• Home

Clenbuterol: De end all be all guide over dit middel!

Wat is Clenbuterol
Clenbuterol is een middel die veelgebruikt wordt tijdens cutkuren. Het versnelt het metabolisme waardoor je meer calorieën gaat verbranden. Dit zorgt ervoor dat je sneller vet verliest. Clenbuterol heeft geen invloed op de natuurlijke hormoonproducten waardoor het niet zorgt voor aromatisering of waterretentie. Om die reden is het een veilig middel voor effectieve vetverbranding.

Clenbuterol als geneesmiddel
Clenbuterol wordt gebruikt om paarden met ademhalingsproblemen te helpen. In sommige landen wordt clenbuterol ook gebruikt om astmapatiënten beter te laten ademen.

online clenbuterol kopen

Kenmerken Clenbuterol
Clenbuterol is verkrijgbaar in tabletten. Het is tot 35 uur actief in je lichaam waarvan je de eerste 5 uur ook daadwerkelijk kunt voelen. Overige kenmerken:

- geen aromatisering;
- geen waterretentie;
- geen DHT-conversie;
- geen onderdrukking van natuurlijke hormoonproductie.

Inhoudstafel

Hoe werkt clenbuterol

Clenbuterol verhoogd je lichaamstemperatuur en laat je hart sneller kloppen. Dit geeft je metabolisme een boost waardoor je meer calorieën gaat verbranden. Sommige beweren dat clenbuterol ook de werking van insuline remt. Dit zorgt voor een hogere verbranding van vetten en eiwitten en een lagere verbranding van koolhydraten. Daarnaast zorgt clenbuterol ervoor dat de ademhaling verbeterd en het transport van zuurstof door je lichaam efficiënter verloopt. Hierdoor is clenbuterol ook erg geliefd bij duursporters.

Dosering clenbuterol
Een normale dosering is 100 tot 140 milligram per dag voor mannen. Vrouwen kunnen beter kiezen voor een lagere dosering van 80 tot 100 milligram. Je kunt clenbuterol ook op twee andere manieren gebruiken.
1. Piramide:
Begin met een lage dosis van 20 tot 30 milligram. Deze dosis bouw je langzaam door om de 2 weken 20 tot 30 milligram toe te voegen. Deze manier geeft je lichaam goed de tijd om te wennen aan clenbuterol.
2. Twee weken on – twee weken off:
Je begint met 20 tot 30 milligram. Om de drie dagen verhoog je dit telkens met nogmaals 20 tot 30 milligram. Let tussendoor goed je lichaam. Begin pas met verhogen van de dosering als clenbuterol zijn werking in je lichaam verliest. Op de helft van de 2 tot 3 weken waarin je bent gestart met clenbuterol, bouw je de dosering weer af. Dit doe je op dezelfde manier als dat je hebt opgebouwd. Hierna neem je 2 tot 3 weken een pauze. Na je pauze begin je weer opnieuw. Je kunt tijdens je pauze (oftewel je ‘off’ periode) T3 innemen. Hier stop je mee als je weer begint met clenbuterol. Je wisselt T3 dus af met clenbuterol.

Neem clenbuterol bij voorkeur overdag en zeker niet 4 uur voordat je gaat slapen. Veel gebruikers nemen clenbuterol voor de training in omdat het een enorme energie boost geeft.
Het beste is om voor de laatste manier te kiezen, dus twee weken on – twee weken off. Deze manier is minder belastend voor je lever. Gebruik clenbuterol niet langer dan 8 weken.

Bijwerkingen clenbuterol in het kort

  • verhoogde hartslag
  • zenuwachtig gevoel
  • hartkloppingen
  • slapeloosheid.

Clenbuterol kan erg beschadigend zijn voor je lever. Gebruik het daarom niet langer dan 16 weken op een jaar.

Clenbuterol 90 capsules
Clenbuterol 90 capsules
  • Veilig en legaal alternatief voor Clenbuterol
  • Krachtige vetverbranding
  • Verhoog de spier/vet-verhouding
  • Verbeterde conditie en uithoudingsvermogen

Clenbuterol Hydrochloride is een krachtige bronchodilatator die wordt gebruikt voor de behandeling van ademhalingsstoornissen zoals astma. Hoewel het buitengewoon succesvol is geweest in dergelijke behandelplannen, is het nooit goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Het is echter wel goedgekeurd en gebruikt in de meeste andere landen over de hele wereld. Sommigen speculeren dat de enige reden dat Clenbuterol nooit is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, te wijten is aan het feit dat dit niet nodig is. Er zijn verschillende andere aanverwante medicijnen, zeer nauw verwant, die al zijn goedgekeurd voor Amerikaans gebruik.

Naast het behandelen van ademhalingsstoornissen, wordt Clenbuterol vaak als een thermogene stof gebruikt. Sterker nog, je zult meer dan waarschijnlijk meer Clenbuterol-gebruik vinden in vetverbrandingsplannen dan waar dan ook.

Het is een veelgebruikt vetverbrandingshulpmiddel dat door veel anabole steroïde gebruikers wordt gebruikt. Het is een langdurige favoriet onder concurrerende bodybuilders en andere lichaamsatleten tijdens de wedstrijdvoorbereiding.

Het wordt echter ook gebruikt door niet-steroïde gebruikers vanwege de vetverlieseigenschappen. U hoeft geen anabole steroïden te gebruiken om deze stof te gebruiken voor vetverlies. We vermelden dit alleen omdat het om de een of andere reden voor sommigen een verwarrend punt is geworden.

Functies en eigenschappen van Clenbuterol

Clenbuterol Hydrochloride is een sympathicomimeticum dat werkt op het sympathomimetische zenuwstelsel. Er zijn verschillende receptoren in het lichaam waar een sympathicomimeticus op kan reageren. In het geval van Clenbuterol is de bèta-2-receptor het gebied van interesse en actie.

Clen, zoals het algemeen bekend is, stimuleert actief de bèta-2-receptor. Door een dergelijke stimulering keert dit actief de luchtwegobstructies om en biedt het verbeterde ademhaling voor degenen die het nodig hebben. Deze zelfde stimulatie kan ook worden gebruikt om de stofwisseling van het individu te verbeteren.

Clenbuterol verbrandt niet actief vet door het aanvallen van de vetcellen, maar stimuleert eerder het metabolisme door de lichaamstemperatuur te verhogen. Dit gebeurt vanwege de bèta-2-stimulatie die de mitochondria van de cellen stimuleert om meer warmte te produceren en af te geven. Op zijn beurt verwarmt dit de lichaamstemperatuur (enigszins), verbetert het metabolisme en zorgt ervoor dat het individu meer lichaamsvet verbrandt. In werkelijkheid zijn de functies en eigenschappen van Clenbuterol erg eenvoudig.

Clenbuterol is ook bekend voor het hebben van een sterk anabool effect; echter, dingen zijn niet helemaal zoals ze verschijnen. Vanwege het potentiële anabole effect heeft dit ertoe geleid dat velen de stof hebben gebruikt in de hoop meer spierweefsel te krijgen.

Gewoonlijk hebben veel steroïde gebruikers het gebruikt als een anabool beschermend middel tijdens hun postcyclus-therapie (PCT). Er is echter een probleem met dit type gebruik; het werkt niet.

Studies hebben aangetoond dat Clenbuterol het vermogen heeft om de anabole activiteit bij dieren te bevorderen. Er zijn verschillende onderzoeken geweest die hebben aangetoond dat de anabole activiteit van ratten toeneemt wanneer Clen wordt toegediend.

Er zijn echter geen gegevens die dergelijke anabole activiteit ondersteunen als deze door mensen wordt gebruikt. In feite is het in dit opzicht over het algemeen nutteloos gebleken, aangezien het betrekking heeft op menselijke wezens. Als het gaat om menselijk Clenbuterol gebruik, gebruik als een bronchodilator en thermogene zijn de enige geschikte doeleinden.

Clenbuterol Sopharma

Effecten van Clenbuterol:

De effecten van Clenbuterol op de astmatische patiënt zijn zo rechtlijnig als maar kan zijn. Het gebruik van de bronchodilatator opent de luchtwegen en laat het individu ademen. Er zijn andere ademhalingsstoornissen die baat kunnen hebben bij het gebruik van Clenbuterol, maar astma lijkt primair te zijn en het is vaak een verwelkomend medicijn voor diegenen die lijden.

Dezezelfde verbeterde ademhaling zou ook nuttig kunnen zijn voor sommige atleten, vooral diegenen die kunnen profiteren van een verbeterd cardiovasculair uithoudingsvermogen.

We hebben het echter niet over een sterke, opmerkelijke verbetering en er zijn echt andere methoden die veel meer geschikt zijn voor het verhogen van het cardiovasculaire uithoudingsvermogen.

Als een thermogene stof zijn de effecten van Clenbuterol weer heel eenvoudig. Naarmate de lichaamstemperatuur stijgt, wat opnieuw te danken is aan de bèta-2-stimulatie, kan het individu nu calorieën met een hogere snelheid verbranden.

De lichaamstemperatuur stijgt, het metabolisme wordt versterkt, vetcellen worden gestimuleerd door de toename van de temperatuur als gevolg van het nu verbeterde metabolisme, de afbraak van triglyceriden wordt nu verbeterd en er vindt vetverlies plaats.

Hoewel Clenbuterol een krachtig middel is om vet te verliezen, is het niet magisch en zal het op zichzelf geen vet lichaam veranderen in een slank lichaam. Je moet nog steeds een dieet volgen om lichaamsvet te verliezen, en als je dat niet doet, zal er geen vetverlies optreden.

Zelfs als je Clenbuterol gebruikt, zul je merken dat je toch net zo hard moet diëten als wanneer u zonder Clen lichaamsvet zou verliezen.

Dit roept een belangrijke vraag op; waarom Clen gebruiken? Het idee achter het Clenbuterol gebruik is dat wat je al doet een beetje beter gaat. Het zal het vet niet van je lichaam doen smelten, maar het kan het metabolisme doen opleven en je helpen vet te verbranden met een effectiever en efficiëntere opbrengst.

Als je zwaarlijvig of op zijn minst significant te zwaar bent, kun je het beste afzien van het gebruik van Clenbuterol totdat je op zijn minst een beetje slanker bent.

De beste tijd om Clen te gebruiken is als je al redelijk slank bent in een poging om je te helpen dat laatste kleine lichaamsvet dat vaak vastzit voor het leven van weleer, te verwijderen.

Wanneer we in de bijwerkingen van Clenbuterol duiken, zullen we zien dat Clen alleen kan en moet worden gebruikt gedurende een bepaalde tijdsperiode, en het is alleen logisch om Clenbuterol te gebruiken wanneer dit het meest heilzaam is.

Omdat Clenbuterol het beste wordt gediend voor de laatste hand in een vetverliesplan, is dit waarom je het in veel op lichaamsbouw gebaseerde plannen zult zien, zoals bodybuilding, figuur-, fitness- of andere gerelateerde inspanningen.

Het wordt meestal de laatste 8-10 weken gebruikt in de aanloop naar een wedstrijd, soms iets langer, maar ongeacht het specifieke tijdsbestek is de persoon normaal gesproken al redelijk mager.

Voor de gemiddelde sportschool junk, iemand die niet wedstrijden doet maar op zoek is naar een slank lichaam, kunnen we enkele kleine uitzonderingen maken. We zeggen niet dat je wedstrijdklaar moet zijn om er voordeel van te hebben. Als je al in een redelijk goede conditie bent en er iets fitter wilt worden, kan Clenbuterol absoluut nuttig zijn. Maar als u echt veel lichaamsvet te verliezen heeft, kunt u het beste wachten totdat uw lichaamsvet iets meer onder controle is.

Bijwerkingen van Clenbuterol:

Er zijn verschillende mogelijke bijwerkingen voor Clenbuterol gebruik, en de primaire zal zijn stimulerende aard omringen. Geen verrassing, Clen is tenslotte een stimulans. De bijwerkingen van Clenbuterol kunnen erg sterk zijn en vaak erg vervelend om het zachtjes uit te drukken, en ze zullen over het algemeen de meeste mensen op de een of andere manier treffen.

De meest voorkomende bijwerkingen omringen een zenuwachtig of bekabeld gevoel, trillende handen en meer transpiratie. De meeste mensen die Clen gebruiken, zullen dergelijke effecten tot op zekere hoogte ervaren, maar zullen in de vroege stadia van gebruik vaak erg uitgesproken zijn.

neven effecten

Naarmate het individu gewend raakt aan het stimulerende middel, zouden dergelijke verwante effecten moeten verdwijnen, maar bij sommige mensen zullen deze zo sterk zijn dat sommigen het niet zullen kunnen gebruiken.

Bij het gebruik van Clenbuterol nemen velen vaak onnauwkeurig aan dat toen de stimulerende effecten van Clen begonnen af te nemen dat de thermogene effecten niet meer werken.

De meesten zullen merken dat de stimulerende effecten na een week of zo sterk zullen verdwijnen, maar aannemende dat de vetverbrandende eigenschappen verdwenen zijn als gevolg van deze verminderde stimulatie is hoogst onnauwkeurig.

Dezelfde dosis Clenbuterol Hydrochloride kan het metabolisme zelfs vijf weken lang reveren. Toegegeven, tegen de tijd van de vijfde week zal het minimaal zijn, aangezien het lichaam zich zeker aanpast.

Vanwege het vermogen van het lichaam om aan te passen, moeten er noodzakelijkerwijs aanpassingen worden gemaakt om te gebruiken. We zullen aanpassingen, doseringsschema's en totale gebruiksplannen in de Clenbuterol doornemen in een later stadium in dit artikel.

De bovengenoemde bijwerkingen van Clenbuterol zijn de meest voorkomende, maar er zijn andere mogelijke effecten. Zoals met vele stimulerende stoffen, zullen sommigen hoofdpijn en zo mogelijk misselijkheid ervaren.

Een van de meer vervelende mogelijke bijwerkingen van Clenbuterol Hydrochloride zijn spierkrampen. Krampen zijn niet buitengewoon gebruikelijk, maar ze zullen veel mensen treffen. Sporters lopen vaak het grootste risico vanwege de zware en vaak intensieve training die ze al volgen.

Goed gehydrateerd blijven is vaak genoeg om dit probleem te voorkomen of te verhelpen, maar een aanvulling op taurine kan ook helpen. Van clen is aangetoond dat het taurine uitput, dus suppletie kan voor sommigen noodzakelijk zijn.

Sommigen kunnen ook problemen hebben met slapeloosheid; sommigen vinden zelfs dat slaap heel moeilijk wordt. Nogmaals, dit is heel gebruikelijk met veel stimulerende stoffen, maar met Clen kan het voor sommigen onmogelijk te vermijden zijn.

Clen heeft een actieve halfwaardetijd die zich uitstrekt, en dat kan slapen voor sommige mensen onmogelijk maken. Velen zullen echter merken dat als ze hun Clen 's morgens als eerste nemen, ze geen problemen zullen hebben met de slaap, maar door de lange halfwaardetijd zullen sommigen slapeloosheid krijgen, ongeacht wanneer ze het nemen.

Het gebruik van Clenbuterol Hydrochloride heeft ook mogelijke bijwerkingen die ernstig kunnen zijn; in feite zou gevaarlijk een nauwkeuriger beschrijving zijn.

Dergelijke effecten worden meestal geassocieerd met misbruik door hoge doses en ver voorbij de aanbevolen lange gebruiksperiodes.

De ernstige bijwerkingen van Clenbuterol zijn hoge bloeddruk, onregelmatige hartslag, trillen en zelfs paniek.

Sommige studies hebben ook aangetoond dat misbruik van Clenbuterol ook kan leiden tot hypertrofie van het hart, wat mogelijk tot de dood kan leiden. Het is heel goed mogelijk om deze verbinding zonder dergelijke effecten te gebruiken, maar zoals met zoveel dingen in het leven, vereist dit een verantwoord gebruik en een grondig begrip van Clen.

Gebruik en werking

In een therapeutische setting zijn Clenbuterol-doses meestal 20mcg per dag, bij sommige is 40mcg per dag nodig. Het is mogelijk dat sommigen nog meer nodig hebben, maar het is zeldzaam en meestal slechts voor een korte periode.

Dit zou in de meeste gevallen voldoende Clen moeten zijn om gerelateerde ademhalingsproblemen te corrigeren, zo niet, dan kunnen alternatieve behandelingen nodig zijn.

Werking

In een prestatie-instelling als een thermogene dosis zullen de Clenbuterol-doses laag beginnen en over het algemeen na verloop van tijd verhogen vanwege een neerwaartse regulatie van de bèta-receptor.

De meeste mannen zullen beginnen bij 40mcg per dag een goede dosis zijn. Veel vrouwen kunnen ook goed zijn met deze startdosis, maar velen zullen veel comfortabeler zijn met een startdosis van 20mcg per dag.

Naarmate het lichaam zich aanpast, zal de dosis moeten worden verhoogd om de voordelen van volledig vetverlies te behouden. Er zijn verschillende denkrichtingen over de beste manier om Clen te gebruiken in een vetverbrandende omgeving, maar er zijn er maar drie die echt logisch zijn. Alle drie zullen ze heel goed werken, maar je moet ze mogelijk alle drie op verschillende tijdstippen proberen om uit te vinden welke het beste voor je werkt.

Rotatie van twee weken:

Een van de meest gebruikelijke methoden voor het gebruik van Clenbuterol voor vetverliesdoelen is twee weken gevolgd door twee weken vrij.

Dit type gebruik zal normaal worden voortgezet totdat het einddoel is bereikt. De persoon begint met de startdosis en verhoogt deze om de paar dagen met 20mcg tot hij de maximaal gewenste of benodigde dosis heeft bereikt.

Het individu zal dan in deze dosis de laatste dagen van de periode van twee weken vasthouden en vervolgens het gebruik van Clenbuterol gedurende twee weken stopzetten. Aan het einde van de twee weken zonder Clen, begint het individu opnieuw aan het proces.

Het rotatieschema van twee weken is erg effectief, maar er is ook een probleem. Tijdens de uit-perioden heeft u geen Clen in uw systeem en dientengevolge een periode van twee weken met een verminderde stofwisseling.

Dit betekent niet dat je geen vet verbrandt tijdens de weekenden, zolang je op dieet bent, zou je nog steeds vet moeten verliezen, maar je geeft de verbetering op.

Continu gebruik:

Vanwege het vermogen van het lichaam om zich aan Clenbuterol aan te passen, is continu gebruik voor sommigen erg moeilijk om hun hoofd rond te krijgen.

Wanneer we bedenken dat de stimulerende effecten van een merkbare aard het eerst begonnen af te nemen, heeft het idee van continu gebruik voor sommigen geen zin, maar we verzekeren u dat deze methode van gebruik heel goed kan werken. Vergeet niet dat dezelfde dosis Clen het metabolisme maximaal 5 weken lang kan aanhouden.

Bij dit type gebruik begint het individu met de startdosis van 20-40mcg per dag en houdt het gedurende 2-3 weken bij die dosis. Aan het einde van de periode van 2-3 weken verhoogt het individu de dosis met 20 mcg en houdt hij deze dosis nog eens 2-3 weken vast.

Vanaf hier verhoogt het individu de dosis 20 mcg om de 2-3 weken, totdat het dieet of het totale Clen-gebruik ten einde is. Dit type gebruik zorgt ervoor dat je metabolisme de hele tijd blijft stijgen.

Het zou niet zo groot kunnen zijn als bij een enorm of zeer frequent toenemend doseringsschema, maar het zal een gestage en continue verbetering zijn. Er zal tijdens het gebruik van Clenbuterol geen periode in de cyclus zijn dat het individu niet van de stofwisselingsverbetering geniet.

Tussenin:

De laatste voorkeursmethode voor het gebruik van Clenbuterol valt tussen onze andere twee besproken methoden. Dit type gebruik zal 4-6 weken duren en kan een uitstekende manier zijn om het te gebruiken voor de persoon die het alleen gebruikt de laatste weken voorafgaand aan de competitie.

Het individu begint met 40mcg per dag en neemt periodiek toe tot hij de maximaal gewenste of benodigde dosis heeft bereikt en houdt de maximale dosis in de laatste 7-14 dagen van het plan vast.

De toename in dosering zal niet zo dramatisch zijn als het rotatieschema van twee weken, maar sterker dan het continue plan. Als er in dit stadium nog meer Clen nodig is, moet de patiënt 4-6 weken wachten voordat hij aan een nieuwe fase begint. Dit maakt dit type gebruik het beste voor mensen die slechts een korte periode van metabole verbetering nodig hebben.

Ongeacht het type schema dat u gebruikt, is de maximale dosis Clenbuterol normaal 120mcg per dag. Sommigen vinden 140mcg per dag acceptabel, vooral sommige mannen, maar niemand zou om wat voor reden dan ook het merk van 140mcg per dag moeten overtreffen als ze hartschade willen voorkomen.

Ongeacht de totale dosering of het gebruiksplan dat u gebruikt, moet het gebruik van Clenbuterol worden bepertkt bij niet meer dan 16 weken totaal gebruik. 16 weken totaal gebruik per jaar moet uw gids zijn.

Als de persoon in verschillende stadia van het jaar in meer dan één show per jaar meedoet, kunnen we uitzonderingen maken. Deze persoon moet echter proberen het totale gebruik om veiligheidsredenen om de 12 maanden zo dicht mogelijk bij een totaal van 16 weken te houden.

Clenbuterol 90 capsules

Veilig en legaal alternatief voor Clenbuterol

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments