• Home

Voor Je Anadrol Bestelt Weet De Verwachte Resultaten, Bijwerkingen En Ervaringen Na Een Kuur

Wat is Anadrol?
Anadrol is een erg sterke anabole steroïde met snel en effectief resultaat. Gebruikers kunnen binnen twee weken hun gewicht met 6 kilogram zien toenemen. Anadrol is geschikt voor sporters die streven naar meer spiermassa. Let wel op met het gebruik van anadrol want het middel is vrij levertoxisch. Overschrijd daarom niet de aanbevolen dosering.

Anadrol voor medisch gebruik
Anadrol werd in 1961 ontwikkeld voor medische doeleinden. Het was een effectief middel tegen botontkalking en bloedarmoede. Daarnaast werd anadrol gebruikt om gewichtsverlies door ziekten tegen te gaan.

Kenmerken Anadrol
Anadrol kun je oraal innemen in de vorm van tabletten. Het blijft ongeveer 16 uur in je lichaam actief. De dosering varieert tussen de 50 tot 150 milligram per dag. Anadrol heeft hiernaast nog de volgende kenmerken:

 • waterretentie;
 • kan mogelijk aromatiseren;
 • bevat een DHT-conversie;
 • onderdrukt hormoonproductie in flinke mate.
online anadrol kopen
Anadrole 60 capsules
Anadrole 60 capsules
 • Extreme gains
 • Maximale kracht en uithoudingsvermogen
 • Mega verhoging in spiermassa
 • Veilig en legaal alternatief voor Anadrol

Inhoudstafel

Hoe werkt anadrol?

Anadrol bindt zich aan de oestrogeenreceptoren, hierdoor wordt er meer vocht vastgehouden (waterretentie) en meer vet. Als je anadrol gebruikt zal je gewicht snel toenemen, deze toename wordt naast meer spieren ook veroorzaakt door het vocht en vet dat je vasthoudt. Het voordeel van meer vocht vasthouden is dat er meer voedingsstoffen de spieren kunnen bereiken en er meer vocht bij de gewrichten terecht komt. Het vocht bij je gewrichten zorgt voor extra bescherming waardoor je zwaarder kunt trainen. En mede daardoor bouw je snel meer spiermassa op.

Dosering van anadrol
Het is niet verstandig anadrol langer dan 6 weken te gebruiken. Dat komt omdat anadrol levertoxisch is. De oxymetholon in anadrol is gemodificeerd zodat het door je lever opgenomen kan worden.

Dat zorgt voor beschadiging aan je lever. Anadrol kan zelfs schadelijker zijn dan andere (17AA) steroïden. Daarom dus het advies om het niet langer dan 6 weken te gebruiken. Overschrijd ook niet de dosis van 150 milligram per dag, deze dosis vergroot de kans op negatieve bijwerkingen. Houdt als dosis 50 milligram aan. Wil je nog meer resultaat dan kun je de dosis verhogen naar 100 milligram per dag.

Anadrol ideaal voor bulkkuur
Anadrol is erg geschikt om als kickstart te gebruiken bij een bulkkuur. Bijvoorbeeld bij een kuur met langwerkende steroïden zoals testosteron en deca. Wat anadrol zo geschikt maakt is dat het snel werkt en niet concurreert met andere steroïden op de androgeen receptoren. Om waterretentie tegen te gaan kun je nog trenbolon toevoegen aan de kuur.

Let op wanneer je anadrol gaat combineren met niet genoemde steroïden. Als je anadrol namelijk combineert met andere levertoxische steroïden kan dat erg gevaarlijk worden.

Om na je anadrolkuur ervoor te zorgen dat de natuurlijke productie van testosteron weer op gang komt, is het raadzaam een nakuur te doen met novaldex of clomid. 

Bijwerkingen anadrol

Anadrol kan de volgende bijwerkingen veroorzaken:

- toename van acne;
- vettere huid;
- leverbeschadiging;
- hoge bloeddruk;
- hoofdpijn;
- opgezwollen gezicht;
- krimpende testikels (dit is echter tijdelijk);
- tijdelijke erectiestoornissen;
- prostaathypertrofie;
- meer lichaamshaar;
- verlies van hoofdhaar;
- mogelijke gynaecomastie.

Bij vrouwen kan het vermannelijking van het lichaam veroorzaken zoals meer lichaamshaar of kleinere borsten.
Anadrol is een erg sterke anabole steroïde met snel en effectief resultaat. Gebruikers kunnen binnen twee weken hun gewicht met 6 kilogram zien toenemen. Anadrol is geschikt voor sporters die streven naar meer spiermassa. Let wel op met het gebruik van anadrol want het middel is vrij levertoxisch. Overschrijd daarom niet de aanbevolen dosering.

Anadrol voor medisch gebruik
Anadrol werd in 1961 ontwikkeld voor medische doeleinden. Het was een effectief middel tegen botontkalking en bloedarmoede. Daarnaast werd anadrol gebruikt om gewichtsverlies door ziekten tegen te gaan.

Kenmerken Anadrol
Anadrol kun je oraal innemen in de vorm van tabletten. Het blijft ongeveer 16 uur in je lichaam actief. De dosering varieert tussen de 50 tot 150 milligram per dag. Anadrol heeft hiernaast nog de volgende kenmerken:

 • waterretentie;
 • kan mogelijk aromatiseren;
 • bevat een DHT-conversie;
 • onderdrukt hormoonproductie in flinke mate.

Anadrol (Oximetholone)

Anadrol, door atleten o.a. ook A-50, A-Bombs genoemd, werd oorspronkelijk ontwikkeld als een samenstelling om mensen met bloedarmoede te helpen en is sindsdien met veel succes gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan verschillende andere ziekten waar gewichtsverlies mee gemoeid is.

Het is duidelijk een doeltreffend middel voor het bevorderen van gewichtstoename, meer eetlust, meer kracht en het verhogen van het aantal rode bloedcellen. Zoals met de meeste anabole/androgene steroïden (AAS), heeft Anadrol het ook nadelen.

Anadrol 50 zal de natuurlijke aanmaak van hormonen in je lichaam remmen (testosteron, enz.), je bloedlipidenprofiel negatief beïnvloeden, vochtretentie veroorzaken, hoofdpijn geven en is ook zeer toxisch voor de lever (in feite voor wat betreft hepatotoxiciteit heeft Anadrol de slechtste reputatie van alle steroïden).

Paradoxaal genoeg, hoewel dit een van de voordelen die de oorspronkelijke fabrikant, Syntex, aankondigde, kan Anadrol worden gebruikt om gewichtstoename te stimuleren door de eetlust te verhogen, maar kan ook je eetlust verminderen bij hoge doseringen!

Effecten van Anadrol op het lichaam

Om een totaalbeeld te krijgen van de effecten van Anadrol 50 op het lichaam, moeten we bekijken hoe de voordelen zich verhouden tot de nadelen. Anadrol is een verbinding die afgeleid is van DHT en is een 17-alfa-gealkyleerde steroïde, wat betekent dat het is gewijzigd op de 17e koolstofpositie om werkzaam te kunnen zijn bij orale inname.

De meeste orale steroïden zijn 17aa en dit helpt hen om door je lever heen te komen in nuttige vorm. Klinkt goed, toch? Laten we alle verbindingen 17-alpha-alkylaat zijn! Jawel, maar er is een keerzijde, zoals voorstelbaar.

Bijwerkingen van Anadrol

Deze 17aa-wijziging, waardoor Anadrol de eerste passage door je lever kan overleven, maakt is ook erg belastend voor de lever zelf. Hoe belastend is Anadrol en hoeveel gewicht kan je winnen door het te gebruiken? Wel, er is een 30 weken durende studie gedaan met Anadrol en, zoals je kon verwachten, werden er een behoorlijke hoeveelheid bijwerkingen geconstateerd.

Het feit dat Anadrol een aantal bijwerkingen veroorzaakt, is nooit echt in discussie geweest. Maar hoe doeltreffend is het medicijn? Om te beginnen moet worden vermeld dat deze studie werd uitgevoerd op mensen met aids gerelateerde verval en dat ze juist meer dan 8 kilo aankwamen, terwijl de controlegroep last had van gewichtsverlies en hogere mortaliteit.

Er wordt verondersteld dat, als je in een studie zit omdat je een slopende ziekte hebt die ook een terminale ziekte is, je niet graag in de controlegroep wilt belanden.

Hoe dan ook, de gewichtstoename in deze studie piekte rond 19-20 weken waardoor de laatste 10 weken waren eigenlijk, in dit opzicht, niet erg productief. Het is duidelijk dat je Anadrol 50, gezien zijn toxiciteit, niet 20 weken lang zou willen gebruiken en boven de 20 weken is enig effect in termen van gewicht- en krachttoename verwaarloosbaar.

Met betrekking tot de bijwerkingen van Anadrol en het feit dat dit onderzoek zo lang duurde (30 weken), concluderen we dus dat de bijwerkingen onder controle kunnen worden gehouden en het medicijn veilig kan worden gebruikt.

Daarom worden mensen vaak geadviseerd om hun inname van Anadrol te beperken tot 4 weken of minder. We zijn op dit gebied iets minder conservatief en denken dat je Anadrol gemakkelijk zes weken of langer kan gebruiken.

Onze persoonlijke ervaring zegt dat het voordeel, bij gebruik van Anadrol, de eerste 3 weken vrij dramatisch is en daarna snel afvlakt. Helaas hebben we gemerkt dat de bijwerkingen van Anadrol (waaronder hoofdpijn, opgeblazen gevoel, verhoogde bloeddruk en een algemeen 'onwel' gevoel) gedurende de gehele gebruiksduur blijven bestaan. Maar we vinden zoals gebruikelijk dat de bijwerkingen van dit medicijn een beetje legende en een beetje waarheid zijn.

Gezien dat het van DHT is afgeleid, kan Anadrol 50 niet echt worden omgezet in oestrogeen (via het aromatase-enzym) en is ook geen progestageen of een verbinding die een progestatische activiteit heeft en de oestrogene bijwerkingen die hierdoor worden veroorzaakt zijn dus van zeer mysterieuze aard.

Er is gespeculeerd dat Anadrol mogelijk de oestrogeenreceptor kan stimuleren zonder daadwerkelijk in oestrogeen te worden omgezet en dat is zo’n beetje de mest plausibele verklaring die we hebben gehoord. Soms kan het echter raar worden, zoals wanneer Oxymetholone werd gebruikt in studies om de reproductieve/menstruele cyclus van de vrouw te veranderen.

In die gevallen heeft het plasma de progesteron-niveaus verlaagd! Men zou verwachten dat een AI (aromatase inhibitor - aromatase-remmer) niet veel nut zou hebben met dit medicijn.

Toch hebben veel onderzoekers geconstateerd dat letrozol veel van opvallende bijwerkingen van Anadrol, zoals het opgeblazen gevoel, aanzienlijk kan verminderen of zelfs elimineren ((letrozol heeft in een aantal gevallen getoond dat het oestrogeen in het lichaam tot een niet-detecteerbare hoeveelheid kan reduceren).

Let hier goed op

Zoals eerder gezegd, zijn de bijwerkingen van dit medicijn echter geen grap, maar ze zijn eenvoudig te voorkomen en controleerbaar. Eén studie toonde zelfs heel weinig bijwerkingen aan voor patiënten die tot 100 mg Oxymetholone gebruikten. In het originele Underground Steroid Handbook (ondergrondse steroïden handboek) beschrijft Dan Duchaine dat hij het heeft gebruikt in doses tot 150mgs per dag.

Het is duidelijk dat de hepatotoxiciteit van Anadrol in sommige kringen een beetje overdreven is. Hoe het ook zij, onze advies is nog steeds om het gebruik van Anadrol te beperken tot maximaal 6 weken, al was het om het zekere voor het onzekere te kiezen. Uiteraard zijn er mensen in onze groep die Anadrol veel langer hebben gebruikt...

Hoe moeten we Anadrol gebruiken? In principe zijn we bereid om Anadrol in een cyclus op te nemen, inclusief injecteerbare steroïden, maar geen andere 17aa-verbindingen. We zouden elke 6-weekse gebruik van deze samenstelling starten bij het begin van een cyclus, als een soort van "jumpstart" om snel voordelen te zien.

De snelle winst die je van Anadrol kan krijgen (tot een pond per dag gedurende de eerste 2 weken is niet ongebruikelijk) verdwijnt ook net zo snel als je stopt met gebruiken. Tenzij je het gewoon als een kickstarter gebruikt, in afwachting van je andere samenstellingen.

Als enigen, zeggen we dat het gebruik van Anadrol als een "Jumpstart" vandaag de dag zeer populair is bij sporters en bodybuilders. We voegen toe dat dit medicijn immens populair is bij krachtsporters die zich geen zorgen hoeven te maken over gewichtsklassen (veldsporters en sterke mannen) en met powerlifters in de zwaardere gewichtsklasse.

Het is ook belangrijk om op te merken dat in een onderzoek van Schroder et. Al Anadrol heeft getoond dat het, in de behandelingsgroepen van 50 en 100 mg, het SHBG-serum (Sex Hormone Binding Globulin dat aan je vrije test bindt en het niet langer bruikbaar maakt voor anabolisme, o.a.) kan verlagen met 54,9 25,8 en 45 16,2 nmol/l (nanomeles per liter).

Dit betekent dat er meer vrije test rond je lichaam circuleert als je dit medicijn neemt en het is duidelijk dat dit enige synergie zou opleveren wanneer het samen wordt gebruikt met andere steroïden. Gezien de grote hoeveelheid gewicht en kracht die je met dit medicijn in een relatief korte tijdspanne kan verkrijgen, weten we zeker dat dit voor velen niet als een verrassing zal komen.

Een ander belangrijk en vaak ondergewaardeerd kenmerk van deze verbinding is dat Oxymetholone niet goed bindt aan de androgeenreceptor (Relative Binding Affinity - relatieve bindingsaffiniteit = te laag om te bepalen). Kort gezegd, wat dit ons vertelt is dat er veel niet-receptor-gemedieerde effecten van deze steroïde zijn, waardoor het een zeer potente toevoeging is voor ELKE BULKING STACK (bulking – spiermassa opbouwen) omdat het niet zal concurreren voor de receptorplaatsen met de andere steroïden die je gebruikt. Dit is ook, heb je zeker ook geraden, een zeer slechte keuze voor een cutting stack (om gewicht te verliezen).

Anadrol

Anadrol Cycli

Wat is een Anadrol-cyclus? Hoeveel moet je gebruiken? Nou, dit is eigenlijk een van de zeer interessante feiten over Anadrol 50. Je ziet dat de meeste steroïden iets produceren wat we een " dose respondent curve” (dosering gerelateerde curve) noemen, een mooie manier om te zeggen "hoe meer je gebruikt, hoe meer je wint."

Anadrol is een van de weinige steroïden waarvan de dosering gerelateerde curve zeer snel afneemt. Als je 50mgs van Anadrol inneemt, maak je veel zeer goede winst en, als je 100mgs van Anadrol neemt, is je winst nog groter.

Er is echter geconstateerd dat een dosis van 100 mg/dag even effectief is voor gewichtstoename als 150 mg/dag, maar produceert minder bijwerkingen en is minder toxisch. We zijn van mening dat de sprong van 50mgs naar 100mgs per dag een acceptabele stijging van het te behalen voordeel versus de mogelijke nadelen, maar dit is niet het geval voor doseringen hoger dan 100mgs.

Zoals blijkt, een verdubbelde dosering Anadrol 50 resulteert in een bijna verdubbeling van de krachtstoename van de gebruikers. Als we nu kijken naar veranderingen in de lichaamssamenstelling door Oxymetholone, kunnen we zien dat de jongens die de 100mgs namen (versus de 50mgs-groep) meer vet hadden verloren en meer Lean Body Mass (mager spierweefsel) hadden opgedaan, maar dit was lang niet zo spectaculair als het verschil in krachtstoename tussen de twee groepen.

Hoewel we meestal niet geneigd zijn om te speculeren over waarom een bepaald medicijn wel of niet iets doet, in dit geval zullen we dat wel doen. We vermoeden dat de hogere doseringen Anadrol voldoende onderdrukking van de eetlust veroorzaken (althans anekdotisch) om het eten behoorlijk moeilijk te maken.

Dit kan ook de insulineresistentie en glucose-intolerantie verhogen. Het heeft tot gevolg dat de absorptie van macronutriënten minder efficiënt is en ook een factor kan zijn bij het verminderen van je mogelijke voordeel wanneer de dosering meer dan 100 mg/dag bedraagt. Helaas heeft Anadrol ook een redelijk diepgaand effect op het natuurlijke hormonale systeem van je lichaam, vergelijkbaar met de meeste andere orale steroïden, maar niet zo slecht als de meeste injecteerbare stoffen en het is zeker niet zo hard voor je lipidenprofiel als veel anabolen.

Anadrol en bodybuilding

Als interessante kanttekening, er is een deel van de medische literatuur die, over deze verbinding, een dosering suggereert van 1 à 5 mg per kg lichaamsgewicht. We pauzeren hier even zodat je ook kan zien hoe absurd hoog een dosis zou kunnen worden voor de gemiddelde bodybuilder!

Anadrol kopen, vloeibaar en in andere vormen

Op de zwarte markt is deze steroïde vooral te verkrijgen in de vorm van capsules, tabletten (sommige zijn zelfs 75 mg!), vloeibaar en zelfs in papiervorm. Prijzen variëren en zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, waaronder de vorm waarin je deze stof koopt (papier is meestal de duurste en de minst vloeibaar) en waar je woont. In elk geval, de te betalen prijs zou nooit hoger moeten zijn dan 2,00 à 2,50 euro per 50mgs.

Wat is Anadrol?

 • (Oxymetholone)
 • 17 beta-hydroxy-2-hydroxymethyleen-17-alfa-dimethyl-5-alfa-androstaan-3-on
 • Moleculairgewicht: 332.482
 • Moleculaire formule: C 21 H 32 O 3
 • Smeltpunt: 178-180C
 • Fabrikant: Syntex (oorspronkelijk)
 • Uitgiftedatum: 1960
 • Doeltreffende dosis: 100mgs (optimaal)
 • Actief leven: <16 uur
 • Detectietijd: tot 8 weken
 • Androgene: Anabole ratio: 45:320
Anadrole 60 capsules

Veilig en legaal alternatief voor Anadrol

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments