• Home

Hoeveel Arimidex Tijdens Een Kuur? Lees Onze Ervaringen Voor Het Kopen Van Een Nakuur

Wat zijn aromataseremmers?
Aromataseremmers zijn middelen die voorkomen dat oestrogeen wordt gevormd tijdens een anabolen steroïden kuur. De vorming van oestrogenen zorgt namelijk voor vervelende bijwerkingen zoals gynaecomastie. Qua werking lijken ze op Novaldex maar zijn in vergelijking met dat middel veel effectiever. 

De meest bekende zijn Arimidex, Femara en Aromasin.

Aromataseremmers voor medisch gebruik
Novaldex wordt vaak gebruikt ter genezing van bepaalde soorten kanker. Wanneer novaldex te kort schiet stappen de meeste artsen over naar aromataseremmers vanwege hun sterkere werking.

Kenmerken Aromataseremmers
Aromataseremmers kun je innemen in tabletvorm. Afhankelijk van het soort blijft het tussen de 1 en 5 dagen actief in je lichaam. Andere kenmerken:

- gaan aromatisering tegen;
- geen waterretentie, maar juist een droge look;
- geen DHT-conversie;
- stimuleert de natuurlijke hormoonproductie.

Hoe werken aromataseremmers?
Als je een anabolenkuur doet met bijvoorbeeld testosteron, dianabol of nandrolone zorgen deze middelen ervoor dat het aromatase enzym bepaalde hormonen omzet naar oestrogeen. Te veel oestrogenen in je lichaam zorgen voor meer massa, maar ook voor vervelende bijwerkingen.

Denk hierbij aan gynaecomastie. Aromataseremmers voorkomen de productie van oestrogeen tijdens een anabolen kuur en stimuleren de productie van testosteron. De nieuwste aromataseremmers richten zich specifiek op het aromatase-enzym en tasten andere belangrijke enzymen niet aan

Inhoudstafel

De drie beste aromataseremmers

De drie bekendste aromataseremmers zijn Arimidex, Femara en Aromasin. Van deze drie heeft Femara de sterkste werking. Onderstaand de kenmerken per aromataseremmer.

Femara

 • sterkste werking
 • elimineert 99% van de aanwezige aromatase
 • uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een dagelijkse dosis van 2.5 mg Femara gynaecomastie tegengaat.
 • blijft 2 tot 4 dagen werkzaam in het lichaam
online arimidex kopen

Arimidex

 • elimineert 97% van de aanwezige aromatase
 • blijft 2 dagen werkzaam in het lichaam

Aromasin

 • elimineert 95% van de aanwezige aromatase
 • verhoogt de producten van IGF (Insulin-like Growth Factor)
 • blijft 1 tot 1.5 dagen werkzaam in het lichaam.

Ondanks dat het weleens wordt beweerd verwijzen de genoemde percentages niet naar de vermindering van de hoeveelheid oestrogeen. Het gaat echt alleen om vermindering van de aromatase die plaatsvindt. De vermindering van oestrogeen is meestal rond de 85%.

Dosering van aromataseremmers
Voor elke aromataseremmer gelden andere doseringen. Je mag de tabletten dagelijks of om de dag innemen.

Femara: 0.25 tot 0.5 milligram per dag
Arimidex: 0.5 tot 1 milligram per dag
Aromasin: 5 tot 25 milligram per dag.

Aromataseremmers effectief in kuren
Je kunt aromataseremmers innemen bij elke kuur waarbij je gebruikt maakt van anabolen die kunnen aromatiseren. Denk bijvoorbeeld aan testosteron, dianabol en nandrolone of een kuur met grote hoeveelheden boldenone.

Aromataseremmers zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens een nakuur, vooral na een zware kuur. Darnaast zorgen ze ook voor een droge bodybuilderlook. Om die reden nemen veel bodybuilders aromataseremmers in voor een wedstrijd.

Verschillen aromataseremmers en Novaldex/clomid
Novaldex en clomid worden ook vaak gebruikt in een nakuur om de natuurlijke productie van testosteron weer te stimuleren. Deze middelen blokkeren de oestrogeen receptoren waardoor het oestrogeen in het lichaam niet actief is. Het nadeel hiervan is dat de oestrogenen wel in het lichaam aanwezig zijn, ze zijn alleen op non-actief gesteld.

Stop je na een tijdje met novaldex of clomid dan bestaat er de kans dat je toch last krijgt de bijwerkingen van oestrogenen omdat deze weer actief worden in je lichaam.

Beste manier om gynaecomastie te bestrijden.

Heb je tijdens een kuur last van gynaecomastie neem dan een combinatie van novaldex/clomid en aromatase remmers. Op deze manier pak je de gynaecomastie effectief aan en zorg je ervoor dat het niet terugkomt wanneer je stopt met de middelen.

Bijwerkingen aromataseremmers
De bijwerkingen van aromataseremmers zijn nihil. Dat komt omdat ze vaak maar voor een korte tijd worden ingenomen. Althans, als het middel wordt gebruikt door bodybuilders. Kankerpatiënten zullen het middel veel langer moeten innemen.

De meeste bijwerkingen hangen samen met het verlaagde niveau van oestrogenen in het lichaam. De meest schadelijke bijwerking is dat aromataseremmers een negatieve invloed hebben op je cholesterol. Een te hoog cholesterol kan het risico op hart- en vaatziekten vergroten.

Andere bijwerkingen die kunnen optreden bij hoge doseringen:

 • verminderd libido;
 • opvliegers;
 • vermoeidheid;
 • hoofdpijn;
 • duizeligheid;
 • last van de darmen;
 • pijn in botten en spieren.
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments