• Home

Anavar (Oxandrolone) Kuur Bestellen? Deze Resultaten En Bijwerkingen Mits Juist Gedoseerd! VERWACHTEN

Wat is anavar?
Anavar staat bekend als de mildste anabole steroïde. Het zorgt voor een blijvende toename van droge spiermassa en spierkracht. Doordat anavar bijna geen bijwerkingen heeft en weinig effect heeft op de natuurlijke aanmaak van testosteron, zal er geen afbraak van je spiermassa plaatsvinden na de kuur. Tevens zal het vet dat je bent verloren niet snel terugkomen. Dit maakt anavar uitermate geschikt voor recreatieve atleten om in het voorjaar te werken aan hun beachbody.

Anavar voor medisch gebruikt
In de medische wereld wordt anavar gebruikt om gewichtsverlies bij zieken tegen te gaan. Dat is mede mogelijk omdat anavar de spiermassa intact houdt. Anavar is tevens effectief ter genezing van brandwonden.

Kenmerken Anavar
Anavar kun je oraal innemen in de vorm van tabletten. Het blijft ongeveer 8 tot 12 uur actief in je lichaam. Andere kenmerken:

 • vrijwel geen aromatisering
 • vrijwel geen waterretentie
 • DHT-conversie is zeer laag
 • Alleen onderdrukking van hormoonproductie bij een hoge dosering.

De werking van anavar is dus erg mild, maar de gewonnen spiermassa blijf je wel behouden na de kuur. Tevens zal het vet dat je bent verloren niet snel terugkeren.

Gespierde man
Anvarol vervanger Anavar
Anvarol vervanger Anavar
 • Verbeterde spierhardheid & densiteit
 • Behoud spieren tijdens het cutten
 • Meer kracht & sterkte
 • Veilig alternatief voor Anavar

Inhoudstafel

Hoe werkt anavar?

Anavar heeft een milde anabolische en androgene werking. Daarnaast aromatiseert het niet naar oestrogeen. Om die reden houdt je met anavar geen vocht vast. Tijdens een anavar kuur is je lichaam nog steeds in staat om natuurlijke testosteron te produceren. Door de milde werking van anavar kun je niet rekenen op een flinke toename van spiermassa. Daarentegen zal de gewonnen spiermassa niet afnemen na de kuur.

Voor wie is anavar geschikt?
Het grootste voordeel van anavar is dat je gewonnen spiermassa tot wel een half jaar blijft zitten. Ook je vetverlies zal een half jaar lang weg blijven. Dit maakt anavar erg populair bij recreatieve sporters die voor de zomer nog snel even willen droogtrainen en tijdens de zomer zich geen zorgen hoeven te maken over afname van spiermassa of toename van lichaamsvet.

Vechtsporters en atleten.
Anavar is ook erg gewild bij atleten en vechtsporters. Dat komt omdat anavar zorgt voor explosieve toename van spierkracht terwijl het lichaamsgewicht onder controle blijft.

Vrouwen
Er zijn veel vrouwen die kiezen voor anavar omdat het mild androgeen is en weinig bijwerkingen heeft.

Dosering van anavar
Anavar heeft een milde werking. Om die reden kun je het middel langer gebruiken. Een normale kuur is rond de 8 weken.

Dosering mannen
De minimale dosering is 20 milligram per dag. Dit kun je verder opbouwen naar 100 milligram per dag.

Dosering vrouwen
De minimale dosis voor vrouwen is 10 milligram per dag. Hierna kan de dosis voorzichtig verhoogd worden.

Anavar veelgebruikt in cutkuren
Anavar is ideaal in cutkuren en wanneer je een grotere toename van spierkracht wilt. Gebruik anavar niet in bulkkuren omdat het niet zorgt voor een grote toename aan spiermassa.

Anavar is vooral geschikt voor gebruikers die streven naar blijven resultaat.

Je kunt anavar prima stacken met clenbuterol en winstrol. Het is niet nodig om een nakuur te doen wanneer je anavar hebt gebruikt. Het beïnvloedt namelijk niet de productie van natuurlijke testosteron.

Bijwerkingen anavar

In vergelijking met de meeste anabole steroïden heeft anavar weinig negatieve bijwerkingen. Toch kan het voorkomen dat je last krijgt van de volgende klachten:

 • hoofdpijn;
 • duizeligheid;
 • diarree.
online anavar kopen

Bij een (te) hoge dosering kan je libido verminderen. Vrouwen kunnen bij een hoge dosering last krijgen van mannelijking van het lichaam. 

Voordelen Anavar

Anavar heeft in vergelijking met andere anabole steroïden een aantal belangrijke voordelen:

 • geen onderdrukking van de natuurlijke hormoonproductie;
 • aromatiseert niet;
 • lage androgene eigenschappen;
 • blijft een half jaar actief in het lichaam;
 • zorgt voor een strakke, afgetrainde look met mooie spierdefinities.

Juist omdat anavar een milde werking heeft, bezorgt het een minder grote aanslag op je lichaam dan andere anabolen. Dit maakt anavar uiterst geschikt voor beginnende sporters die met hun eerste anabolenkuur willen beginnen.

Anavar wordt veelvuldig gebruikt door diverse sporters zoals bodybuilders, sprinters, vechtsporters en recreatieve sporters. Ook vrouwen hebben al veel resultaat behaald met slecht 20 milligram anavar per dag. Anavar is ook erg geschikt om te stacken met andere anabolen.

Ervaren bodybuilders stacken anavar het liefste met anabolen die hoge androgene eigenschappen bevatten. In deze combinaties bezorgt anavar een impuls aan spierkracht.

Cutkuren met anavar

De perfecte cutkuur is de combinatie van anavar met 100 tot 150 microgram clenbuterol en winstrol of helios. De cutkuur zorgt voor meer spierhardheid, behoud van spiermassa en meer spierkracht.

Een andere goede cutkuur is anavar stacken met winstrol of masteron voor meer spiermassa en spierkracht. Deze kuur verbetert daarnaast de spierhardheid en remt de eetlust af.

Kuur met anavar voor beginners
Door de milde werking van anavar is het ook erg geschikt voor beginners. Als je wilt cutten is een stack van anavar met primobolan een hele effectieve en veilige cutkuur. Deze kuur zorgt voor gewichtsverlies terwijl je de spiermassa behoud.

Nakuur na een Anavarkuur
In principe is het bij anavar niet nodig om een nakuur te doen als je dosering tussen de 20 en 40 milligram per dag ligt. Gebruik je echter een hogere dosering, zoals 50 tot 80 milligram per dag, dan kan een nakuur wel verstandig zijn. Een hoge dosering anavar beïnvloed namelijk wel je natuurlijke hormoonproductie in tegenstelling tot de lage dosering. 

Dat komt omdat er bij een hoge dosering meer testosteron in het lichaam komt. Als deze hoeveelheid testosteron een bepaalde hoogte bereikt, gaat je lichaam de natuurlijke productie hiervan stopzetten. Na je kuur het nodig om deze productie weer op gang te brengen anders verlies je een groot gedeelte van de gewonnen spiermassa.

Anvarol vervanger Anavar

Natuurlijk Alternatief voor Anavar zonder Bijwerkingen

Click Here to Leave a Comment Below 16 comments