• Home

Turinabol bestellen? Voor je Begint Weet De Bijwerkingen, Het Schema En De Doseringen!

Wat is Orale Turinabol?
Turinabol is afgeleid van methandienone maar heeft een veel mildere werking met weinig bijwerkingen. Turinabol ook T-Bol genoemd zorgt voor een toename in kracht en een kleine toename van spiermassa. Omdat Turinabol niet aromatiseert is het geschikt voor cutkuren.

turinabol

Kenmerken Turinabol
Turinabol heeft weinig bijwerkingen. Je kunt het middel innemen in de vorm van tabletten. Doorgaans blijft Turinabol 16 uur actief in je lichaam werken. Andere kenmerken:

- geen waterretentie;
- geen aromatisering;
- bijna niet schadelijk voor de lever;
- geen DHT-conversie;
- heeft een beperkte invloed op de natuurlijke hormoonproductie.

Trenorol 90 capsules
Trenorol 90 capsules
 • Veilig en Legaal alternatief voor Turinabol
 • Mega spiermassa
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Geweldige fysieke conditionering
 • Verbeterde vasculariteit

Inhoudstafel

Hoe werkt Turinabol?

Turinabol zorgt voor een toename in kracht. Daarnaast kan het voor een kleine toename van spiermassa zorgen. Als je Turinabol inneemt maakt het in de lever testosteron vrij. Dit vrijgekomen testosteron wordt vervolgens door enzymen vastgehouden waardoor het beter werkt. Winstrol in tabletvorm heeft trouwens dezelfde werking.

Dosering Turinabol
De gebruikelijke dosering is 15 tot 40 milligram per dag. Een kuur duurt meestal rond de 8 weken. Je kunt een nakuur doen met Novaldex of Clomid om de natuurlijke hormoonproductie weer op gang te brengen. Turinabol kan dit namelijk in lichte mate beïnvloeden.

Turinabol erg geschikt voor beginners
Door de milde werking van Turinabol is het erg geschikt voor beginners. Het middel wordt ook vaak gebruikt door sporters die wel wat ondersteuning willen in de vorm van anabole, maar zo min mogelijk risico willen lopen.

Bijwerkingen Turinabol in het kort
Er zijn weinig bijwerkingen bekend van Turinabol. In sommige gevallen krijgen gebruikers last van:

 • bloedstolling;
 • acne en vettere huid;
 • tijdelijk krimpende testikels;
 • tijdelijke erectiestoornissen;
 • mogelijk kans op gynaecomastie als mensen hier gevoelig voor zijn;
 • vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen).

 

 

Turinabol is enigszins een anabole steroïde die uniek is in zijn soort. Heel specefiek is Orale Turinabol een mengeling van  Methandrostenolone & Clostebol. Dit zorgt voor een anabole steroïde met een sterke anabole actie terwijl tegelijkertijd de androgene eigenschappen worden geminimaliseerd. Orale Turinabol draagt een enigszins interessante geschiedenis met zich mee.

Orale Turinabol is voor het eerst door Jenapharm die van oorsprong zijn roots in Oost-Duitsland heeft en is in 1962 vrijgegeven. Dit middel zou al tientallen jaren een extreem hoge veiligheidsclassificatie genieten, niet alleen bij mannen, maar ook bij kinderen en vrouwen.

Deze steroïde bleek zeer effectief te zijn bij het opbouwen of beschermen van massa en botmassa zonder ingrijpende bijwerkingen. Orale Turinabol zou echter in de jaren negentig globaal de aandacht krijgen toen het Oost-Duitse steroïdenschandaal de wereld in werd geslingerd.

Van 1974 tot 1989 was wat bekend stond onder het noemer de Oost Duitse Steroïdefabriek succesvol met het produceren en toedienen van doping aan haar Olympische atleten. Ze speelden niet enkelt vals, maar ze begonnen ermee weg te komen omdat anabolen net als Turinabol op dat moment niet kon worden opgespoord.

State Plan Research Theme 14.25 zo als dit bekend stond, zou in deze periode ook epitestosteron gebruiken om de testosteronaflezingen bij het testen op geneesmiddelen te verstoren

De productie werd in 1994 door Jenapharm stop gezet omdat dit schandaal wereldkunde was geworden.

Twee jaar later zou de  krachtpatser uit Duitsland,

Deze farmaceutische grootmacht uit Duitsland neemt 2 jaar later de makers van vergelijkbare anabole steroïden als Testoviron, Proviron en Primobolan over maar koos er voor om Orale Turinabol te beperken van een terugkeer in de markt.

Van af dit moment is deze anabole steroïde nooit meer in productie genomen door een echte farmaceutische bereidingsentiteit en is het een product geworden dat enkelt nog te verkrijgen is via de zwarte markt.

Mogelijkheden en Eigenschappen van Turinabol

Turinabol, staat officieel bekend als 4-chlorodehydromethyltestosterone, is in feite een aangepaste vorm van het bekende Dbol, die zelf een derivaat is van het testosteron.

Turinabol haar samenstelling is niet ingewikkeld. De stof is gewoon het testosteronhormoon met een toegevoegde dubbele binding op koolstof 1 en 2, hier worden de anabole tot androgene samenstellingen aangepast in het voordeel van de anabool.

Daarnaast bevat het een toegevoegde Chlorogroep op koolstof 4, die het hormoon remt van aromatiserend en ook de androgene aard in mindering brengt.

Een laatste aanpassing is een toegevoegde methylgroep op de 17e koolstofpositie, waar bij het hormoon bescherming geniet via orale toediening. Deze laatste wijziging classificeert Orale Turinabol. Deze wordt ook wel de  C17-alfa-gealkyleerde (C17-aa) steroïde genoemd.

Op functionele basis zijn de eigenschappen van Turinabol zeer eenvoudig. Net zoals de andere prestatie verbeteraars zou het een positieve invloed uitwerken via de eiwitsynthese en ook op de stikstofdetentie, evenals op het verhogen van het aantal rode bloedcellen.

De genoemde kenmerken zijn van belang omdat het de anabole staat van de gebruiker bevorderd.

Eiwitsynthese in het eiwit bevat de primaire onderdelen van spiermassa en synthese representeert de snelheid waarmee cellen eiwitten bouwen en stikstofdetentie wat op haar beurt een belangrijk deel van de samenstelling van weefsels omvat.

Een gebrek aan stikstof zal leiden tot een katabolische staat, hier in zal een hogere hoeveelheid wordt vastgehouden die een gunstigere anabole staat zal ondersteunen.

Nu komen we op de rode bloedcellen die op hun beurt zuurstof door en naar het bloed transporteren.

Een vergroting van de rode bloedcellen zal gelijk staan aan grotere bloedoxygenatie, wat op zijn beurt gelijk staat aan een groter spieruithoudingsvermogen.

Deze kenmerken zijn erg gewenst omdat ze het lichaam helpen beter te herstellen

De kenmerken van stikstof, eiwitten en rode bloedcellen zijn duidelijk aanwezig maar zijn bij lange niet zo sterk als aanwezig als bij andere anabolen.

Desondanks zijn ze zeker op een gewenste manier aanwezig. Echter, de steroïde zal dergelijke kenmerken met een mildere aard bevorderen doordat het de mogelijkheid mist om te aromatiseren.

Deze effecten kunnen uitstekend zijn voor de gebruiker die terwijl hij vorderingen moet maken dit niet kan missen om het zo schoon als mogelijk te behouden.

De milde werking van dit middel zorgt er voor dat het een aantrekkings- kracht heeft, maar  het heeft nog een kenmerk die het middel populair maak.

Dit anabool kenmerkt zich door het  Sex Hormone Binding Globulin (SHBG) sterk te verminderen. Het heeft deze eigenschap wat minder dan een aantal collega anabolen. Deze reductie in SHBG zorgt voor meer actief en beschikbaar testosteron hormoon.

Wat nog wel zo belangrijk is, mogelijke andere anabolen die je tot je hebt genomen houdt het in  een gebonden staat.

In principe zou de gebruiken nu in een toestand moeten verkeren om om meer uit de andere anabolen te krijgen die worden gebruikt zonder dat de dosis hoeft te worden verhoogd, eenvoudigweg vanwege de synergie die is gecreëerd door T-bol.

 

oral - turinabol

 

Kenmerken van Orale Turinabol uitgelegd

Onbetwist zijn de uitwerkingen van Orale Tbol het meest geschikt voor de atleet en met atleet bedoelen we dus ook echt atleet.

Dus voor de duidelijkheid wij hebben het hier dus niet over de sportschool bewoner of bodybuilders maar een sporter die een wedstrijd sport beoefend.

Het uithoudingsvermogen van de spieren zal door het nemen van Turinabol sterk worden verbeterd ze zullen niet zo snel moe worden en hun totale snelheid van herstel zal flink toenemen.

Terwijl de kuur vordert, merken ze ook dat ze minder vermoeid zijn en een hogere lichamelijke piek zitten dan voor dat ze met de kuur waren begonnen.

Dit zou niet gebeuren zonder de beschermende aard van deze anabole. De atleet zou ook moeten merken dat zijn kracht merkbaar wordt verbeterd. Je zou je sterker moeten voelen wat zich direct vertaalt in het behalen van meer kracht en snelheid.

Nee, het zal de sporter niet creëren, het zal geen atletisch vermogen creëren, coördinatie beïnvloeden of een lam zwans omtoveren tot een top atleet, maar het zal de sporter van binnen beter maken.

Als dit middel niet goed zou zijn voor dit doel dan zouden de Duitsers het toch ook niet zo goed als twee decennia met veel succes gebruikt hebben?

In een lichamelijke zin is Orale Turinabol als een bulk steroïde niet bepaald de beste. Het zal niet veel massa in iemands lichaam stoppen, desondanks stimuleert het een groeiende spiermassa. Uiteraard zul je meer winst genieten als je gebruik maakt van D-bol of Anadrol, en het zal geen massa opbouwen zoals Deca Durabolin, desondanks zullen de resultaten de moeite waard zijn.

Omdat dit middel niet aromatiseert, is al het gewicht dat wordt verkregen door gebruik goed weefsel. De eigenschap van het verminderen van SHBG zorgt deze steroïde er voor dat je andere anabolen die mogelijk neemt zo als Deca veel beter uit de verf komen tijdens je cyclus.

Bij gebruik als een cutmiddel kan Tbol een goede anabole steroïde zijn. Naar waarschijnlijkheid is dit medicijn iets waardevoller in de cutfase dan daar buiten. De steroïde biedt een goede protectie tegen vetweefselverlies. Daarnaast weten de meeste gebruikers te vertellen dat ze een vergrote hardheid ervaren.

Om nou exact te vertellen hoeveel hardheid je gaat genieten verschilt van persoon tot persoon. Om een idee te geven, het zal vergelijkbaar zijn met Masteron en  Winstrol maar zal zeker niet in de buurt komen van Trenbolone.

De bescherming tegen weefsels en de toename van uithouding en herstel kunnen echter een grote winst zijn deze periode van de training.

Veelal wordt deze anabool geliefd  om te gebruiken aan het begin van een langdurige cutcyclus en dan als ze wat fitter zijn overschakelen naar krachtigere middelen.

Bijwerkingen

Waarschuwing

Mogen het duidelijk zijn dat de bijwerkingen van Tbol vallen onder de mildste anabole steroïden bijwerkingen.

Daarnaast is er vastgesteld dat het een grote negatieve invloed kan veroorzaken op de cardiovasculaire gezondheid. Voor de gezonde volwassene zal dit prima te handhaven zijn, maar het is iets dat je in het oog moet houden.

Tbol kan door vrouwen en mannen worden gebruikt. Voor vrouwen zijn en betere keuzes maar het is zeker een mogelijkheid.

Om je beter de de neven effecten van Orale Turinabol te helpen begrijpen, hebben we de bijwerkingen opgedeeld in ieder zijn eigen sectie.

Androgeen

In de structurele kern lijkt Orale Turinabol geen tot weinig androgene werking te hebben. De kennis die voorhanden is is niet voldoende om de doorslag te geven

Aangezien deze anabole steroïde niet meer rechtmatig wordt geproduceerd en waarschijnlijk zal dit ook nooit meer gebeuren, is de androgene aard ervan hoogstwaarschijnlijk altijd een klein mysterie.

We weten echter dat het niet veel androgene werking heeft, desondanks kunnen we niet met zekerheid concluderen dat het er helemaal geen heeft. Androgene neven effecten van Turinabol zijn goed mogelijk maar onwaarschijnlijk.

Zulke bijwerkingen kunnen acne, versneld haarverlies voor wie daar aanleg voor heeft en meer haargroei op het lichaam.

Zulke bijwerkingen zijn afhankelijk van de aanleg van de gebruiker zijn.

5-alpha-reductaseremmers zullen weinig effect hebben op de androgeniciteit van deze steroïde aangezien het niet sterk wordt gemetaboliseerd met het 5-alpha-reductase-enzym.

Bij de androgene bijwerkingen van Turinabol zullen de vrouwelijkste symptomen van virilisatie de meest zorgwekkende zijn. Het gebruik zonder virilisatie is mogelijk zo lang de aanbevolen dosis niet wordt over schreden, anders zal virillisatie ongetwijfeld zijn intrede doen.

Virilisatie symptomen omvatten een vergroting van de clitoris, verdieping van de stem en lichaamshaar groei.

Als dergelijke symptomen zich voordoen, houdt dan gelijk op met het gebruik en ze verdwijnen. Negeer je dergelijke problemen? dan kan dit om omkeerbare schade veroorzaken.

Oestrogeen

Turinabol haar bijwerkingen bevatten geen oestrogeen gerelateerde kenmerken. Oral Turinabol aromatizeert niet en daarom heeft het geen progestageen gerelateerde kenmerken met als resultaat dat neven effecten zo als overtollig waterretentie en gynaecomastie niet zullen voort komen.

Daarmee zal ook het gevaar op een hoge bloedruk ster afnemen. Dit omdat een hoge bloedruk meestal in verband staat met waterretentie.

Cardiovasculaire bijwerkingen

Orale Turinabol zou invloed kunnen hebben op het cholesterol bij het verhogen van LDL-waarden (verkeerde cholesterol) en het verminderen van HDL-spiegels (goed cholesterol).

Dit negatieve effect op cholesterol zal een grotere waarschijnlijkheid hebben dan wanneer je gebruik maakt van vrijwel elke andere injecteerbare steroïde.

Verder, hoewel we het niet noodzakelijk de onvriendelijkste orale anabool zouden clasiveren is het ook niet bepaald de mildste.

Als je lijdt aan een hoog cholesterolgehalte, dien je deze steroïde niet te gebruiken.

Als je geen cholesterol-vriendelijk patroon kunt hanteren en er echt je best voor te doen, moet je deze steroïde niet gebruiken. Voor diegenen die gedisciplineerd genoeg zijn om te gebruiken, zorg ervoor dat je voeding t verzadigd is met zo weinig mogelijk eenvoudige suikers en verzadigde vetten.

Draag er zorg aan dat je dieet veel omega-vetzuren bevat. Een stevige portie visolie wordt dagelijks geadviseerd. Daarnaast is het verstandig om een cholesterolantioxidant te overwegen en zoveel mogelijk cardiovasculaire oefeningen op te nemen in je routine.

Voor volwassenen die gezond zijn en deze dingen toepassen in hun leven dan zouden er geen problemen mogen ontstaan mits er geen onderliggende implicaties zijn.

Lever beschadiging

Turinabol is een C17-aa-anabole steroïde  en daarom hepatotoxisch. Leverenzymwaarden zullen toenemen bij gebruik vanwege de stress die in de lever zal plaatsvinden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een toename in enzymwaarden niet perse overeenkomt aan schade, maar het is een symptoom van stress.

Er zijn genoeg steroiden te vinden die een hogere hepatotoxische waarde hebben maar dit ook niet bepaald de mildste die tot onze beschikking staat. Door verantwoord zal het voorkomen van leverbeschadiging meer dan mogelijk zijn.

Als je al last hebt van leverproblemen, moet je geen gebruik gaan maken Orale Turinabol.Voor wie zijn gezondheid op pijl heeft is het belangrijk een gezonde lever te stimuleren.

Vermijd vooral alcohol gebruik tijden je kuur. Overmatige drank consumptie zal je lever onnodige belasten waarmee de kans op schade onnodige zal vergoten.

In feite is het vermijden van alle alcohol tijdens het gebruik een goed idee. Houd er altijd rekening mee dat alcohol misschien wel de meest anti-prestatie bevorderend middel op aarde is en dat je reden voor het gebruik van Orale Turinabol juist is om de prestaties te bevorderen.

Voorbij alcoholregulering, wordt het vermijden van over-the-counter medicatie zoveel mogelijk geadviseerd. Veel vrij verkrijgbare medicijnen zijn behoorlijk hepatotoxisch en moeten worden beperkt tot wanneer dit absoluut noodzakelijk is.

Het gebruik van een leverontgiftingssupplement wordt ook geadviseerd bij gebruik van Orale Turinabol.

Mits de gebruiker deze dingen doet en je in het begin een gezonde goed functionerende  lever had, hoewel de enzymwaarden tijdens gebruik stijgen, moeten ze weer normaal worden kort nadat het gebruik is gestopt.

De lever heeft enkele van de meest opmerkelijke verjongingskenmerken vergelijken met de andere organen in je lichaam. Daarom zou bij juist gebruik en er van uitgaand dat er geen andere complicaties zijn zou er geen schade aan de lever mogen worden veroorzaakt.

Testosteron gerelateerde bijwerkingen

Het is belangrijk dat Orale Turinabol wordt gebruikt in combinatie met een exogene testosteron omdat het onderdrukken is tot natuurlijke testosteron.

Mannen die Orale Turinabol niet in combinatie met exogeen testosteron nemen, riskeren een lage testosteronaandoening.

Zo’n aandoening kan komen met een aan verschillende effecten zo als mentaal, seksueel en fysiek gerelateerd.

Hoewel fysieke gerelateerde symptomen onwaarschijnlijk zijn tijdens het gebruik van anabolen, zijn de andere bijwerkingen absoluut mogelijk.

Op het moment dat Orale Turinabol tot een einde komt, begint de natuurlijke productie van testosteron weer vanzelf. Natuurlijke niveauszijn in het begin extreem laag  en het zal veel tijd kosten om de juiste of gezonde niveaus weer op pijl te krijgen.

Daarom wordt het de meeste mannen aangeraden te starten met een Post Cycle Therapy-plan en deze te implementeren direct na het stoppen met de steroïden.

Dit versnelt het herstelproces aanzienlijk en beschermt uw weefsels.

Cortisol kan gedurende een bepaalde periode dominant wordt, spierweefsel vernietigt en de vet aanwinst bevordert als er niet gebruik wordt gemaakt van een PCT plan

Hoewel een PCT-plan herstel bevordert, zal het u niet vanzelf weer normaal maken. Er is geen Post Cycle Therapy-plan waar wij van weten die dit kan. Een verstandig geplande PCT plan zal het proces echter versnellen en daarmee ervoor zorgen dat u genoeg testosteron hebt voor een correct lichamelijk functioneren terwijl de testosteron waardes natuurlijk zullen toenmen.

Een aantal belangrijke opmerkingen over het natuurlijk herstel, met als belangrijkste dat er geen verstoorde testosteronconditie bestond vóór dat er werd begonnen met de anabolen.

Verder veronderstelt natuurlijk herstel dat er geen schade aan de hypothalamus-hypofyse – testistularis-as (HPTA) is toegebracht door onjuist anabole steroïde gebruik.

En als afsluiter, vrouwen hoeven niet te worden aangevuld met exogeen testosteron terwijl ze ze een Turinabol cyclus ondergaan.

Dosering en gebruik

DoseringEen gemiddelde mannelijke orale doses van Turinabol zullen normaal in het bereik van 15-40 mg per dag liggen. Dit is duidelijk een grote kloof op de gehele dosering maar 15 tot 20 mg op een dag heeft al een waarneembaar positief effect.

Dit kan een aanzienlijke synergie bieden met de andere gebruikte anabole steroïden en het herstel en uithoudingsvermogen bevorderen. Wil je van een echt voordeel profiteren dan zullen de meeste manlijke gebruikers een dosis van ronde 40 mg op een dag gewenster vinden.

Het totale gebruik zal normaal gesproken binnen 6 tot 8 weken vallen en mag om geen enkele reden 8 weken overschrijden om de schade aan de lever te minimaliseren. Daarnaast wordt het aangeraden om niet de combineren met andere C17-aa-steroïde te gebruiken gedurende op zijn minst 6 tot 8 weken na het staken van de orale toediening van Turinabol.

Mannen zullen ook ondervinden dat Orale Turinabol goed combineert met andere  steroïden, let wel dat het niet wordt gecombineerd met andere C17-aa-steroïde!

Gemiddelde vrouwelijke orale doses van Turinabol zullen gemiddeld weg rond de 2,5 tot 5 mg per dag zijn.

Virilisatie is hoogst onwaarschijnlijk met deze doses, ga je meer dan 5mg per dag nemen dan ben je zo goed als verzekerd van virilisatie problemen.

Houd er rekening mee vanwege individuele gevoeligheid dat sommige vrouwen viriliseringssymptomen kunnen ervaren, zelfs al bij het gebruik van 2,5 tot 5 mg. Als dit het geval is, moet de kuur gelijk worden afgebroken. Je totale kuur moet niet langer dan 4 tot 6 weken zijn.

Deze dosis zou veilig moeten zijn met een beperkte kans op virilisatie. Overige anabolen die kunnen worden inbegrpen in de steroiden cyclus van de vrouw zijn Primobolan of Anavar.

Let wel op dat Anavar niet gelijktijdig met Orale Turinabol mag worden gebruikt omdat deze van de C17-aa-aard is.

Trenorol 90 capsules

Veilig en Legaal alternatief voor Turinabol

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments