• Home

Hygetropin kopen? Onze Resultaten, Ervaringen En Mogelijke Bijwerkingen – Je Leest Het Hier!

Inhoudstafel

Wat is Hygetropin?

Hygetropin is een groeihormoon dat zorgt voor een heerlijke pomp tijdens je trainingen. Binnen een korte tijd zal je zien hoe je vetpercentage afneemt terwijl je spiermassa extensief groeit.


Beginnen met Hygetropin
Als je Hygetropin bestelt krijg je dit in gevriesdroogde vorm. Om injecteren mogelijk te maken moet je Hygetropin eerst mengen met antibacterieel water. Je kunt Hygetropin subcutaan (in het buikvet) of intermusculair (in de spier) injecteren. Gebruik altijd een insulinespuit. Als je het flesje (vail) hebt gebruikt kun je deze het beste koel bewaren.

Optimaal gebruik Hygetropin
Je lichaam neemt Hygetropin het beste op in doseringen van 2IU per keer. Meer IU per injectie zorgt dus niet voor een beter effect. Om die reden is het effectiever om Hygetropin te verdelen over de dag. De beste momenten om een injectie te plaatsen zijn:

- ’s ochtends na het opstaan;
- voor je training;
- voor het slapen;
- 45 minuten voor het eten van koolhydraten.

Je kunt Hygetropin zowel subcutaan als intramusculair injecteren. Hierbij heeft subcutaan de voorkeur. Op deze plek gaat er minder Hygetropin verloren. 

Dosering Hygetropin

Beginner
Als beginner heb je aan 3IU Hygetropin per dag genoeg. Het beste is om dit in twee delen te doen van 1,5IU per keer.

Gevorderden
Heb je al ervaring met Hygetropin dan kun je de dosis ophogen naar 4IU of 6IU. Verdeel dit over de dag waarbij je telkens een dosis van 2IU injecteert. Wanneer je dus in totaal 4IU op een dag neemt, verdeel je dit over 2 momenten op de dag. Neem je 6IU dan verdeel je dit over 3 momenten op de dag.

Over Hygetropin HGH

Hygetropin HGH is menselijk groeihormoon. De algemene aanduiding is Somatropin. Het wordt geproduceerd door middel van recombinant-DNA-technologie (combinatie van genetisch materiaal) en is identiek aan het groeihormoon dat ons lichaam natuurlijk produceert. De aminozuursequentie (191aa) van Hygetropin bevat de hoogste sterkte en zuiverheid, gelijk aan HGH van farmaceutische kwaliteit en is vervaardigd precies volgens hetzelfde proces.

Hygetropin van Hygene BioPharm Co., werd oorspronkelijk gerealiseerd door Dr. Jei Lin. Dr. Lin, was hoofdchemicus bij GenSci [van de bekende Jintropin] en creëerde, tijdens zijn verblijf bij GenSci, de stabiele sequentie van 191 aminozuren. Na een ruzie met zijn partners in 2006/2007 vertrok Lin om zijn eigen Hygetropin te produceren en verkopen. Hij bezat de originele Hygetropin-domein, hygetropin.cn, geregistreerd in 2006 en nam het mee toen hij vertrok.

De Hygetropin sets van hygetropin.cn zijn er in 2 verschillende maten.

 1. 200 IE met 25 injectieflacons van 8 IE. Vaak aangeduid als "green tops". Elke injectieflacon bevat 2,66 mg somatropine-rDNA.
 2. 100 IE met 10 injectieflacons van 10 IE. Meestal aangeduid als "yellow tops". Elke injectieflacon bevat 3,33 mg somatropine-rDNA.

Beide flacons worden geleverd met tribale motieven op het deksel en een veiligheidssticker op de doos om namaak tegen te gaan.

Wij garanderen de allerlaatste beschikbare batch voor verkoop aan onze Retail klanten over de hele wereld. Wanneer je bij ons een set Hygetropin bestelt, wordt deze rechtstreeks vanuit het laboratorium afgeleverd. Ons product wordt nooit opgeslagen op een andere locatie.

Hygetropin is een van de merken op internet die het meest meest gekopieerd/vervalst worden en kopers moeten daarom hierover goed worden geïnformeerd.

 • Op de officiële website van de fabrikant, hygetropin.cn., vind je een volledige bijgewerkte lijst van websites van oplichters en fraudeurs.
 • Op de website van de fabrikant kan je ook serienummers controleren tegen vervalsing.
 • Voor alle kopers is er een analysecertificaat (CoA – Certificate of Analysis) van hygiëne beschikbaar, uitgegeven door het laboratorium.

Geschiedenis

Het menselijk groeihormoon, of HGH, wordt geproduceerd door de hypofyse. Het menselijk groeihormoon reguleert meer dan de groei. Het reguleert ook andere klieren in het lichaam, vooral degenen die oestrogeen en testosteron produceren. Het menselijk groeihormoon behandelt groeispurtcondities en dwerggroei bij kinderen. Het is een bekende prestatieverbeteraar in de sport. Tot slot heeft recent onderzoek getoond dat dit hormoon het leven en de vitaliteit van ouderen kan verlengen.

Vroege geschiedenis

Problemen die geassocieerd zijn met lage niveaus van menselijk groeihormoon zijn al geruime tijd bekend. Vroege pogingen om deze aandoening te behandelen betroffen raffinage en concentratie van groeihormoon uit runderen. Het hormoon werd gebruikt om groei- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen te behandelen en ook diabetes. Maar, vanwege de verschillen in de structuur van de twee hormonen, waren behandelingen meestal zonder succes.

Verfijnde hypofyse HGH

Experimenten met het menselijk groeihormoon begonnen in de jaren 50. Het beperkte aanbod van kadavers en het risico van overdraagbare ziektes, zoals het Creutzfeldt-Jakob-syndroom, zorgden dat deze methode grotendeels mislukte.

Synthetisch menselijk groeihormoon

In 1981 ontwikkelde het farmaceutische bedrijf Genentech de eerste synthetisch menselijk groeihormoon door toepassing van recombinant-DNA-technologie. Somatropin is het moderne resultaat van verschillende generaties van dit hormoon. Somatropine is effectiever dan de hypofyse-klieren omdat het makkelijker te produceren is en geen risico op infectie met zich meebrengt.

Leeftijd, geslacht, dieet, lichaamsbeweging en stress zijn allemaal factoren waarvan bekend is dat ze de HGH-afscheiding beïnvloeden. Jonge adolescenten scheiden HGH uit met een snelheid van ongeveer 700 μg/dag (ook mcg/dag) terwijl gezonde volwassenen dat doen met een snelheid van 400 μg/dag (ook mcg/dag).

Effecten van het groeihormoon

 • Hogere calciumretentie die de mineralisatie van botten versterkt en verhoogt
 • Verhoogt de spiermassa door sarcomeer (contractiele eenheid) hyperplasie
 • Bevordert de lipolyse (vetverbranding)
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Met uitzondering van de hersenen, stimuleert HGH de groei van alle inwendige organen
 • Speelt een rol in brandstofhomeostase
 • Vermindert opname van glucose door de lever
 • Bevordert gluconeogenese in de lever
 • Draagt bij tot het behoud en de functie van pancreaseilandjes
 • Stimuleert het immuunsysteem

HGH-niveaus verminderen naarmate we ouder worden

Na onze 30ste jaar vermindert het lichaam de afgifte van menselijk groeihormoon. Naarmate je ouder wordt, nemen de niveaus van groeihormoon in je lichaam drastisch af. De afscheidingssnelheid van HGH daalt 14% per decennium. Als gevolg hiervan produceert het menselijk lichaam, op de leeftijd van 80 jaar, groeihormoon op minimale niveaus.

Symptomen van veroudering zijn

 • Minder energie
 • Verminderde stofwisseling
 • Verlies van huidelasticiteit
 • Problemen met slapen
 • Hersenfuncties verliezen scherpte.

Verder is het goed gedocumenteerd dat HGH-therapie helpt bij spieropbouw, lichaamsvetverlies, energieverhoging, uithoudingsvermogen, verbetering van het immuunsysteem, normalisering van bloedruk, verbetering van het slaappatroon, versnelling van wondgenezing, herstel van haarkleur, verhoging van botdichtheid en van seksuele libido en prestaties.

Op dit moment is er geen chemische stof bekend die dezelfde mogelijkheden heeft als HGH om het natuurlijke verouderingsproces bij volwassenen te voorkomen en om te keren.

Klinische studies

Veel klinische onderzoeken en huidig medisch onderzoek tonen de effectiviteit van implementatie van HGH-therapie om meerdere natuurlijke menselijke lichaamscomplicaties zoals, bijvoorbeeld, veroudering te behandelen. Door groeihormoon te vervangen bij volwassenen die een tekort hebben, kunnen artsen, op het gebied van antiveroudering, verlichting bieden door vroege tekenen van veroudering te verminderen en de biologische effecten van de tijd te herroepen.

In een klinische studie van Daniel Rudman, MD (Doctor of Medicine), publiceerde het New England Journal of Medicine de bevindingen over zijn onderzoek naar het menselijk groeihormoon en de anti-verouderings effecten die het op de proefpersonen had.

Dr. Rudman, van het Medical College of Wisconsin-Milwaukee, bestudeerde patiënten in de leeftijd variërend van 61 tot 81 jaar. Na 6 maanden onafgebroken HGH-therapie, herkende hij, bij zijn patiënten, leeftijdsveranderingen van 10 tot 20 jaar. Ter vergelijking: bij patiënten die alleen een placebo hadden kregen waren er geen tekenen van leeftijdsomkering.

Voor het opbouwen van spieren en het verhogen van botdichtheid

Het menselijki groeihormoon helpt bij het opbouwen van droge spieren en verhoogt de botdichtheid. Gebruik van HGH toont een verbetering van magere spierweefsel en botdichtheid.

Eén onderzoek liet een toename van 2% van de botmassa zien over een periode van een jaar. Met de juiste trainingsroutine en HGH kunnen nieuwe spiercellen sneller worden aangemaakt. Het is belangrijk op te merken dat het gewicht dat tijdens deze periode wordt gewonnen, magere spier is en geen vette.

HGH wordt vaak gebruikt om spierweefsel op te bouwen. Veel studies en klinisch onderzoek tonen aan dat groeihormoon de spiermassa verhoogt. Een recent onderzoek naar de effecten op spieropbouw wees uit dat, bij mensen die groeihormoon hadden geïnjecteerd, het lichaamsvet met gemiddeld 15% was verminderd.

Een andere studie toonde een gemiddelde toename van 8% van magere spieren met een onafgebroken toediening van menselijk groeihormoon. Door de spiergroei te versnellen, wordt de eiwitsynthese verhoogd. Calorieën worden sneller verbrand en overmatig lichaamsvet op armen, dijen en buik worden omgezet in brandstof die het lichaam gebruikt om spieren op te bouwen.

Voor rimpels en elasticiteit

Patiënten die menselijk groeihormoon gebruiken, ervaren een dramatische vermindering van rimpels. Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en textuur. Met de HGH-therapie neemt de huid die jeugdige en frisse look terug. Het vermindert rimpels en bevestigt elasticiteitsverlies als gevolg van natuurlijke veroudering. Fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels vallen minder op. Dit is het directe resultaat van celregeneratie door groeihormonen. Ten slotte kan de juiste behandeling alle effecten van veroudering op de huid nu gedeeltelijk omkeren.

Voor gewichtsverlies

HGH helpt het metabolisme te versnellen en koppig vet te verbranden. Hierdoor neemt het vetweefselvolume af, wat op zijn beurt het metabolisme verhoogt om gewicht makkelijker te verliezen door het verminderen van lichaamsvet.
Deze manier om vet te verliezen is zeer populair geworden omdat steeds meer mensen een gezondere en vitalere levensstijl zoeken naarmate ze ouder worden.

HGH heeft ook een gemiddelde toename getoond van 10 procent spiermassa en afnamen van 4-10 procent lichaamsvet. Ongewenst vet wordt meestal in het buikgedeelte opgeslagen en het is voor volwassenen met een tekort aan groeihormoon moeilijker om ervan af te komen. Overgewicht kan ook negatieve bijwerkingen hebben op het lichaam, zoals een verhoogd risico op hartaandoeningen, diabetes en kanker. En vergeet niet de esthetische factor waardoor een persoon met overgewicht er jonger uitziet en zich jonger voelt. Het groeihormoon is een veilige en haalbare oplossing voor deze problemen.

Voordelen in het seksleven

HGH verhoogt de geslachtsdrift bij zowel mannen als vrouwen. Tijdens het natuurlijke verouderingsproces ervaren de meeste mensen een afname van hun seksuele libido. Het groeihormoon zorgt voor zowel vrouwen als mannen voor een aanzienlijke toename van het verlangen en betere orgasmen.

Symptomen omvatten

 • Verhoogd seksueel libido
 • Seksuele vitaliteit wordt hersteld
 • Vaginale droogte verdwijnt
 • Afnemende menstruele en postmenstruele symptomen
 • Verhoogde mannelijke potentie
 • Meerdere orgasmen
 • Verbeterd plezier

Lage niveaus van HGH kunnen het libido verminderen en zorgen voor slechte prestaties tijdens seksuele activiteiten. Bovendien is erectiestoornis vaak te wijten aan lage groeihormoonspiegels. Vrouwen met een laag groeihormoon kunnen de behoefte of de stemming voor seksuele activiteit missen. Ernstige groeihormoondeficiënties kunnen, in sommige gevallen, het bijna onmogelijk maken om een orgasme te beleven.

Click Here to Leave a Comment Below 5 comments