• Home

Masteron Kopen? Ervarigen Masteron Enanthate Werking En Bijwerkingen Propionate Kuur

Wat is Masteron?
Masteron is een anabole steroïden die zorgt voor een grote toename van spierkracht. Het vergroot namelijk de spierdichtheid en spierhardheid. Masteron is daarom erg populair in cutkuren waarbij gestreefd wordt naar een lager vetpercentage en hardere spieren.

Kenmerken Masteron
Masteron is verkrijgbaar als injecteerbare oplossing in olie. Masteron  kan 2 tot 8 dagen werken afhankelijke van het soort dat je kiest. Andere kenmerken:

  • aromatiseert niet;
  • zorgt niet voor waterretentie;
  • is een afgeleide van DHT;
  • zorgt voor onderdrukking van de natuurlijke aanmaak van hormonen.
Muscle booster stack

Inhoudstafel

Hoe werkt Masteron?

Masteron is sterk androgeen, dit zorgt voor een grote toename aan spierkracht. Houdt er rekening mee dat masteron niet zorgt voor een grote toename van spiermassa. Dat komt mede omdat masteron niet aromatiseert maar juist aromatase enzymen verbruikt zonder zelf te aromatiseren.
Voor wie is masteron geschikt?

Masteron is vooral geschikt voor sporters die harde spieren willen. Masteron wordt daarom vaak gebruikt door bodybuilders die al een laag vetpercentage hebben en streven naar meer spierkracht.

Daarnaast is masteron ook geschikt voor sporters die zijn ingedeeld in een bepaalde gewichtsklasse. Masteron zorgt voor meer spierkracht, maar heeft daarnaast geen negatieve invloed op het gewicht of vetpercentage. Het gewicht en vetpercentage kan zelfs lager worden door masteron.

Dosering van Masteron
Er zijn twee varianten van masteron verkrijgbaar. Voor de varianten gelden andere doseringen.

  1. Masteron Propionate: dosis is 350 tot 500 milligram per week. Deze variant moet je dagelijks of om de twee dagen injecteren. Masteron propionate blijft 2 tot 3 dagen werkzaam in je lichaam.
  2. Masteron Enanthate: dosis is 400 tot 600 milligram per week. Deze variant hoef je maar één keer per week te injecteren. Dat komt omdat het middel 8 dagen actief blijft in je lichaam.

Masteron uitsluitend voor cutkuren

Masteron zorgt zelf niet meer spiermassa of behoud van spiermassa, alleen voor meer spierkracht. Daarom wordt masteron vaak gebruikt in combinatie met andere anabolen die wel zorgen voor het behoud van spiermassa. Denk bijvoorbeeld aan boldenone.

Masteron propionate vormt samen met testosteron propionate, winstrol en eventueel trenbolone acetate een hele goede stack. Een andere optie is een stack met masteron enanthate, testosteron enanthate en trenbolone enanthate.

Bijwerkingen masteron
Masteron onderdrukt de natuurlijke hormoonproductie. Dit kan ervoor zorgen dat je testikels tijdelijk krimpen en je tijdelijke erectiestoornissen ondervindt. Andere bijwerkingen:

- prostaathypertrofie;
- acne en vettere huid;
- meer lichaamshaar en minder hoofdhaar;
- vergrootte kans op hartaandoeningen;
- vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen).

Ook bekend als: Masteron, Drostanolone, Dromostanolone, Drostanolone Propionate, Drostanolone Enanthate

online masteron kopen

 Drostanolone propionaat is een anabole androgene steroïde die rond 1970 voor het eerst op de markt kwam onder de handelsnaam Masteron vervaardigd door Syntex. De compound werd echter in 1959 door Syntex ontwikkeld samen met Oxymetholone (Anadrol) maar zou pas na Anadrol worden vrijgegeven. Syntex zou de compound ook onder tal van andere merknamen leveren, zoals Masteril en Metormon, en Drolban onder de licentie van Syntext aan Lilly. Masteron is echter nog steeds het meest herkenbare merk.

Als therapeutisch middel genoot Masteron twee decennia van succes bij de bestrijding van geavanceerde, niet-opereerbare borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Het zou ook een populaire cut steroïde worden onder bodybuilders, waar Masteron momenteel het meest wordt aangetroffen.

Het oorspronkelijke merk Masteron is echter niet langer beschikbaar; in feite is bijna elk farmaceutisch merk op aarde stopgezet. Deze verbinding is nog steeds goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, maar wordt nog maar zelden in de behandeling van borstkanker gebruikt ten gunste van andere opties. De steroïde is echter nog steeds enorm populair in competitieve bodybuilding-cycli en wordt vaak als essentieel beschouwd voor het voorbereiden van wedstrijden.

De kernmerken en eigenschappen van Masteron

Drostanolonpropionaat is een van dihydrotestosteron (DHT) afgeleide anabole steroïde. Meer specifiek, Masteron is het DHT-hormoon dat structureel is veranderd door de toevoeging van een methylgroep op de koolstof 2-positie. Dit beschermt het hormoon tegen de metabolische afbraak door het 3-hydroxysteroid dehydrogenase-enzym, dat wordt aangetroffen in de skeletspier. Het verhoogt ook de anabolische aard van het hormoon.

Deze eenvoudige structurele verandering is alles wat nodig is om Drostanolone te maken en van hieruit is de kleine / korte propionaatester bevestigd om de vrijgavetijd van het hormoon te regelen. Drostanolone Enanthate kan ook worden gevonden via enkele ondergrondse laboratoria, die niet zo vaak hoeven te worden geïnjecteerd, maar het is enigszins zeldzaam in vergelijking met de Propionate-versie. De meerderheid van alle Masteron op de markt zal Drostanolone Propionate zijn.

Functioneel gezien staat Masteron bekend als een van de weinige anabole steroïden met sterke anti-oestrogene eigenschappen. Niet alleen draagt dit steroïde geen oestrogene activiteit, maar het kan zelfs fungeren als een anti-oestrogeen in het lichaam. Dit is waarom het effectief is geweest bij de behandeling van borstkanker.

In feite is aangetoond dat de combinatie van Masteron en Nolvadex (Tamoxifen Citraat) veel effectiever is dan chemotherapie bij de behandeling van niet-opereerbare borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Dit maakt het ook een populaire steroïde onder bodybuilders omdat het de noodzaak van een anti-oestrogeen in de juiste cyclus overbodig maakt. Dit zal ook voordelig blijken te zijn tijdens de cutfase als gevolg van de verhardende effecten die het kan verschaffen.

Masteron heeft een relatief lage anabole en androgene beoordelingen; deze beoordelingen zijn echter enigszins misleidend. Het is belangrijk om te onthouden dat DHT, de basis van Masteron, vijf keer meer androgeen is dan testosteron met een veel sterkere bindingsaffiniteit voor de androgeenreceptor. Dit bevordert opnieuw een hardere uitstraling en kan ook vetverlies bevorderen.

De meeste anabole steroïden zijn goed genoteerd voor het verbeteren van de stofwisseling, maar sterke androgenen hebben de neiging om lipolyse direct te bevorderen.

Als anabool staat Masteron niet bekend om het bevorderen van winst in droge spiermassa. Het is nooit gebruikt voor het verspillen van spieren in therapeutische zin en zal bijna altijd te vinden zijn in cutplannen bij sporters. Het kan echter een aanzienlijke boost in kracht veroorzaken, wat gunstig zou kunnen zijn voor een atleet die niet noodzakelijkerwijs op zoek is naar ruwe massa.

De effecten van Masteron op het lichaam

Zonder twijfel zullen de effecten van Masteron op de meest efficiënte manier worden weergegeven tijdens een snijcyclus. Echter, om de effecten echt te waarderen, zal het individu extreem slank moeten zijn. Dit is de reden waarom het hormoon meestal wordt aangetroffen aan het einde van de voorbereidingscyclus van bodybuildingwedstrijden, omdat het individu in dit stadium al vrij fit zal zijn.

De toegevoegde Masteron zal hem helpen om dat laatste stukje vet te verliezen dat vaak aan het einde van een cyclus aan het lichaam hangt. Het zorgt er ook voor dat zijn lichaamsbouw zo gespierd mogelijk lijkt. Natuurlijk zal het anti-oestrogene effect eenvoudig deze algehele look verbeteren.

Voor degenen die geen competitieve bodybuilder zijn, is het mogelijk dat de effecten van Masteron misschien niet zo opvallen. De persoon die minder dan 10% lichaamsvet heeft, zou enkele resultaten kunnen opmerken en een hardere, droger uiterlijk kunnen produceren.

Als krachtige androgeen kan Masteron de atleet ten goede komen op zoek naar een boost in kracht. Dit kan een zeer heilzame steroïde zijn voor een atleet die een caloriebeperkt dieet volgt in een poging om een specifiek lichaamsgewicht te behouden dat noodzakelijk is voor zijn doel. Het individu zou gemakkelijk kunnen genieten van matige toename in kracht en een lichte verbetering in herstel en spieruithoudingsvermogen zonder ongewenste toename van het gewicht.

Als vulstof blijken de effecten van Masteron nogal slap te zijn. Het is mogelijk dat het hormoon winst kan opleveren in de massa vergelijkbaar met die van het Primobolan Depot, dat ook niet zo sterk zal zijn als de totale dosis hoog genoeg was. De relatieve winst in grootte zal echter zeer gematigd zijn, omdat veel anabole steroïden beter geschikt zijn.

Er zijn gebruikers die Masteron misschien in een bulkplan willen opnemen vanwege de anti-oestrogene en vetverlieseffecten. De laatstgenoemden zouden ervoor zorgen dat hun lichaamsvetaanwinst geminimaliseerd blijft tijdens de ophopende fasen buiten het seizoen , maar dit is niet reden genoeg om het in deze fase te gebruiken. Het lichaamsvet zou controleerbaar moet zijn zonder Masteron in deze fase.

Wat de anti-oestrogene effecten betreft, bestaan cycli buiten het seizoen gewoonlijk uit grote hoeveelheden aromatase-activiteit vanwege de hoge doses testosteron. Progesteron-activiteit is ook vaak hoog met de toevoeging van Nandrolon-verbindingen en mogelijk trenbolon. Overweeg extra Anadrol of Dianabol en deze oestrogene activiteit kan zeer uitgesproken worden. Helaas, terwijl hij anti-oestrogene effecten bezit, zal Masteron niet sterk genoeg zijn om dit niveau van oestrogene activiteit te controleren.

3 flesjes Masteron Drostanolone

Bijwerkingen van Masteron:

In veel opzichten is Masteron een redelijk neveneffect vriendelijke anabole steroïde. Bijwerkingen van Masteron-gebruik bestaan zeker, maar de meeste mannen zullen dit steroïde zeer goed verdragen. Wat betreft vrouwen, virilisatie symptomen kunnen sterk zijn met deze steroïde, maar we zullen ook merken dat ze kunnen worden beheerd met het juiste plan. Om de bijwerkingen van Masteron te begrijpen, hebben we ze in hun afzonderlijke categorieën opgesplitst.

Oestrogeen:

Masteron aromatiseert niet en het heeft geen progestagenatuur waardoor oestrogene bijwerkingen onmogelijk zijn met deze steroïde. Dit betekent dat gynaecomastie en het vasthouden van water geen probleem zijn. Het betekent ook dat hoge bloeddruk die soms wordt veroorzaakt door een teveel aan waterretentie geen probleem is. Een anti-oestrogeen is niet nodig vanwege het gebruik van dit steroïde; zoals besproken kan het zelf anti-oestrogene effecten hebben. Afhankelijk van de specifieke cyclus / stack die is geïmplementeerd, kan een anti-oestrogeen nodig zijn.

Androgene:

De bijwerkingen van Masteron kunnen die van een androgene aard zijn. Androgene bijwerkingen kunnen acne en versneld haarverlies zijn bij mensen met aanleg voor mannelijke kaalheid en lichaamshaargroei. Gelukkig draagt dit hormoon een gematigd niveau van totale androgene activiteit ondanks het feit dat het een direct afgeleid is van de krachtige androgeen DHT. Echter, individuele gevoeligheid zal een sterke rol spelen, deze steroïde staat bekend om het enorm versnellen van mannelijke kaalheid bij gevoelige mannen, veel meer dan veel andere anabole steroïden.

Een belangrijke opmerking; het Drostanolone-hormoon wordt niet gemetaboliseerd door het 5-alpha-reductase-enzym. Dit is het enzym dat verantwoordelijk is voor het verminderen van testosteron tot dihydrotestosteron. In het geval van Masteron is het al DHT; er is geen reductie. Omdat er geen reductie is, is er geen metabolisme en niets om te remmen. Dit betekent dat de androgene aard van Masteron niet sterk zal worden beïnvloed door een 5-alpha-reductaseremmer zoals Finasteride.

Vanwege zijn androgene aard kan Masteron virilisatie symptomen bij vrouwen veroorzaken. Virilisatie verschijnselen kunnen onder meer de groei van het haar van het lichaam, een verdieping van de stembanden en de vergroting van de clitoris zijn.

Virilisatiesymptomen zijn goed genoteerd in behandelingsplannen voor borstkanker, maar dit is normaal gesproken te wijten aan de noodzakelijke hoge doses die worden gebruikt om een dergelijke aandoening te behandelen. In een prestatievermogen vergroting zou het mogelijk moeten zijn om dit steroïde zonder gerelateerde symptomen te gebruiken met een lage dosis.

Hoewel de individuele respons behoorlijk zal dicteren, zal dit geen primaire aanbevolen steroïde zijn voor vrouwelijke atleten. Als het wordt gebruikt en de bijbehorende symptomen beginnen te vertonen, stop dan onmiddellijk met het gebruik en ze zullen verminderen. Als de symptomen worden genegeerd, is het heel goed mogelijk dat ze zich door zetten en het om omkeerbaar wordt.

Cardiovasculair:

Masteron kan een significant effect op het cholesterol hebben. Dit kan resulteren in een toename van LDL-cholesterol, evenals een afname van HDL-cholesterol met de sterkste nadruk op de laatste. Het totale effect op cholesterol zal niet zo sterk zijn als vaak wordt aangetroffen in veel orale steroïden, met name C17-alfa-gealkyleerde steroïden.

Het totale effect op het cholesterolmanagement zal echter sterker zijn dan in vergelijking met Nandrolon-verbindingen of het testosteronhormoon. Het is ook mogelijk dat Masteron een lichte negatieve invloed op de bloeddruk zou kunnen hebben, maar dit zal voor de meesten geen probleem zijn.

Vanwege de cholesteroleffecten van Drostanolone, wordt het cholesterolbeheer erg belangrijk met deze steroïde. Veel belangrijker dan met basistestosteroncycli of -stapels, waaronder een basis 19-nor. Als u al lijdt aan een hoog cholesterolgehalte, moet u deze anabole steroïde niet gebruiken. Als u gezond genoeg bent voor gebruik, is het belangrijk om een cholesterolvriendelijke levensstijl te houden. Dit betekent niet alleen een gezond dieet, maar het moet er een zijn dat bestaat uit veel omega-vetzuren, beperkte in name van verzadigde vetten evenals eenvoudige suikers. Veel cardiovasculaire activiteit wordt ook geadviseerd.

Testosteron:

Masteron zal de natuurlijke productie van testosteron aanzienlijk onderdrukken, wat het gebruik van exogene testosteron-therapie belangrijk maakt bij het gebruik van dit steroïde. Het niet opnemen van exogeen testosteron zal de meeste mannen naar een lage testosteronconditie leiden, wat niet alleen gepaard gaat met talrijke mogelijke symptomen, maar ook extreem ongezond is.

Omdat de meesten Masteron in een cutcyclus zullen gebruiken, is het heel gewoon om niet veel testosteron te willen gebruiken vanwege de hoge niveaus van oestrogene activiteit die het kan bieden. Als dit het geval is, zal een lage dosis van 100-200 mg testosteron  per week genoeg zijn om de onderdrukking te bestrijden en jouw het benodigde testosteron geven.

Als Masteron eenmaal is gestopt en alle exogene steroïde hormonen uw systeem hebben verlaten, begint de natuurlijke productie van testosteron opnieuw. Eerdere niveaus zullen niet over een nacht normaal worden, dit zal enkele maanden duren. Vanwege het trage herstel worden vaak plannen voor de postcyclus-therapie (PCT) aanbevolen. Dit zal het herstel enorm versnellen; echter, het brengt je niveaus niet terug naar het hoogtepunt, dit zal nog steeds enige tijd duren.

Een PCT-plan zorgt ervoor dat je voldoende testosteron hebt voor een juiste lichamelijke functie, terwijl je niveaus van nature blijven stijgen en de totale hersteltijd aanzienlijk verkort. Dit natuurlijke herstel veronderstelt dat er geen eerdere toestand van een laag testosteron gehalte heeft bestaan. Er wordt ook verondersteld dat er geen schade is aangericht aan de hypothalamus-hypofyse-zaadbalk-as (HPTA) door onjuiste handelingen.

Levertoxiciteit:

Masteron is geen hepatotoxische anabole androgene steroïde en zal geen stress of schade aan de lever veroorzaken.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments