Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden anabolenkuurkopen
anabolenkuurkopen.nl is verplicht om algemene voorwaarden op te stellen. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een bestelling plaatst.

Voorwaarden bestellingen, verzending
De klant aanvaardt de voorwaarden wanneer hij of zij een bestelling plaatst op de website van de partners van anabolenkuurkopen.nl. anabolenkuurkopen.nl levert zelf geen producten en verwerkt geen betalingen.

 • Klanten die een bestelling plaatsen hebben voorafgaand hun gezondheidstoestand besproken met een erkende dokter. Indien vereist in het land van herkomst, heeft de klant een geldig recept ontvangen van de arts.
 • Klanten dragen zelf verantwoordelijkheid voor het eventueel importeren van producten aangeschaft bij bij onze partners in zijn of haar woonplaats of ander opgegeven afleveradres.

Voorwaarden gebruik van producten

 • De klant draagt zelf volledige verantwoordelijkheid voor het gebruik van producten aangeschaft bij bij de partners van anabolenkuurkopen.nl. Eventuele problemen, bijwerkingen of ongemakken kunnen niet op anabolenkuurkopen.nl verhaald worden.
 • De klant koopt de producten geadverteerd op anabolenkuurkopen.nl uitsluitend voor eigen gebruik.
 • Klanten die bestellingen plaatsen bij partners van anabolenkuurkopen.nl, ontheffen anabolenkuurkopen.nl van alle verantwoordelijkheid, zowel geneeskundig als andere verantwoordelijkheden, die voortkomen uit de aanschaf of gebruik van de producten geadverteerd op anabolenkuurkopen.nl.

Overige voorwaarden

 1.  anabolenkuurkopen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele druk-, tik- of zetfouten op de website van anabolenkuurkopen.nl of in e-mail van anabolenkuurkopen.nl waarin onjuiste informatie worden gecommuniceerd.
 2. anabolenkuurkopen.nl zal eventuele druk-, tik- of zetfouten zo snel mogelijk aanpassen wanner deze zich voordoen.
 3. Alle informatie op de website van anabolenkuurkopen.nl zijn uitsluitend ter amusement. Ze vormen in geen enkele zin een vervanging voor adviezen, recepten of verwijzingen van een erkende arts.

Voorwaarden klanten

 1.  De klant garandeert dat hij of zij minstens 21 jaar oud is op het moment van aankoop bij de adverteerders op anabolenkuurkopen.nl.
 2. De klant is niet allergische voor bepaalde stoffen die aanwezig zijn in producten.
 3. De klant gebruikt geen geneesmiddelen die nitraten bevatten.
 4. De klant heeft geen last van een lage of hoge bloeddruk.
 5. De klant heeft geen ernstige leverproblemen of hartproblemen.

Veilig gebruik
Houdt jezelf altijd aan de geadviseerde doseringen. Gebruik de producten nooit voor een lange periode. Blijf altijd naar je lichaam luisteren. Heb je last van bijwerkingen raadpleeg dan je arts of apotheek.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments