• Home

Genotropin Pfizer Goquick pennen

Topkwaliteit Genotropin groeihormonen in GoQuick pennen
Bij anabolenkuurkopen hebben we nu topkwaliteit Genotropin in GoQuick pennen. Genotropin is hoogstaand HGH-groeihormoon die exclusief bij anabolenkuurkopen te bestellen is. Wij bieden je de originele GoQuick pennen aan. Deze worden in België gemaakt. De pennen worden bij anabolenkuurkopen gekoeld geleverd zodat de kwaliteit van Genotropin behouden blijft. Wij leveren ook de bijbehorende naalden.

genotropin

Hoe gebruikt je

Genotropin Pfizer GoQuick pennen?

De GoQuick pennen van Pfizer bevatten 12 milligram (36IU) Genotropin. Dankzij deze pennen wordt injecteren een stuk makkelijker. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Meng de pen volgens de bijgeleverde instructies.
2. Stel de grijze draaischijf in op de gewenste hoeveelheid.
3. Draai een naald op de GoQuick pen.
4. Injecteer Genotropin groeihormoon
5. Laat de pen 5 seconde in de huid zitten.

Op de GoQuick pennen wordt de hoeveelheid Genotropin in milligram aangegeven. Wil je IU omrekenen naar milligram doe dat dan als volgt: 1 milligram is 3 IU. Wil je bijvoorbeeld 2,25 IU injecteren dan is dit 0,75 milligram. Draai in dit geval de grijze draaischijf op 0,75 MG.

Waar kun je Genotropin in GoQuick pennen injecteren?
Je kunt de GoQuick pennen subcutaan of intramusculair injecteren. Dus in je spier of in het buikvet. De laatste optie heeft bij veel mensen de voorkeur. Je kunt Genotropin ook in je been injecteren.

 

 

Wanneer moet je Genotropin injecteren?

Het advies van anabolenkuurkopen is om Genotropin te injecteren nadat je 5 uur hebt geslapen. Als je bijvoorbeeld om 23.00 uur gaat slapen, zet je om 4.00 uur de Genotropin injectie. Voor het slapen is minder efficiënt omdat je zelf in je slaap al groeihormonen aanmaakt. Gebruik je een dosis die hoger is dan 2,5 IU, verdeel dit dan over 2 injecties. Zet de eerste nadat je 5 uur hebt geslapen en de tweede vlak na de training. Overigens is het niet nodig om meer dan 2,5 IU Genotropin te injecteren omdat het een erg sterke HGH is.

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments
Tamara - maart 26, 2019

Ik kan niet vinden hoe ik de genotropin Pfizer kan bestellen?

Reply
Nathalie Dewil - december 12, 2020

Prijs van gentropin pen en hoe bestellen?

Reply
Joey - september 12, 2021

Wat is de prijs van deze pennen en waar kan ik deze bestellen?

Reply

Leave a Reply: