• Home

Dianabol, D-bol, Averbol, Methandrostenolone, hoe je het ook wilt noemen, is het de super steroïde?

Wat is dianabol?
Dianabol is één van de beste anabole steroïde voor explosieve groei van spiermassa. Dit middel werd vroeger gebruikt door de beroemde bodybuilders Arnold Schwarzenegger en Frank Zane. Dianabol wordt ook wel methandrostenolon genoemd.

Kenmerken dianabol
Dianabol is verkrijgbaar in tabletten. Na inname blijft het tussen de 3 en 5 uur actief in je lichaam werken. Daarnaast heeft dianabol:

– een aromatiserend effect;
– zorgt het voor vochtretentie;
– geen DHT-conversie;
– vooral bij hoge doseringen onderdrukt het de natuurlijke hormoonproductie.

Dianabol is ook bekend als: Danabol, D-bolic, Dbol, D-bol, Averbol en Methandrostenolone

Pot met d-bol caps

Inhoudstafel

Hoe werkt dianabol?

Dianabol heeft een grote positieve invloed op de eiwitsynthese van je lichaam. Daarnaast bevordert D-bolic het herstel van het glycogeengehalte na de training. Hiermee zorgt het middel voor een effectieve vergroting van spierkracht. Omdat dianabol maar een lichte werking heeft via de androgeenreceptoren heeft het nauwelijks invloed op je natuurlijke hormoonproductie.

Dosering van dianabol
Voor mannen: 15 tot 25 milligram per dag. Voor vrouwen: 5 tot 10 milligram per dag.

Voor wie is dianabol niet geschikt
Dianabol heeft veel oestrogene bijwerkingen zoals het vasthouden van vocht. Om die reden is Dbol niet geschikt voor een cutkuur omdat je geen droge spiermassa opbouwt.

Ben je een duursporter, dan is Danabol niet bevorderend voor je resultaten. Averbol verminder het aantal rode bloedlichaampjes in je lichaam waardoor je ademhaling minder effectief verloopt.

D-bol is uiterst geschikt voor bulkkuuren

D-bol zorgt voor explosieve toename van spiermassa en spierkracht en is daardoor uitermate geschikt voor een bulkkuur. Hiervoor wordt dianabol ook het meeste gebruikt. Combineer dianabol niet met anabolen die ook via de androgeenreceptor werken. Dat vermindert namelijk de werking van dianabol.

Dbol wordt veel gebruikt als kickstart bij een kuur met langwerkende anabolen. In dat geval wordt de eerste 4 tot 6 weken dagelijks een dosering tussen de 15 tot 25 milligram Danabol ingenomen. Een andere mogelijkheid is om Dianabol te stacken met winstrol of primobolan. De gebruikelijke dosis Dianabol is dan 15 tot 25 milligram per dag gedurende 6 tot 8 weken. Neem Methandrostenolone niet langer dan 8 weken omdat het beschadigend is voor je lever.

Dianabol heeft oestrogene bijwerkingen. Om deze te verminderen kun je tijdens de dianabol kuur novaldex of zelfs arimidex (aromataremmer) innemen. Vervolgens doe je een nakuur met novaldex of clomid om de natuurlijke productie van testosteron weer op te bouwen.

DBal 90 capsules
DBal 90 capsules
 • Snelle spiergroei
 • Meer kracht
 • Meer Spiergroei
 • Overbrugging tussen cycles voor behoud van gains
 • Veilig en legaal alternatief voor Dianabol

Bijwerkingen van Dianabol in het kort

Leverbeschadiging
Zoals bijna elke orale anabole steroïde is ook Dianabol gemodificeerd. Deze modificatie zorgt ervoor dat het middel niet wordt opgenomen door de lever zodat het beter kan werken. Het nadeel is dat deze modificatie tegelijkertijd een giftige werking heeft op je lever. Gebruik dianabol daarom niet te lang.
Oestrogene bijwerkingen
De bijwerkingen van oestrogenen is groot bij dianabol omdat het middel sterk aromatiseert. Een bijwerking is bijvoorbeeld meer vocht vasthouden (vochtretentie).
Andere bijwerkingen:

 •  acne en vette huid;
 •  hogere bloeddruk;
 •  prostaathypertrofie;
 •  tijdelijk krimpen van de testikels (bij lang gebruik of hoge dosering);
 •  mogelijke kans op gynaecomastie (vooral bij personen die hiervoor gevoelig zijn);
 •  toename van lichaamshaar en afname van hoofdhaar.

Bij vrouwen kan vermannelijking van het lichaam optreden.

Dianabol (Methandrostenolone)

In elke uithoek van de planeet werken mannen aan het verbeteren van hun kracht, vitaliteit en uithoudingsvermogen. Of het nu voor sport of voor persoonlijke doelen is, er zijn talloze manieren om je lichaamsbouw te verbeteren. Een van de belangrijkste anabole steroïden aller tijden, Dianabol is uitgegroeid tot de steroïde bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar supplementen voor hun bewegingsregime. Dus wat is Dianabol, hoe werkt het en wat zijn enkele van de bijwerkingen? Laten we een moment nemen om erachter te komen.


Google over Dianabol:


Metandïenon

Geneesmiddel

Beschrijving
Vertaald uit het Engels-Metandienone, ook bekend als methandienone of methandrostenolone en verkocht onder de merknaam Dianabol onder anderen, is een androgeen en anabole steroïde medicatie die meestal niet meer wordt gebruikt. Het wordt ook niet-medisch gebruikt voor lichaamsbouw en prestatiebevorderende doeleinden. Wikipedia (Engels)

Originele beschrijving bekijken

Molaire massa: 300,441 g/mol

Smeltpunt: 166 °C

Formule: C20H28O2

Eliminatiehalfwaardetijd: 3–6 uur

Metabolisme: Hepatic

ATC-code: A14AA03 (WHO) D11AE01 (WHO)

Gerelateerd: StanozololOxandrolonOxymetholone

Wat is Dianabol (Methandienone)?

Zo als eerder verlemd is Dianabol ook bekend als Methandrostenolone, D-bol, Dbol, Averbol, D-bolic en Danabol. Dianabol is de meest populaire orale steroïde ooit gebruikt. Hoewel je Dianabol misschien in injecteerbare vorm kunt vinden, zijn de pillen veel gebruikelijker en worden ze meestal de geprefereerde manier om de steroïde te nemen.

D-bolic is zo belangrijk omdat het heeft bijgedragen aan de geboorte van de moderne steroïde beweging. Hoewel dit niet de eerste steroïde was die voor dit doel werd gebruikt, was het de meest succesvolle en sloeg het snel weg uit de vroege competitie waarmee het werd geconfronteerd. Door Dianabol zou een hele nieuwe generatie steroïden ontstaan, die zich in populariteit uitbreidt en veel meer gebruikt dan iemand ooit had gedacht.

Een geschiedenis van prestatieverbetering

Voorafgaand aan Dianabol dienden de meeste steroïden een reeks functies wanneer ze werden geproduceerd. Dianabol verzette zich tegen deze trend door specifiek te zijn gemaakt voor het verbeteren van de prestaties van degenen die het hebben genomen. Hoewel er verschillende therapeutische toepassingen werden genoemd bij de eerste creatie en marketing, duurde het niet lang voordat het zijn ware thuis vond, waardoor het vermogen van atleten over de hele wereld werd verbeterd. In de jaren vijftig domineerde de toenmalige Sovjet-Unie de Olympische Spelen als gevolg van het gebruik van steroïden, en lieten ze zien hoe krachtig ze konden zijn. Een steroïde wapenwedloop resulteerde tussen de VS en de USSR, waardoor dr. John Ziegler aan de Amerikaanse kant werd bevrijd van wat uiteindelijk Dianabol zou worden.

Toen Dianabol voor het eerst werd gemaakt, was het doel om ervoor te zorgen dat atleten de anabole stimulerende eigenschappen van testosteron zouden behouden. Dianabol, een snelwerkend en krachtig medicijn, werd al snel een veel voorkomende steroïde onder Amerikaanse atleten, wat resulteerde in meer eerlijke concurrentie tussen de twee naties.

Uitbreiding ver buiten de Olympische Spelen, Dianabol vond al snel het gebruik ervan in de sport. Wereldwijd presterende steroïden zouden hun thuis (tot op de dag van vandaag) snel vinden in professioneel gewichtheffen. Er was een moment dat de meerderheid van de bodybuilders een soort steroïde gebruikte. Zoals je echter kunt verwachten, houdt niets van dit voor altijd stand. Het duurde niet lang voor dat de organisatoren dit een halt toe riepen.

Het einde?

De FDA ging eerst naar de fabrikant van Dianabol om de voordelen en bijwerkingen van het medicijn correct te vermelden. Deze druk bleef vrij constant tot begin jaren 80, toen de FDA eindelijk erin slaagde het bedrijf ertoe te brengen Dianabol voorgoed te stoppen. Een paar jaar later ging de FDA achter het oorspronkelijke medicijn van Dianabol aan en verwijderde elke Methandrostenolone uit de markt. In relatief korte tijd zouden alle merken op basis van dit medicijn uit de schappen worden gehaald. Geneesmiddelen zoals Dianabol zijn in de Verenigde Staten verboden. Er zijn echter fabrikanten op andere plaatsen in de wereld die het medicijn nog steeds produceren.

De eigenschappen en effecten

Zoals we hierboven al vermeldden, is Dianabol afgeleid van methandrostenolone, een anabole androgene steroïde. Door het testosteronhormoon te veranderen, voegt Dianabol een dubbele binding toe aan koolstof in de een en twee positie op de moleculaire keten. Door deze kleine aanpassing verandert de manier waarop het lichaam het medicijn verwerkt, waardoor het aanzienlijk langer meegaat. Een andere toevoeging is dat het gewijzigde hormoon nu een methylgroep heeft op de 17e koolstofpositie. Deze toevoeging stelt Dianabol specifiek in staat te overleven nadat het oraal is ingenomen. Als gevolg hiervan bevindt het zich in een groep steroïden die bekend staat als C17.

De androgen rating van Dianabol is 40-60. Hoewel dit ver beneden het typische testosteron ligt in termen van de bindingsaffiniteit, verschaft het een serum-bindend eiwit. Het voordeel hiervan is dat Dianabol nu een zeer sterke anabole steroïde wordt. In feite is de moleculaire binding zo sterk en krachtig dat het erin is geslaagd om zijn populariteit over de hele wereld te behouden, zelfs decennia later.

Wat doet Dianabol, afgezien van een moleculair niveau, met je lichaam? Goede vraag. Dianabol is gunstig voor je omdat het je betere eiwitsynthese biedt. Simpel gezegd, de cellen kunnen gemakkelijker eiwitten opbouwen. Bovendien helpt Dianabol je met het vasthouden van stikstof in je lichaam. Dit is belangrijk omdat stikstof goed is voor ongeveer 16% van alle spierweefsel. Spier behoud houdt in dat je gemakkelijker spieren kunt opbouwen door stikstof bij de hand te hebben wanneer dat nodig is.

Een ander voordeel is glycogenolyse. Verwijzend naar wanneer glycogeen verandert in glucose, Dianabol maakt het gemakkelijker om koolhydraten te consumeren, levert betere energie en resulteert in minder vetopslag.

Een laatste voordeel van Dianabol is hoe het interageert met andere anabole steroïden. Simpel gezegd, andere steroïden profiteren van het hebben van Dianabol, die de positieve invloed van deze medicijnen op mensen verhoogt. Overweeg of u Dianabol kunt matchen met dingen zoals TrenboloneEquipoise of Masteron voor spectaculaire verbeteringen. Naast het sterk verbeteren van de effecten, kunt u ook minder andere steroïden gebruiken voor vergelijkbare resultaten. Al met al is het moeilijk te beargumenteren hoe effectief Dianabol is wanneer het zoveel positieve voordelen biedt voor anabolen gebruik.


container dianabol

De effecten van Dianabol

Dianabol is de primaire bulk steroïde die momenteel buiten de cyclus wordt gebruikt. Dit is het geval omdat het al na een paar weken gebruik wel 20 kilo kan toevoegen. De snelwerkende en verrassend dramatische aspecten van Dianabol op het lichaam maken het perfecte om te combineren met een gezond en eiwitrijk dieet. Dit alles bij elkaar maakt het gemakkelijk in te zien waarom Dianabol een van de beste spieropbouwende steroïden is die momenteel op de markt is. Hoewel deze effecten voor sommigen geweldig zijn, zijn niet alle atleten gelijk in het verwelkomen van het gebruik ervan.

Omdat het kan zorgen voor een snelle toename van de massa, kunnen atleten die op zoek zijn naar iets subtielere resultaten voor bijvoorbeeld Winstrol kiezen, dat voordelen biedt zonder de bulk toe te voegen. Een voorbeeld is dat een professionele fietser de toevoeging van 20 kilo aan gewicht niet als een goede zaak beschouwt, vooral als het toegevoegde gewicht niet in een gelijke hoeveelheid kracht vertaalt.

Een belangrijk ding om te weten is dat calorie-inname cruciaal is voor het succes van het gebruik van een steroïde zoals Dianabol. Omdat ze veel massa op uw lichaam creëren, moet u op de juiste manier eten of je loopt het risico een stikstoftekort te krijgen. Besteed veel aandacht aan je dieet bij het gebruik van Dianabol.

Een ander ding om te overwegen is het gebruik van Dianabol als een potentieel cutmiddel voor uw gewichtheffen / trainingscyclus. Hoewel het niet ongebruikelijk is om bodybuilders Dianabol in cutcycli te zien gebruiken, zijn er ook andere opties. Dianabol biedt veel minder bescherming tegen weefsel afbraak dan andere geneesmiddelen die momenteel op de markt zijn. Deze medicijnen bieden ook meer controle over de cutcyclus, wat resulteert in een beter uitgebalanceerde cutcyclus van uw kant.

D-bolic bijwerkingen

Houd er rekening mee dat Dianabol bijwerkingen heeft. Het is gedeeltelijk vanwege deze bijwerkingen dat de FDA achter Dianabol en vergelijkbare drugs aanging. Hoewel het niet de meest gevaarlijke anabole steroïde is die je kunt tegenkomen, heeft het wel een aantal potentiële problemen, vooral als je het roekeloos gebruikt. Eenvoudig gezegd, je wilt Dianabol op een intelligente manier benaderen. Hierdoor neemt het risico op complicaties drastisch af. Hieronder is een volledige lijst met bijwerkingen van Dianabol, zodat u een beter idee hebt van wat u kunt verwachten als u begint met het innemen van deze steroïde.

oestrogeen

Oestrogene effecten van Dianabol

Dianabol heeft veel aromatase-activiteiten in hoe het reageert in het lichaam. Dit betekent dat het een relatief sterke oestrogene anabole steroïde is. Wat betekent dit voor jou? Nou, het betekent dat als je er te veel van neemt en teveel in je systeem hebt, het dan zal worden omgezet in een methylestradiol. Net als estradiol, zal het feminiserende effecten op het lichaam veroorzaken, inclusief het risico op gynaecomastie (borstgroei). Daarnaast riskeert u veel waterretentie die er vreemd uit kan zien en het risico op zaken als een hoge bloeddruk

Als u geïnteresseerd bent in het voorkomen van de feminiserende effecten van Dianabol, dan kunt u overwegen om een anti-oestrogeen supplement te nemen. Dergelijke anti-oestrogene supplementen zijn er in alle verschillende vormen, waaronder SERMS en Aromatase-remmers. Doorgaans worden Aromatase-remmers als effectiever beschouwd. Echter, SERM wordt meestal beschouwd als de gezondere optie en zal minder potentiële schade aan uw lichaam veroorzaken terwijl u het gebruikt. Houd er rekening mee dat uw lever het meeste risico loopt bij het gebruik van deze anti-androgenen. Plan van tevoren, zorg ervoor dat je lever gezond blijft en neem het langzaam op om te zorgen dat je gezond blijft.

Hoewel Dianabol geen sterk androgeen is, vormt het een klein risico. Het risico wordt verminderd door de structuur van de moleculaire keten. Dat gezegd hebbende, kunnen secundaire androgeen symptomen optreden. De belangrijkste van deze bijwerkingen is acne. Bovendien is er een verhoogde kans op haarverlies voor diegenen die Dianabol gedurende langere tijd gebruiken. Houd er rekening mee dat mannelijke kaalheid en haargroei in andere delen van het lichaam niet ongewoon zijn. Houd er rekening mee dat 5-alpha-reductieve remmers weinig effect hebben op het stoppen van de androgeen-bijwerkingen van Dianabol.

Een laatste ding waar je je bewust van moet zijn is dat Dianabol ingenomen door vrouwen kan resulteren in virilisatie. Dit betekent dat er meer groei van het lichaamshaar, een verdieping van de stembanden en een vergroting van de clitoris zal zijn. Met behulp van een zeer lage doses hebben sommige vrouwen geen bijwerkingen gehad. Anderen hebben echter gemeld dat deze dingen heel weinig gebeurden. Dientengevolge, wordt het over het algemeen geadviseerd dat de vrouwen Dianabol niet nemen en in plaats daarvan voor steroïden gaan die een minder sterke androgene activiteiten hebben.

Hoge bloeddruk

Houd er rekening mee dat Dianabol bekend staat om het creëren van een hoge bloeddruk. U moet dit zorgvuldig volgen en kijken wat u eet en hoeveel u traint tijdens het gebruik. Als uw bloeddruk weigert om naar beneden te gaan, overweeg dan om enige tijd van Dianabol af te gaan terwijl u uw lichaam toestaat te herstellen.

De resultaten van hoge bloeddruk komen van waterretentie in het lichaam. Door te controleren op waterretentie kan hoge bloeddruk beter worden beheerd. Waar u zich bewust van moet zijn, is dat uw levensstijl een groot verschil zal maken voor het feit of er een probleem zal zijn. Als je jezelf de best mogelijke senario wilt geven, overweeg dan een dieet met veel rijke omega-vetzuren. Vermijd voedsel met veel vet en neem voedsel dat veel gezond eiwit en vet bevat.

menselijk hart

Cardiovasculaire symptomen

Houd er rekening mee dat Dianabol kan resulteren in een slecht cholesterol. Het is niet ongebruikelijk dat mensen een verhoogde productie van LDL-cholesterol hebben, evenals onderdrukking van HDL-cholesterol. Als gevolg van het potentiële risico van Dianabol, wilt u uw cholesterolwaarden zorgvuldig beheren. Je moet ook weten dat Dianabol kan leiden tot plaque in slagaders.

Testosterononderdrukking

Houd er rekening mee dat wanneer u een anabole steroïde als Dianabol gebruikt, u in feite het natuurlijke vermogen van uw lichaam om alleen testosteron aan te maken, onderdrukt. Vanwege de uitgesproken effecten van Dianabol worden degenen die het nemen vaak begeleid om andere exogene testosteronsupplementen te nemen. Houd er rekening mee dat, hoewel het zal leiden tot lagere testosteronspiegels als je er vanaf gaat, je testosteron uiteindelijk moet terugkeren naar het punt waar het oorspronkelijk was. Het toevoegen van zoiets als exogene testosteronsupplementen zal het verlies van testosteroneffecten oplossen.

Het natuurlijke testosteronherstel begint zodra je van Dianabol afstapt. De snelheid waarmee u herstelt en de mate waarin u herstelt, is gebaseerd op uw gebruik van geneesmiddelen zoals Dianabol. Bijvoorbeeld, als dit de eerste keer is dat je Dianabol hebt gebruikt en daarna bent gestopt, dan zul je vrij snel, natuurlijk herstel hebben. Lage testosteroncondities zullen alleen optreden in zeldzame gevallen waarin de hypothalamus, de hypofyse of het testiculaire gebied beschadigd is als gevolg van onzorgvuldig gebruik van dit geneesmiddelen. Houd er rekening mee dat ongeacht het feit, het enige tijd duurt voordat de juiste lichaamsfunctie terugkeert naar niveaus van voor gebruik. Je kunt een soepel herstel te bewerkstelligen door goed te eten, veel te slapen en gezond te leven.

Levertoxiciteit en leverproblemen

Wat is hepatotoxiciteit? Degenen die onbekend zijn met medicijnen zoals Dianabol zijn mogelijk niet bekend met wat hepatotoxiciteit is. Simpel gezegd, het is de naam voor wanneer je te veel hebt in je systeem en het wordt giftig. Bij verantwoord gebruik is zoiets niet echt mogelijk. Als het echter verkeerd wordt ingenomen, kan er sprake zijn van leverbeschadiging. Bij gebruik van Dianabol zullen de leverenzymen op zichzelf toenemen. Dit betekent dat uw lever gestrest raakt en mogelijk beschadigd raakt als deze te lang of te lang wordt gebruikt. De beste manier om schade aan de lever te voorkomen, is om te stoppen met het gebruik na 6 weken continu gebruik. Dit moet worden gevolgd door 6 weken onthouden van eventuele C17-aa-geneesmiddelen voordat u opnieuw begint. Wees voorzichtig en controleer de leverfunctie van het uur voordat u aan een nieuwe Dianabol bulkroutine begint.

Andere problemen en manieren waarop u uzelf kunt beschermen

Een belangrijk ding om te overwegen is de inname van alcohol bij het nemen van Dianabol. Eenvoudig gezegd, overmatig alcoholgebruik kan uw lever zodanig belasten dat permanente schade wordt aangericht. Hoewel Dianabol een prestatieverhogend medicijn is, is alcohol precies het tegenovergestelde, waardoor de prestaties afnemen.

Denk naast alcohol aan de mogelijke negatieve bijwerkingen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van Dianabol met andere vrij verkrijgbare medicijnen. Er kunnen slechte reacties optreden omdat Dianabol niet goed reageert op de sterke leveraandoening die inherent is aan deze geneesmiddelen. U kunt er ook rekening mee houden dat leverontgifting na inname van Dianabol uw lever kan helpen herstellen en daardoor gezonder kan zijn. Als er niets anders opzit, wees dan heel voorzichtig wanneer u een extra medicijn neemt bovenop wat u al gebruikt. Neem contact op met uw arts.

Dianabol gebruiken

Een van de beste manieren om de bijwerkingen van Dianabol te verminderen, is door het nemen van gemeten hoeveelheden die afhankelijk zijn van uw lichaamsgrootte en behoefte. Wat u wilt doen, is de juiste mg per dag vinden om de gewenste resultaten te krijgen en tegelijkertijd het aantal potentiële schade aan uw lichaam verminderen. De beste manier om dit te doen is na te denken over wat mensen in het verleden hebben gebruikt en wat de meeste mensen nu gebruiken. In het verleden was het niet ongewoon om meer dan 50 mg per dag te gebruiken. Opmerkelijk in de vroege dagen van Dianabol, het resulteerde in een ongelooflijke reeks voordelen, hoewel de bijwerkingen erg hoog waren. Dit was nog erger bij 100 mg per dag, wat veel minder voordelen opleverde voor aanzienlijk meer schade aan je lichaam.

De op een na laagste hoeveelheid is tussen de 30 en 25 mg per dag. Hoewel het beduidend meer is dan wat nu gemiddeld wordt gebruikt, is het niettemin bewezen effectief in het leveren van resultaten. Tegelijkertijd verminderen steeds meer mensen hun inname vanwege de bijwerkingen die de voordelen niet waard zijn.

De nu aanbevolen hoeveelheid ligt ergens tussen de 15 en 25 mg per dag. Dit wordt aanbevolen omdat zelfs bij deze lage niveaus er nog steeds resultaten zijn met een minimale hoeveelheid schade aan de lever. Als u net begint, overweeg 15mg per dag om te zien hoe uw lichaam reageert. Samen met de totale mg per dag, kunt u overwegen hoe vaak u pillen neemt.

Houd er rekening mee dat Dianabol een halfwaardetijd heeft van ongeveer 3 tot 5 uur. Het wordt aangeraden om Dianabol continue in uw systeem te houden om voor de beste resultaten te zorgen. Dit betekent dat uw dosering wordt verlaagd tot 2 of 3 doses die elke om de 5 uur worden ingenomen. Veel mensen besluiten om bij elke maaltijd een pil te nemen om ervoor te zorgen dat ze het onthouden. Als u in de loop van de tijd kleinere hoeveelheden gebruikt, zorgt u ervoor dat u het in uw systeem krijgt, maar er zullen minder pieken zijn doordat u niet alles tegelijk neemt. Ongeacht, moet u zorgvuldig overwegen wanneer u Dianabol neemt om het testosteronsupplement beter te synergiseren met uw trainingsschema.

Dus, waar komt Dianabol in een bulk cyclus? Goede vraag. Voor velen is een populaire keuze om Dianabol aan het begin van een bulk cyclus op te nemen. Dit wordt gedaan omdat Dianabol je routine zal kick-starten en in een keer veel groei zal bieden. Het zal een tragere groei compenseren die iets meer tijd nodig heeft om effect te krijgen. Een andere optie is om te overwegen Dianabol midden in de cyclus in te nemen. Mensen doen dit omdat het niet ongebruikelijk is om tegen een muur te botsen met een bulk cyclus. Dianabol heeft veel bodybuilders geholpen hun prestaties te verbeteren en voorbij deze onderbrekingen te komen.

Vergeet niet dat u vanwege hepatotoxiciteit Dianabol niet langer dan ongeveer 6 weken zult gebruiken. U wilt dan uzelf ongeveer 6 extra weken geven om te herstellen waar u geen andere C17-aa-steroïden gebruikt. In plaats daarvan, combineer met andere steroïden en synergiseer om jezelf het grootste voordeel te geven.

U moet misschien een beetje met Dianabol experimenteren om te vinden wat voor jouw het best werkt. Houd er rekening mee dat elke persoon zijn of haar eigen unieke fysiologie heeft en anders op Dianabol zal reageren. Het kan enige tijd duren om een niveau te vinden dat de best mogelijke resultaten voor jou oplevert. Hoewel dit lang kan duren, kan dit leiden tot verbluffende resultaten en een nog betere lichaamsbouw.


DBal 90 capsules

Veilig en legaal alternatief voor Dianabol

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments