• Home

De Beste Testosteron Booster Bestellen. Gesorteerd Op Goede Ervaringen

Testo Prime

Testo Prime is een supplement met een unieke formule, die alles zal leveren om je spieren en energie te verhogen. Door het gebruiken van deze nutriënt zal de mentale en fysieke energie een boost krijgen. Testo Prime zal je de energie geven om nog harder te trainen. Dit moderne 100% natuurlijke supplement geeft jouw testosteronniveau een boost.

Testosterone Booster
Erectie tabletten

Erectiepil

Erectiepil stimuleert een gezonde erectie door impotentie of erectiestoornissen te verbeteren. De vele natuurlijke krachtige ingrediënten in deze tabletten ondersteunen de erectie en hardheid. De impotentie wordt sterk verminderd of zelfs verholpen.

Testo Max

Testo Max verhoogt op een natuurlijke manier de testosteronniveaus. Hier mee krijg je meer uithoudingsvermogen, meer kracht, meer sexdrive en betere algehele prestatie van het lichaam. 

Testosteron Max
Muscle booster kopen

Muscle Booster

Muscle Booster is een natuurlijke opbouwer van spieren en tevens een vetverbrander welke in MuscleBooster in de vorm van tabletten worden aangeboden. Een pot Muscle Booster bevat een hoeveelheid van 60 tabletten. Het is een tablet welke voor zowel de beginnende als de gevorderde sporters gebruikt worden. Het gaat hier om beroeps-atleten, krachttrainers en ook voor bodybuilders.

TestoGel

Deze Androgel komt samen met een arts consult. In overleg met de arts wordt een mogelijke kuur besproken. Het testosterontekort wordt verbeterd en de symptomen worden geleidelijk aan beter.

Androgel

Testosteron is de meest sterke anabole steroïde die zorgt voor een grote toename van spiermassa en spierkracht. Daarom wordt testosteron ook wel de koning van de anabolen genoemd. Testosteron is als enige verkrijgbaar in meerdere vormen.

Kenmerken
Testosteron is een erg krachtig en effectief middel. Helaas betekent dit ook dat het veel bijwerkingen kan hebben. Zo heeft testosteron:

Testosteron is een erg krachtig en effectief middel. Helaas betekent dit ook dat het veel bijwerkingen kan hebben. Zo heeft testosteron:muscle-building-strategies-adrenalastbooster

 • een hoge waterretentie;
 • hoge mate van aromatisering;
 • een hoge DHT-conversie
 • een sterke onderdrukking van de natuurlijke
 • hormoonproductie.
testosteron Structuurformule

Structuurformule van Testosteron

Testosteron is verkrijgbaar als injectie, tablet, gel of pleister. Er zijn ongeveer 5 verschillende soorten testosteron. Deze soorten verschillen van elkaar qua werking. Daarnaast kan de werkbare periode van de stoffen anders zijn. Kijk dus goed welke soort je hebt zodat je weet hoe je deze het beste kunt gebruiken.

De algemene werking

Als je testosteron inneemt of injecteert converteert het naar DHT en oestrogeen. Het oestrogeen dat ontstaat zorgt voor een grotere glycogeenopslag en meer afgifte van groeihormonen. Dit draagt bij aan de opbouw van spiermassa. Het oestrogeen zorgt ook voor een stijging van de androgeenreceptoren.

Het DHT dat ontstaat en het testosteron zorgen voor een toename van spierkracht en spiermassa. Dit gebeurt via de androgeenreceptoren. Daarnaast zorgt testosteron voor:

 • een toename van spiervezels
 • bescherming van spierverlies tijden een cutkuur
 • toename van rode bloedlichaampjes
 • beter uithoudingsvermogen
 •  sneller herstel na een training.

Vormen van testosterone

Zoals eerder vermeld zijn er meerder vormen van testosteron. Van alle anabole steroïden is van testosteron in de meest verschillende vormen op de markt gebracht.

1. Injectie (de meest voorkomende)

De meeste injecteerbare testosteron bevatten een toegevoegd ester om de afgifte van testosteron in het lichaam te vertragen. Hierdoor blijft het middel langer werkzaam in het lichaam en hoef je minder vaak te injecteren. Het is ook mogelijk om testosteron in pure vorm te injecteren, maar dan moet je de injectie wel dagelijks plaatsen. Pure testosteron is als enige als oplossing in water verkrijgbaar. Andere injecteerbare testosteron zijn:

 • Testosteron propionate: iedere dag of om de dag injecteren
 • Testosteron enanthate: één keer per week injecteren (hoge dosis twee keer per week)
 • Testosteron cypionate: één keer per week injecteren (hoge dosis twee keer per week)
 • Sustanon: twee keer per week injecteren.

Sustanon wordt vaak gebruikt in plaats van testosteron enanthate. Sustanon geeft een meer gelijkmatige afgifte van testosteron. Dat komt omdat sustanon is samengesteld uit langwerkende en kortwerkende esters.

Dosering injecteerbare testosteron

Onderstaand een voorbeeld van een goede dosering van injecteerbare testosteron:

 • Testosteron propionate: 50 tot 200 milligram per dag. Werkzame periode: 2 tot 3 dagen.
 • Testosteron enanthate: 250 tot 1000 milligram per week. Werkzame periode: 15 tot 16 dagen
 • Testosteron cypionate: 250 1000 milligram per week. Werkbare periode: 15 tot 16 dagen
 • Sustanon: 250 tot 1000 milligram per week. Werkbare periode: 21 dagen

De pure vorm van testosteron is slechts 24 uur werkbaar in je lichaam.

2. Capsules

De capsules bevatten testosteron undecanoate opgelost in olie. De tabletten hebben een goede werking omdat het testosteron in het lymfesysteem wordt opgenomen en niet wordt getransporteerd naar de lever. Dit voorkomt afbraak van de stof door de lever. De verkrijgbare capsules testosteron zijn duur. Dat komt omdat het alleen geproduceerd wordt door Organon.

3. Transderaal testosteron (pleisters of gel)

Deze vorm van testosteron kun je aanbrengen als gel of als pleister. Het is een goed alternatief voor mensen die niet willen injecteren. Door het toevoegen van speciale ingrediënten is het mogelijk dat de huid het testosteron opneemt. De opname van testosteron is echter niet heel groot. Er wordt beweerd dat er maar 10% van de aanwezige testosteron wordt opgenomen door de huid. Injecteren is daarom veel effectiever en waarschijnlijk ook een stuk goedkoper.

Testosteron Max
Testosteron Max
 • Verhoogt Testosteronniveaus
 • Sex drive & Prestaties Verhogend
 • Meer Spiergroei
 • Meer Kracht & Uithoudingsvermogen

Waarom testosteron bestellen?

Testosteron werd al rond 1960 ontwikkeld om voor meer spiergroei te zorgen bij bodybuilders. Van nature maakt het mannelijke lichaam dagelijks 7 milligram testosteron aan. Dat is ongeveer 49 milligram testosteron per week. Dit draagt bij aan iets meer spiermassa dan bijvoorbeeld bij vrouwen, maar nooit voor dezelfde explosieve spiergroei die optreedt als je testosteron extra inneemt.

Dit werd wel duidelijk toen in 1960 het middel veelvuldig werd gebruikt tijdens de Olympische spelen. Toentertijd werd er injecties geplaats van 1 ML testosteron. Dit staat gelijk aan 250 milligram wat dus al 5 keer zoveel is als het natuurlijke testosteronaanmaak van het lichaam. Je kunt vast wel bedenken hoeveel resultaat hiermee werd behaald.

Geslachtshormonen in een kuur

Nog steeds zorgt testosteron voor een verbluffende toename van spiermassa. Het wordt daarom ook wel de koning onder de anabolen genoemd. Tegenwoordig start een beginner al met 500 milligram testosteron per week. Dit is dus 10 maal de hoeveelheid testosteron die het lichaam van nature aanmaakt. Het is dus niet vreemd dat deze hoeveelheid een explosieve groei aan spiermassa en spierkracht veroorzaakt.

Elke anabolenkuur die wordt gebruikt om meer spiermassa te creëren heeft trans-testosteron als basis. Testosteron is namelijk goed te combineren met andere anabolen.

Gespierd boven lijf man

Verschillende Varianten

Testosteron heeft diverse varianten die met elkaar verschillen in het aantal uur dat de stof werkzaam blijft in het lichaam. De varianten zijn:

 • Testosteron Enanthate (lange werking)
 • Testosteron Propionate (korte werking)
 • Testosteron Cypionate (lange werking)
 • Testosteron Base (hele korte werking)
 • Sustanon (lange en korte werking, bestaat namelijk uit 4 esters testosteron)

De Voordelen

Uiteraard is het grootste voordeel dat testosteron zorgt voor waanzinnig toename van spiermassa en spierkracht. Daarnaast heeft het nog een aantal andere voordelen:

 • verhoogd libido
 • meer zelfvertrouwen
 • grotere motivatie om te trainen
 • sneller gespierd

Hiernaast voel je jezelf echt geweldig tijdens een testosteronkuur. In het begin heb je meteen al meer zin in seks en meer zin om te trainen. Na drie weken kun je al wezenlijke resultaten zien in je spiermassa en spierkracht.

Als je een snelwerkende variant van testosteron gebruikt heb je al na een week meer spierkracht dan je ooit hebt gehad. Dat is de reden dat deze testosteron vaak wordt gebruikt als kickstart door bodybuilders. Als beginner kun je rekenen op een toename in lichaamsgewicht van 6 tot 8 kilogram tijdens je gehele testosteron kuur. Wanneer je testosteron combineert met deca kan dit zelfs meer zijn.

Zorg er daarnaast altijd voor dat je voeding optimaal is. De combinatie van testosteron en goede voeding zorgt voor nog betere resultaten.

Ben je klaar om explosief te groeien in spiermassa en spierkracht? Ben je er ook van overtuigd dat je enorme resultaten gaat zien met dit super middel? Bestel dan hier jouw testosteron.

Kuren met testosteron

Testosteron is een van de meest sterke anabole steroïden welke je kunt bestellen naast boldenone en ook nandrolon. Testosteron moet je verstandig gebruiken. Het is dan mogelijk om het met dianabol-anabol-5mg-cc6een hoge dosering ook voor een langere tijd te gebruiken.

Het is zeer effectief bij het opbouwen van spieren, meer kracht krijgen en bij het verliezen van vet. Testosteron blijft ongeveer twee weken in het lichaam actief. Het kan daarna nog drie maanden in het lichaam aangetroffen worden.

Voor professionele sporters en bodybuilders belangrijk om hier rekening mee te houden. De anabolen worden vaak als pil geslikt. 

Let wel op het belang voor het kiezen van een betrouwbare leverancier en ook voor betrouwbare tabletten. Kies ervoor om de juiste anabolen pillen en testosteron pillen te verkrijgen.

Tijdens de kuur

dianabol kuur

Tijdens een kuur met testosteron is de kans groot dat je last krijgt van oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie. Dit kun je merken aan het volgende:

 • gevoelige of pijnlijke tepels;
 • opgezette tepels;
 • knobbeltje onder de tepels.

Merk je deze verschijnselen van gynaecomastie, dan kun je het beste proviron of arimidex nemen. Je kunt proviron tijdens de hele kuur gebruiken omdat het de oestrogene werkingen verminderd en tegelijkertijd de werking van testosteron versterkt. Een ander middel dat helpt tegen oestrogene bijwerkingen is novaldex al is deze minder effectief.
Je kunt tijdens de kuur ook al beginnen met HCH. De bevordert het herstel na de kuur.

Bulkkuur

Een gebruikelijke stack voor bulken is: testosteron enanthate of testosteron cypionate (vanwege hun langwerkende esters) met deca of boldenone. Als kickstart kun je dianabol gebruiken omdat deze eerder werkzaam is in je lichaam. Gebruik in dit geval 250 tot 750 milligram testosteron per week.

Cutkuur

Testosteron propionate blijkt minder vocht en vet vast te houden dan de andere soorten. Om die reden wordt testosteron propionate veel gebruikt in cutkuren.

Een erg populaire cutkuur is: testosteron propionate met masteron propionate, trenbolone acetate en eventueel wintrol. Je kunt testosteron propionate ook stacken met anavar en winstrol.
In de meeste cutkuren met testosteron propionate wordt er een dosering van 100 milligram per dag gehanteerd.

Vaak wordt testosteron propionate ook gebruikt in korte cutkuren omdat het een kortwerkende werking heeft. Vaak wordt het middel gecombineerd met andere kortwerkende anabolen. In dit geval injecteer je testosteron propionate om de 2 dagen.

Je kunt ook een cutkuur samenstellen met de langwerkende testosteron enanthate of testosteron cypionate in combinatie met bodenone of primobolan.

Kuur voor beginners

Ben je een beginner gebruik dan bij je eerste kuur alleen testosteron. Een goede dosering is in dit geval 250 tot 500 milligram testosteron per week gedurende 10 weken. Als je alleen testosteron inneemt kun je goed inschatten hoe groot jouw gevoeligheid is voor de oestrogene of DHT gerelateerde bijwerkingen. Dit helpt om je volgende kuren effectiever samen te stellen.

Altijd een nakuur

Als je een kuur moet testosteron hebt gedaan is het raadzaam om altijd een nakuur te doen omdat testosteron veel bijwerkingen heeft. In principe is het zelfs verstandig om tijdens de kuur al te beginnen met het aanpakken van bijwerkingen.

Heb je een lichte testosteron kuur gevolgd dan kun je in je nakuur 20 milligram novaldex per dag nemen gedurende 4 weken.
Bij een zwaardere kuur kun je het beste kiezen voor 40 milligram novaldex per dag in de eerste 2 weken. De laatste 2 weken van je nakuur neem je 20 milligram novaldex per dag.

Mogelijke bijwerkingen

De meeste bijwerkingen van testosteron zijn al behandeld zoals gynaecomastie, waterretentie, vergrote prostaat en haaruitval. Deze bijwerkingen kun je grotendeels bestrijden met proviron, novaldex, aromataseremmers of finasteride.
Andere bijwerkingen:

 • tijdelijk krimpende testikels;
 • tijdelijke erectiestoornissen;
 • acne en vettere huid;
 • hoge bloeddruk;
 • afname goede cholesterol;
 • toename van lichaamshaar;
 • vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen). 

Aanpak eerste bijwerkingen van een testosterontekort

Testosteron converteert naar DHT en oestrogeen. Dit zorgt voor bijwerkingen die gerelateerd zijn aan DHT en oestrogeen. Zo zorgt DHT voor een vergrote prostaat en verlies van hoofdhaar. Je kunt dit tegengaan door finasteride te nemen.

Oestrogeen heeft waterretentie en gynaecomastie tot gevolg. Je kunt deze bijwerkingen van oestrogeen het beste voorkomen door proviron in te nemen. Proviron remt de conversie naar oestrogeen. Daarnaast versterkt proviron de werking van testosteron in het lichaam. Om deze reden heeft proviron de voorkeur. Andere middelen die de vorming van oestrogeen voorkomen zijn de aromataseremmers arimidex, aromasin of letrozole.

Je kunt waterretentie en gynaecomastie ook voorkomen door de oestrogeenreceptor te blokkeren zodat de oestrogenen niet actief worden in het lichaam. Dit kan met novaldex.

Testosteron Max

Natuurlijk Alternatief voor Synthetische Testosteron zonder Bijwerkingen

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Rob - augustus 21, 2021

Jullie zijn niet meer dezelfde als toen er winpharma op de site werd aangeboden??

Of wel?

Reply

Leave a Reply: