• Home

De Beste Testosteron Booster Bestellen. Gesorteerd Op Goede Ervaringen

Inhoudstafel

Testo Prime

Testo Prime is een supplement met een unieke formule, die alles zal leveren om je spieren en energie te verhogen. Door het gebruiken van deze nutriënt zal de mentale en fysieke energie een boost krijgen. Testo Prime zal je de energie geven om nog harder te trainen. Dit moderne 100% natuurlijke supplement geeft jouw testosteronniveau een boost.

Testosterone Booster
probolan 50 gebruik

Probolan 50

Probolan 50 ervaringen zijn onderzocht door Dr. Steven Price. Hij stond aan het hoofd van een team welke de effectiviteit onderzocht van dit middel op meerdere vrijwilligers. De uitkomsten bevestigen dat de effectiviteit van dit middel erg goed is. De proefpersonen realiseerden uitstekende trainingsresultaten in vergelijking met de groep welke een placebo kreeg.

Testo Max

Testo Max verhoogt op een natuurlijke manier de testosteronniveaus. Hier mee krijg je meer uithoudingsvermogen, meer kracht, meer sexdrive en betere algehele prestatie van het lichaam. 

Testosteron Max
Erectie tabletten

Erectiepil

Erectiepil stimuleert een gezonde erectie door impotentie of erectiestoornissen te verbeteren. De vele natuurlijke krachtige ingrediënten in deze tabletten ondersteunen de erectie en hardheid. De impotentie wordt sterk verminderd of zelfs verholpen.

Testosteron verhogende medicatie op recept

Dit recept komt voort uit een arts consult. In overleg met de arts wordt een mogelijke kuur besproken. Dit recept wordt door gestuurd naar uw huisarts die de uiteindelijke beslissing neemt en het recept beschikbaar stelt.

Dr.-Syed-Arfeen testo gel therapie
Muscle booster kopen

Muscle Booster

Muscle Booster is een natuurlijke opbouwer van spieren en tevens een vetverbrander welke in MuscleBooster in de vorm van tabletten worden aangeboden. Een pot Muscle Booster bevat een hoeveelheid van 60 tabletten. Het is een tablet welke voor zowel de beginnende als de gevorderde sporters gebruikt worden. Het gaat hier om beroeps-atleten, krachttrainers en ook voor bodybuilders.


"Testosteron is een geslachtshormoon. Het woord testosteron is een samenstelling van testis en steroïde. De zuivere stof komt voor als een witte kristallijne vaste stof, die onoplosbaar is in water. Testosteron is het belangrijkste androgeen." bron

Kenmerken

Testosteron is een erg krachtig en effectief middel. Helaas betekent dit ook dat het veel bijwerkingen kan hebben. Zo heeft testosteron:muscle-building-strategies-adrenalastbooster

 • een hoge waterretentie;
 • hoge mate van aromatisering;
 • een hoge DHT-conversie
 • een sterke onderdrukking van de natuurlijke
 • hormoonproductie.
testosteron Structuurformule

Structuurformule van Testosteron

Testosteron is verkrijgbaar als injectie, tablet, gel of pleister. Er zijn ongeveer 5 verschillende soorten testosteron. Deze soorten verschillen van elkaar qua werking. Daarnaast kan de werkbare periode van de stoffen anders zijn. Kijk dus goed welke soort je hebt zodat je weet hoe je deze het beste kunt gebruiken.

De algemene werking

Als je testosteron inneemt of injecteert converteert het naar DHT en oestrogeen. Het oestrogeen dat ontstaat zorgt voor een grotere glycogeenopslag en meer afgifte van groeihormonen. Het oestrogeen zorgt ook voor een stijging van de androgeenreceptoren.

Het DHT dat ontstaat en het testosteron zorgen voor een toename van spierkracht en spiermassa. Dit gebeurt via de androgeenreceptoren. Daarnaast zorgt testosteron voor:

 • een toename van spiervezels
 • bescherming van spierverlies tijden een cutkuur
 • toename van rode bloedlichaampjes
 • beter uithoudingsvermogen
 •  sneller herstel na een training.

Vormen van testosterone

Zoals eerder vermeld zijn er meerder vormen van testosteron. Van alle anabole steroïden is van testosteron in de meest verschillende vormen op de markt gebracht.

1. Injectie (de meest voorkomende)

De meeste injecteerbare testosteron bevatten een toegevoegd ester om de afgifte van testosteron in het lichaam te vertragen. Hierdoor blijft het middel langer werkzaam in het lichaam en hoef je minder vaak te injecteren. Het is ook mogelijk om testosteron in pure vorm te injecteren, maar dan moet je de injectie wel dagelijks plaatsen. Pure testosteron is als enige als oplossing in water verkrijgbaar. Andere injecteerbare testosteron zijn:

 • Testosteron propionate: iedere dag of om de dag injecteren
 • Testosteron enanthate: één keer per week injecteren (hoge dosis twee keer per week)
 • Testosteron cypionate: één keer per week injecteren (hoge dosis twee keer per week)
 • Sustanon: twee keer per week injecteren.

Sustanon wordt vaak gebruikt in plaats van testosteron enanthate. Sustanon geeft een meer gelijkmatige afgifte van testosteron. Dat komt omdat sustanon is samengesteld uit langwerkende en kortwerkende esters.

Dosering injecteerbare testosteron

Onderstaand een voorbeeld van een goede dosering van injecteerbare testosteron:

 • Testosteron propionate: 50 tot 200 milligram per dag. Werkzame periode: 2 tot 3 dagen.
 • Testosteron enanthate: 250 tot 1000 milligram per week. Werkzame periode: 15 tot 16 dagen
 • Testosteron cypionate: 250 1000 milligram per week. Werkbare periode: 15 tot 16 dagen
 • Sustanon: 250 tot 1000 milligram per week. Werkbare periode: 21 dagen

De pure vorm van testosteron is slechts 24 uur werkbaar in je lichaam.

2. Capsules

De capsules bevatten testosteron undecanoate opgelost in olie. De tabletten hebben een goede werking omdat het testosteron in het lymfesysteem wordt opgenomen en niet wordt getransporteerd naar de lever. Dit voorkomt afbraak van de stof door de lever. De verkrijgbare capsules testosteron zijn duur. Dat komt omdat het alleen geproduceerd wordt door Organon.

3. Transderaal testosteron (pleisters of gel)

Deze vorm van testosteron kun je aanbrengen als gel of als pleister. Het is een goed alternatief voor mensen die niet willen injecteren. Door het toevoegen van speciale ingrediënten is het mogelijk dat de huid het testosteron opneemt. De opname van testosteron is echter niet heel groot. Er wordt beweerd dat er maar 10% van de aanwezige testosteron wordt opgenomen door de huid. Injecteren is daarom veel effectiever en waarschijnlijk ook een stuk goedkoper.

Testosteron Max
Testosteron Max
 • Verhoogt Testosteronniveaus
 • Sex drive & Prestaties Verhogend
 • Meer Spiergroei
 • Meer Kracht & Uithoudingsvermogen


Verschillende Varianten

Testosteron heeft diverse varianten die met elkaar verschillen in het aantal uur dat de stof werkzaam blijft in het lichaam. De varianten zijn:

 • Testosteron Enanthate (lange werking)
 • Testosteron Propionate (korte werking)
 • Testosteron Cypionate (lange werking)
 • Testosteron Base (hele korte werking)
 • Sustanon (lange en korte werking, bestaat namelijk uit 4 esters testosteron)

Mogelijke  voordelen

 • verhoogd libido
 • meer zelfvertrouwen
 • grotere motivatie om te trainen
 • sneller gespierd

De sterkte van de uitwerking en wanneer deze optreden verschillen per persoon. Een gebruiker schreef: "In het begin had ik al meer zin in seks en meer zin om te trainen."

Als je een snelwerkende variant van testosteron gebruikt kun je sneller veranderingen waarnemen. Dat is de reden dat deze testosteron vaak wordt gebruikt als kickstart door bijvoorbeeld bodybuilders die dit ook wel combineren met deca .

Zorg er daarnaast altijd voor dat je voeding optimaal is.

Kuren met testosteron

Testosteron moet je verstandig gebruiken. Het is dan mogelijk om het met dianabol-anabol-5mg-cc6een hoge dosering ook voor een langere tijd te gebruiken.

Omdat testosteron niet verkrijgbaar zonder recept weet je niet wat je krijgt. Let daarom goed op wat je je zelf aandoet. Gebruik bij voorkeur vervangede supplementen die een bewezen werking hebben maar niet de negatieve effecten van een synthetische testosteron kuur.

Tijdens de kuur

dianabol kuur

Tijdens een kuur met testosteron is de kans groot dat je last krijgt van oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie. Dit kun je merken aan het volgende:

 • gevoelige of pijnlijke tepels;
 • opgezette tepels;
 • knobbeltje onder de tepels.

Merk je deze verschijnselen van gynaecomastie, dan kun je het beste proviron of arimidex nemen. Je kunt proviron tijdens de hele kuur gebruiken omdat het de oestrogene werkingen verminderd en tegelijkertijd de werking van testosteron versterkt. Een ander middel dat helpt tegen oestrogene bijwerkingen is novaldex al is deze minder effectief.
Je kunt tijdens de kuur ook al beginnen met HCH. De bevordert het herstel na de kuur.

Bulkkuur

Een gebruikelijke stack voor bulken is: testosteron enanthate of testosteron cypionate (vanwege hun langwerkende esters) met deca of boldenone. Als kickstart kun je dianabol gebruiken omdat deze eerder werkzaam is in je lichaam. Gebruik in dit geval 250 tot 750 milligram testosteron per week.

Cutkuur

Testosteron propionate blijkt minder vocht en vet vast te houden dan de andere soorten. Om die reden wordt testosteron propionate veel gebruikt in cutkuren.

Een erg populaire cutkuur is: testosteron propionate met masteron propionate, trenbolone acetate en eventueel wintrol. Je kunt testosteron propionate ook stacken met anavar en winstrol.
In de meeste cutkuren met testosteron propionate wordt er een dosering van 100 milligram per dag gehanteerd.

Vaak wordt testosteron propionate ook gebruikt in korte cutkuren omdat het een kortwerkende werking heeft. Vaak wordt het middel gecombineerd met andere kortwerkende anabolen. In dit geval injecteer je testosteron propionate om de 2 dagen.

Je kunt ook een cutkuur samenstellen met de langwerkende testosteron enanthate of testosteron cypionate in combinatie met bodenone of primobolan.

Kuur voor beginners

Ben je een beginner gebruik dan bij je eerste kuur alleen testosteron. Een goede dosering is in dit geval 250 tot 500 milligram testosteron per week gedurende 10 weken. Als je alleen testosteron inneemt kun je goed inschatten hoe groot jouw gevoeligheid is voor de oestrogene of DHT gerelateerde bijwerkingen. Dit helpt om je volgende kuren effectiever samen te stellen.

Altijd een nakuur

Als je een kuur moet testosteron hebt gedaan is het raadzaam om altijd een nakuur te doen omdat testosteron veel bijwerkingen heeft. In principe is het zelfs verstandig om tijdens de kuur al te beginnen met het aanpakken van bijwerkingen.

Heb je een lichte testosteron kuur gevolgd dan kun je in je nakuur 20 milligram novaldex per dag nemen gedurende 4 weken.
Bij een zwaardere kuur kun je het beste kiezen voor 40 milligram novaldex per dag in de eerste 2 weken. De laatste 2 weken van je nakuur neem je 20 milligram novaldex per dag.

Mogelijke bijwerkingen

De meeste bijwerkingen van testosteron zijn al behandeld zoals gynaecomastie, waterretentie, vergrote prostaat en haaruitval. Deze bijwerkingen kun je grotendeels bestrijden met proviron, novaldex, aromataseremmers of finasteride.
Andere bijwerkingen:

 • tijdelijk krimpende testikels;
 • tijdelijke erectiestoornissen;
 • acne en vettere huid;
 • hoge bloeddruk;
 • afname goede cholesterol;
 • toename van lichaamshaar;
 • vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen). 

Aanpak eerste bijwerkingen van een testosterontekort

Testosteron converteert naar DHT en oestrogeen. Dit zorgt voor bijwerkingen die gerelateerd zijn aan DHT en oestrogeen. Zo zorgt DHT voor een vergrote prostaat en verlies van hoofdhaar. Je kunt dit tegengaan door finasteride te nemen.

Oestrogeen heeft waterretentie en gynaecomastie tot gevolg. Je kunt deze bijwerkingen van oestrogeen het beste voorkomen door proviron in te nemen. Proviron remt de conversie naar oestrogeen. Daarnaast versterkt proviron de werking van testosteron in het lichaam. Om deze reden heeft proviron de voorkeur. Andere middelen die de vorming van oestrogeen voorkomen zijn de aromataseremmers arimidex, aromasin of letrozole.

Je kunt waterretentie en gynaecomastie ook voorkomen door de oestrogeenreceptor te blokkeren zodat de oestrogenen niet actief worden in het lichaam. Dit kan met novaldex.

Testosteron Max

Natuurlijk Alternatief voor Synthetische Testosteron zonder Bijwerkingen

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments