• Home

Genotropin Pfizer Goquick pennen

Topkwaliteit Genotropin groeihormonen in GoQuick pennen
Genotropin is hoogstaand HGH-groeihormoon die exclusief bij anabolenkuurkopen te bestellen is. 

Inhoudstafel

genotropin

Hoe gebruikt je

Genotropin Pfizer GoQuick pennen?

De GoQuick pennen van Pfizer bevatten 12 milligram (36IU) Genotropin. Dankzij deze pennen wordt injecteren een stuk makkelijker. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Meng de pen volgens de bijgeleverde instructies.
2. Stel de grijze draaischijf in op de gewenste hoeveelheid.
3. Draai een naald op de GoQuick pen.
4. Injecteer Genotropin groeihormoon
5. Laat de pen 5 seconde in de huid zitten.

Op de GoQuick pennen wordt de hoeveelheid Genotropin in milligram aangegeven. Wil je IU omrekenen naar milligram doe dat dan als volgt: 1 milligram is 3 IU. Wil je bijvoorbeeld 2,25 IU injecteren dan is dit 0,75 milligram. Draai in dit geval de grijze draaischijf op 0,75 MG.

Waar kun je Genotropin in GoQuick pennen injecteren?
Je kunt de GoQuick pennen subcutaan of intramusculair injecteren. Dus in je spier of in het buikvet. De laatste optie heeft bij veel mensen de voorkeur. Je kunt Genotropin ook in je been injecteren.

 

 

Wanneer moet je Genotropin injecteren?

Genotropin te injecteren nadat je 5 uur hebt geslapen. Als je bijvoorbeeld om 23.00 uur gaat slapen, zet je om 4.00 uur de Genotropin injectie. Voor het slapen is minder efficiënt omdat je zelf in je slaap al groeihormonen aanmaakt.

Gebruik je een dosis die hoger is dan 2,5 IU, verdeel dit dan over 2 injecties. Zet de eerste nadat je 5 uur hebt geslapen en de tweede vlak na de training. Overigens is het niet nodig om meer dan 2,5 IU Genotropin te injecteren omdat het een erg sterke HGH is.

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments