• Home

Peptide IGF-1 LR3 Alley Kopen – Weet De Prijs en Juiste Dosering Voor Je Begint!

Peptide IGF-1 LR3 is één van de meest populaire peptides op de markt. Het zorgt onder andere voor een snelle vetverbranding en grote toename in spierkracht. Deze peptide is ideaal om je anabolenkuur nog effectiever te maken.

Zorg er wel voor dat je geen nep-variant van IGF-1 LR3 besteld. Van het online aanbod is maar liefst 95% fake. Wil je de originele variant van Alley die zorgt voor een geweldige pomp tijdens het trainen, let dan goed op waar je besteld.

Inhoudstafel

Wat is IGF-1 LR3?

IGF-1 LR3 is de meest populaire peptide. Het is afgeleid van IGF-1 wat ‘insuline-like growth factor’ betekent. Simpel gezegd gaat het om een groeifactor die op insuline lijkt. IGF-1 wordt tijdens de pubertijd in grote mate geproduceerd door het lichaam zodat je flink kan groeien. Deze productie gebeurt tijdens de diepe slaap.

IGF-1 heeft vergelijkbare effecten als HGH (groeihormonen) zoals cel splitsing (hyperplasie). Daarnaast heeft IGF-1 ook vergelijkbare effecten als insuline zoals ‘macronutrient pusher’.

Kenmerken van IGF-1 LR3?


Het gebruik van IGF-1 LR3 kan je veel voordelen leveren. Als eerste is IGF-1 LR3 een stuk goedkoper dan HGH terwijl het soortgelijke effecten laat zien. Een ander belangrijk voordeel is dat het middel zorgt voor cel splitsing.

Veel kuren met anabolen zorgen alleen voor cel vergroting. Wanneer je IGF-1 LR3 toevoegt aan een anabolenkuur maak je deze veel effectiever doordat deze combinatie zorgt voor meer cellen en voor groei van de cellen.


Andere belangrijke kenmerken:

  • vergroot de eetlust bij bulkkuren;
  • bevorderd vetverbranding in extreme mate;
  • zorgt voor toename in kracht;
  • zorgt voor enorme toename aan spiermassa (na enkele cyclussen).

Je kunt IGF-1 LR3 ook prima inzetten als tussenstap naar HGH.

Hoe kun je IGF-1 LR3 gebruiken?

online ogf1 en lr3 kopen

Je krijgt IGF-1 LR3 in de vorm van een gevriesdroogde poeder. Deze meng je met 1 milliliter antibacterieel water. Vervolgens injecteer je IGF-1 LR3 met een insuline spuit voor of na je trainingen. Train je laat in de avond, zet de injectie dan sowieso voor je training. In andere gevallen is het beter om na je training een injectie te plaatsen. Je plaatst de injectie op de spieren die je wilt gaan trainen.

Dosering van IGF-1 LR3
Beginner
Beginners kunnen het beste een dosering van 20 microgram gebruiken per training. Dit zijn 20 streepjes op je insulinespuit. Heb je een training voor je schouders gepland, zet dan 10 streepjes in de ene schouder en de overige 10 streepjes in de andere. Buiten je trainingsdagen gebruik je geen IGF-1 LR3.

Gevorderden
Voor gevorderden geldt dezelfde dosering als voor beginners. Het verschil is dat gevorderden ook op rustdagen IGF-1 LR3 kunnen injecteren als ze dat graag willen. De voorkeur is echter alleen op trainingsdagen. Wil je IGF-1 LR3 ook op rustdagen gebruiken, doe dit dan altijd in periodes. Dit houdt in dat je een maand lang IGF-1 LR3 injecteert, gevold door een maand pauze en zo wissel je dit telkens af.

Verschillende soorten IGF-1 LR3
1. Merkloze variant
Deze variant heeft flesjes met een inhoud van 1000 microgram. De dosering bij deze variant ligt iets hoger namelijk 60 tot 100 microgram per dag. Hiermee kun je ongeveer 12 keer trainen.

2. Alley IGF-1 LR3
IGF-1 LR3 van het merk Alley zijn verkrijgbaar in dozen van 10 maal 100 microgram Alley. Je kunt 3 tot 5 keer trainen met 1 flesje, dus in totaal 30 tot 50 maal met een hele doos.

Peptide vs HGH Groeihormoon Gebruiken - Waarom in Bodybuilding Veel Gebruikte Creme

Peptides steeds populairder
In Nederland heerst er een groeiende vraag naar peptides. Peptides zijn een erg goede aanvulling op een anabolenkuur of HGH-cycle. Maar ook een kuur met uitsluitend peptides kan een goede oplossing zijn.

Deze kuur wordt vooral gedaan door mensen die nog niet de stap naar HGH willen nemen. Met het gebruik van peptides kun je al een goede indruk krijgen van de werking van HGH. De werking van peptides is wel milder, maar daarnaast ook veel betaalbaarder.

Welke peptides zijn er?

Peptides zijn moleculen. Deze moleculen bestaan uit aminozuren. De aminozuren in peptides zijn verbonden met een peptide verbinding. Dit wordt ook wel amino keten peptides genoemd. Sommige peptides zijn qua werking vergelijkbaar met groeihormonen omdat ze hiervan zijn afgeleid. Dit zijn: IGF, GHRP en Follastatin 344. De meest populaire peptide is IGF-1 LR3. Deze peptide wordt vaak gebruikt als tussenstap voordat iemand begint met HGH.

Wanneer zijn peptides beter dan HGH?

Gespierd bovenlijf man

Het grootste verschil tussen peptides en HGH is het gebruik. Peptides gebruik je met tussenpauzes terwijl je HGH voor een langere periode onafgebroken inneemt. Een ander verschil is dat je peptides meer doelgericht kunt gebruiken dan HGH. Je kunt IGF bijvoorbeeld plaatselijk injecteren. Daarnaast hebben peptides een mildere werking dan HGH.

Door deze kenmerken zijn peptides erg geschikt als je voor het eerst wilt beginnen met groeihormonen (HGH). Het gebruiken van peptides fungeert dan als een goede tussenstap. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je met peptides al goede resultaten hebt. In dat geval heb je een goedkopere oplossing gevonden dan wanneer je HGH gebruikt. Bedenk wel dat HGH op lange termijn vaak een betere en meer permanente werking heeft dan peptides.

Gebruik peptides
Je kunt peptides en HGH afzonderlijk gebruiken, maar ze zijn ook een erg goede combinatie. Deze combinatie wordt vaak gemaakt wanneer mensen geen insuline willen gebruiken in hun HGH-cycle.

Wil je peptides gebruiken dan kun je deze intramusculair (in de spier) of subcutaan (in het buikvet) injecteren. Maak hierbij gebruik van een insulinenaald. De plek van de injectie is afhankelijk van het soort peptide. De periode waarin je peptides gebruikt bevat tussenpauzes. IGF-1 LR3 gebruik je bijvoorbeeld een maand gevolgd door een maand pauze.

Click Here to Leave a Comment Below 7 comments