed in de spuit is terechtgekomen, hebt u een ader of bloedvat geraakt en als u injecteert, bestaat de kans dat u ten prooi valt aan wat bekend staat als "Tren Cough." Trenbolon is de beruchtste anabole steroïde die dit veroorzaakt, maar het kan gebeuren met zelfs testosteron. Wanneer u een ader of bloedvat raakt, komt een deel van de steroïde in de longen en veroorzaakt een heftige hoest die behoorlijk angstaanjagend en pijnlijk kan zijn. Je mond zal smaken als metaal, en sommigen zeggen dat hun tanden zelfs pijn doen, en je zult harder huilen dan ooit tevoren. Laat dit je niet afschrikken; als je onze aanbevelingen opneemt en opvolgt, komt alles goed. Als u aspireert en er geen bloed in de spuit komt, bent u klaar om te injecteren.
 8. Als u stap 1-7 heeft gevolgd en er tijdens stap 7 geen bloed in de spuit is gekomen, bent u klaar om uw steroïde te injecteren. Druk eenvoudig op de zuiger totdat alle olie op de gewenste locatie is terechtgekomen.

U weet nu hoe u steroïden moet injecteren, maar u moet ook weten wat u onmiddellijk na de injectie moet doen. Dit is een onderdeel van de procedure die zo veel mensen negeren, en het is iets dat helemaal niet genegeerd mag worden. Om te beginnen, duurt het slechts een moment, en wat nog belangrijker is, het maakt alles eenvoudig. Het is een eenvoudig proces in drie stappen, als volgt:

 1. Alle olie is geïnjecteerd, maar op dit moment bent u niet klaar om de naald te verwijderen. Laat de naald ongeveer 20-30 seconden inwerken om ervoor te zorgen dat alle olie diep in de spier zit. Als u deze stap overslaat, is er een goede kans dat een deel van de olie weglekt of erger onder de huid; dit kan leiden tot een steriel abces en het is intens pijnlijk.
 2. Na stap 1 bent u klaar om de naald te verwijderen. Terwijl u dit doet, plaatst u een schone, nog nooit gebruikte katoenen bal direct boven het geïnjecteerde gebied. Breng druk aan en houd het watje op zijn plaats gedurende ongeveer 20-30 seconden. Er is een behoorlijke kans dat er een beetje bloed op de wattenbol zit (en daarom doe je dit), maar dit is geen reden tot zorg; onthoud, je hebt net je huid doorboord.
 3. Na stap 2, verwijder de watje en masseer het gebied een paar seconden stevig om ervoor te zorgen dat alle olie diep in de spier wordt verspreid; na stap 3 ben je klaar.

Hoe AAS te injecteren in specifieke gebieden

Je weet hoe je steroïden moet injecteren, je begrijpt de pre- en post-injectieprocedure, maar nu moet je het meest cruciale onderdeel kennen; de specifieke spieren om te injecteren.

Er zijn 9 specifieke spiergroepen op het lichaam die kunnen worden gebruikt voor anabole steroïde-injecties, en binnen de meeste groepen zijn er talloze locaties.

In de onderstaande tabel hebben we elke spiergroep, elke locatie en een korte beschrijving van hoe je steroïden injecteert op die specifieke locatie opgesomd; we hebben aanvullende aantekeningen verstrekt waar ze van toepassing zijn:

 

Spier GroepPlaatsProcedureInfo
BicepsMidden van de SpierkoppenExacte midden van een van beide – 2 plekken per bicep
Normaal gesproken geschikt voor slechts kleine injecties – kan slechts kleine hoeveelheden olie vasthouden – pijnlijk voor sommige, niet voor anderen
KuitenMidden van de SpierkopExacte midden van een van beide – 2 plekken per kuit
Dit is het pijnlijkste gebied om te injecteren en zal bijna altijd zeer pijnlijk zijn – er is geen reden voor de meeste mensen om in de kuiten te injecteren
DeltaspierenMidden van de SpierkopExacte midden van alle 3 spierkoppen – 3 plekken per deltaspier
De laterale kop is de gemakkelijkst om in te injecteren en de handigste plek om andere injecties te injecteren dan bilspieren – de meeste mensen hebben de voor- of achterhoofdshelft niet nodig, maar het is mogelijk
BilspierenMidden van de Spierkoppen5 centimeter onder de onderrug en beweeg in de richting van de heup ongeveer 5-7,5 centimeter – 1 plek per bilspier
Dit is het gemakkelijkste en handigste gebied om voor iedereen te injecteren
LatsMidden van de SpierExacte midden van spierkop – 1 plek per lat
Kan veel olie vasthouden – erg moeilijk om alleen te doen vanwege het reiken naar het gebied – voordelig als er meer gebieden nodig zijn en je een helpende hand hebt
BorstspierenBoven, Middel en Onderste
Bovenkant binnen – midden binnen – onder buitenkant – 3 plekken per borst
Het lagere buitengebied kan uiterst pijnlijk zijn – de meesten zullen de boven binnenkant tot het meest draaglijk vinden – zou alleen moeten worden gebruikt als injecties zo vaak worden gezet dat er een nieuw gebied nodig is
BovenbeenspierenBuitenste en Binnenste SpierkopExacte midden van een van beide spierkoppen – 2 plekken per spierDe onderste spierkop kan zeer pijnlijk zijn en hoewel het kan worden gebruikt, wordt het niet aanbevolen
NekspierenMidden in de SpierExacte midden van spierkop – 1 plek per nekspierAbsoluut geen reden om in dit gebied te injecteren – kan gevaarlijk zijn. Wordt hier alleen vermeld voor informatieve doeleinden omdat het mogelijk is
TricepsMidden van de SpierkoppenExacte midden van alle 3 spierkoppen – 3 plekken per tricepDe meesten zullen het lange hoofd vinden, het deel aan de achterkant van de arm om het gemakkelijkst te injecteren – Het zijhoofd kan ook worden gebruikt, het meest voorste deel van de triceps-spier – het mediale hoofd kan uiterst moeilijk te injecteren zijn en pijnlijk voor de meesten

 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments